Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема

• 55 621
  • 831
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Във Фамилиите дочух ,че гаражите били от 15000 до 17000Е.

Там и 20 000 евро е малко, защото нямаш ли паркомясто или гараж, ще си паркираш колата на паркинга на стадион "Локомотив".

За разлика от централните части на града, където въвеждането на синя зона освободи донякъде пространство, в една индустриална зона, това няма как да се случи.

Ако някой е взел там жилище без паркомясто, да се разходи през деня/вечерта около обекта и да си помисли къде ще паркира... мисля, че правят подземни паркинги на няколко нива и сигурно не е късно.

# 466
  • ВАРНА
Да стар - напълно законен гараж - регистриран в кметство Приморски преди 22 г.  с вървящ му данък прилежно плащан - без ток.
  Имам много оферти от съседи и преди  година ме заринаха във фейсбук  с  куци оферти разни брокери...които ме нападнаха моментално само след плах въпрос - същият като тук   в една група -  но офертите са на четворно по-ниски цени от които сте написали вчера в постовете.

# 467
Да стар - напълно законен гараж - регистриран в кметство Приморски преди 22 г.  с вървящ му данък прилежно плащан - без ток.
  Имам много оферти от съседи и преди  година ме заринаха във фейсбук  с  куци оферти разни брокери...които ме нападнаха моментално само след плах въпрос - същият като тук   в една група -  но офертите са на четворно по-ниски цени от които сте написали вчера в постовете.

всеки иска да купи на далавера

# 468
  • Варна
Ами колега пиши някаква сума и си пусни обява в imot.bg и ще разбереш. Това което ти искаш, някой да се сети ти какви пари му искаш, да ти се обади и да ти го предложи и същия тоя човек след като ти мислиш дали да го продадеш или не, ако случайно се съгласиш да го продадеш да го купи веднага. Това едва ли ще се случи.

# 469
Здравейте, какво е мнението ви за жилище в квартал Изгрев?

# 470
https://www.facebook.com/NovDom1/photos/a.475280409180408/4940870902621314/

леле мале каква простотия е на път да изникне в центъра

и на всичкото отгоре ще се продава от Нов Дом 1

# 471
  • Варна
Ужас, доно тоя хОй не изникне там, дано е останал малко акъл в кухите им тикви и не дадат разрешително, не и за там, ще е мега нелепо.

# 472
Къде е това?

# 473

Бензиностанцията до Окръжна болница/Лидл. Да не излъжа, ама май беше Бенита и не беше особено доходоносна и предпочитана.

# 474

Бензиностанцията до Окръжна болница/Лидл. Да не излъжа, ама май беше Бенита и не беше особено доходоносна и предпочитана.
Наистина тъпо място.

# 475
И цените ще са в небесата!Ще се избиват снобарите,за изгледа към морето.

# 476
  • Варна
Каква гледка, какъв снобизъм бре...хора...аз съм израстнал в този квартал. Едно време Пирин го пресичах първи клас с ключа на врата сам. Сега още имам приятели там, единия в тоя блок дето е БулБанк, еми лятото спи с тапи за уши нищо, че е на седми етаж. А, тия дето са точно по протежение на булеварда в старите кооперацийки им се стъжнява живота. Там трябва с 10 камерна швейцарска дограма да го направят и специални 100 пластови изолации за шум.

# 477
На 20тия етаж може и да не е шумно, знам ли...
Аз лично не бих живяла там в основно жилище.  Паркирането сега е драма, представям си в близко бъдеще.

# 478
  • Варна
Не знам...може, преди време за кратко съм пребивавал на 13-ти етаж на Бенковска, помня е следобядите си спях сладко на тихо, ама балкона беше и остъклен, но пък като имаше земетресения беше забавно. Вероятно 20-тия ще е тихо, но пък пътя нагоре ще е дълъг.

# 479
Това ако е онзи небостъргач дето 100 пъти му сменят дизайна и изобщо няма да е толкова висок колкото го пишат?

Общи условия

Активация на акаунт