Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема

• 55 618
  • 831
  •   1
Отговори
# 450
За 80к във Виница спокойно може да се търси тристаен. Не виждам защо се ограничавате с няколко агенции. Разгледайте строителите първо да видим какво имат, след това поред на номерата си гледайте докато си харесате.

# 451
  • Варна
Здравейте, как ще коментирате по-ниските цени на сграда 3 в комплекс Ренесанс? Някой има ли наблюдения и може ли да даде отзиви като цяло за комплекса? Благодаря.

# 452
Какво ви е мнението за сградата на ЦБА в Младост?

http://mladostapartments.com/
Малко са скъпички.
Гараж който става за нормална кола- 16 000 евро. Тристаен  87м2 - 75 000 евро...и това на зелено...

# 453
Здравейте, как ще коментирате по-ниските цени на сграда 3 в комплекс Ренесанс? Някой има ли наблюдения и може ли да даде отзиви като цяло за комплекса? Благодаря.

Здравейте,
Аз лично не намирам, че са толкова ниски. За сверка-закупих аналогичен апартамент с изложение, етаж, квадратура в сграда 1 на същия етап-разрешение за строеж , а сега в сграда 3 за същия апартамент цената е с приблизително около 13 000 Е по скъпа. Но въпреки това, не споря дали като цяло цените са по-високи спрямо други сгради "на картинка", просто спрях да се интересувам толкова вече..
Иначе, аз съм доволна от изпълнението на сроковете за строителството,движат се съвсем добре..

# 454

Малко са скъпички.
Гараж който става за нормална кола- 16 000 евро. Тристаен  87м2 - 75 000 евро...и това на зелено...

да, и на мен са ми надценени, особено гаражите - а от сайта повечето гаражи са или продадени или с много малки параметри. но пък са сравнително малък брой апартаменти в сградата...

# 455

Малко са скъпички.

да, и на мен са ми надценени, особено гаражите - а от сайта повечето гаражи са или продадени или с много малки параметри. но пък са сравнително малък брой апартаменти в сградата...
Предполагам няма места за паркиране там в района, и инвеститора се възползва с тези цени.
Аз си мислех, че моя гараж във Фемили Гардън е скъп...

# 456
Някой има ли впечатления или отзиви за  "Петият елемент" в Чайка?

# 457
  • ВАРНА
Може ли да се продаде на хубава цена голям гараж без ток  в жк.Победа - старата част?

# 458
  • Варна
Може разбира се.

# 459
  • ВАРНА
Какво точно разбираш ти под хубави пари? 

- имам предложения за смешни суми

# 460
В района няма голямо предлагане на гаражи!
Колко ти предлагат?

# 461
За по малко от 10 000 евро не бих продала гараж там.

# 462
Във Фамилиите дочух ,че гаражите били от 15000 до 17000Е.

# 463
Във Фамилиите дочух ,че гаражите били от 15000 до 17000Е.
Миналата година бяха по 10, и по 14к.

# 464
  • Варна
Човека каза че това е стар гараж без ток, не го сравнявайте с нов. Всъщност цената се определя от търсенето и състоянието.

Общи условия

Активация на акаунт