Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема

• 55 635
  • 831
  •   1
Отговори
# 480
  • ВАРНА
Небъстъргач за Варна значи 26-27-28 етажа макс....като този на Почивка до Знамената....25 етажа е ако не бъркам.....и този новия няма да надхвърля 30....и ще отиде до 2025 г. лятото строежа.

# 481
Много си е добре бензиностанцията. По-рано беше Ромпетрол, сега е Бенита. Удобно място като минаваш да заредиш. Явно всички бензиностанции в града ще будат застроени. Петрол в Чайка ще се замени от К-55. Накрая ще останат само бензиностанциите на входовете/изходите на града. Пълен кретенизъм.

# 482
Лятото мислех да купувам там в жилищната част, но строителят искаше почти цялата сума още преди ПУП... Разбира се, и цената беше според големия риск, но за мен беше абсурдно. Най-вероятно ще се водят и дела за самия небостъргач. Аз не очаквам скоро да започнат.

# 483
Кой е този строител,който иска предварително парите?Това е безумие!

# 484
Кой е този строител,който иска предварително парите?Това е безумие!

ВСК, не знам защо продължават да работят с Нов дом, бяхме гледали имоти с тях и цените, които рекламираха бяха, ако им дадеш поне 50 % под масата, за да спестят от данъци

# 485
Абе хора, не се ли научихте да избягвате Нов дом, Хоум ту ю и още няколко такива измамници.

# 486
Абе хора, не се ли научихте да избягвате Нов дом, Хоум ту ю и още няколко такива измамници.

Тези са и в моя черен списък.

# 487
Лятото мислех да купувам там в жилищната част, но строителят искаше почти цялата сума още преди ПУП... Разбира се, и цената беше според големия риск, но за мен беше абсурдно. Най-вероятно ще се водят и дела за самия небостъргач. Аз не очаквам скоро да започнат.

Не че имам желание да купувам там, но ми е любопитно на какви цени са предлагали в жилищната част. Имаш ли инфо?

# 488
  • Варна
Вчера от първо лице разбрах, че Хоум ту ю могат да бъдат 'прескочени' при покупка в Ренесанс. Купени са 4 апартамента и няколко парко места в сграда 3, която скоро е получила разрешително, имало е и отстъпка заради крупната покупка. Е, някой е познавал единия от шефовете, че май са били двама, и те така, Х2Ю са останали без комисионна, колко тъжно. Grinning

# 489
А някой може ли да сподели (ако знае) как вървят паркоместата в Ренесанс?

# 490
Не че имам желание да купувам там, но ми е любопитно на какви цени са предлагали в жилищната част. Имаш ли инфо?

Няма да е коректно да пиша цена, понеже беше в затворен кръг. Тогава набираха купувачи през Явлена. Тези цени вече не са актуални. Строителят е ВСК. Най-добре да се пита при тях директно.

# 491
  • Варна
А някой може ли да сподели (ако знае) как вървят паркоместата в Ренесанс?

вижте в единия им сайт:

https://renesans-varna.com

в другия не знам защо, но ги няма...

# 492
Благодаря! Аз точно в другия сайт гледах и нямаше, да. Но тъй като само проучвам, не съм видяла дори, че имат и втори сайт. Гаражите са убийствени цени Astonished

# 493
  • Варна
Някой има ли по-подробна информация за предстящия строеж на ул. Титява от Крис Билдинг? В сайта им е доста постно инфото, пък и направо ме шокираха с това че 7-етажна сграда няма да има подземен паркинг.

# 494
  • Варна
Преди няколко дни събориха всичко и изравниха терена и май скоро ще започват да копаят.
Има подземен паркинг. Цитирам: "На партера са разположени  гаражи, медицински  център, един апартамент,  централният  вход, вътрешен двор, подход за подземният гараж. В сутереното ниво ще има 56 бр. закрити гаражи"
http://kris-building.com/imot/%d1%83%d0%bb-%d1%82%d0%b8%d0%bd%d1 … 0%b2%d0%b0-1-3-2/

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 12:37 от Nell999

Общи условия

Активация на акаунт