Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема

• 55 614
  • 831
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Във Виница за тази цена трябва и тристаен да намериш.
За другите две локации е съвсем реален шанса да намериш двустаен според мен.

# 436
  • ВАРНА
Може...но на последния само необзаведени  - на голи стени.
Купуват се много бързо над  3 етаж въпреки че са най-скъпите в сградата.

# 437
Гледам, че в Св. Константин и ЕЛена много строят, но почти всичко е разпродадено . ( под БДС  това )

А пък обзаведени малко намирам, като че ли искам в затворен комплекс да е .
Бихте ли ми препоръчали агенции, които предлагат добри апартаменти в тези райони .

Приятели използват Луксимо , а други ми казват да се доверя и на Имотека.

Във фейсбук групите рядко излизат оферти от собственик в тези райони .

# 438
  • Варна
Явлена- офиса срещу общината.

# 439
Здравейте, някой има ли информация какво се случва със сградите Акация и Бреза - Каравела Грийн парк и другите около тях. От 1 година стоят на едно положение след акт 14 и 15? Изглежда само сградата на Комфорт в сиво е готова... И сякаш е или ще бъде в най_скоро време въведена в експлоатация.

# 440
  • Варна
Каравела-та са с акт15, на Комфорт и тя или малко преди него. На Иванови е с акт16. За другите 2, на металекс-а нямам идея.

# 441
Каравела-та са с акт15, на Комфорт и тя или малко преди него. На Иванови е с акт16. За другите 2, на металекс-а нямам идея.
Това в Младост зад ОМВ ? Иванови кога пък взеха акт 16?

# 442
  • Варна
Всъщност може и да не са взели все още, но лятото сградата им беше завършена, поне според фейсбук страницата им и все мисля, че за 4-5-6 месеца трябва да имат акт16.

# 443
Всички сгради в тази зона имаха проблем с ВиК и свързване с централен водопровод/канализация или нещо такова. Те ги забавиха много.
Питах, защото приятелят ми има закупен апартамент при тях и реших , че отново са забравили да му звъннат.
Миналата седмица минах оттам. Видях, че са заровили дупката, която бяха изкопали до пътя близо за ВиК и заравнили терена. Слагаха плочки около сградите. Предполагам, че предстои асфалтиране и скоро акт 16 на всички сгради.
Относно Иванови - сградата отвътре е готова много отдавна, но не позволяват да се влиза да се прави ремонт.

# 444
Питах, защото живея точно в блока до тези сгради и смея да твърдя,че са готови от началото на годината сигурно - поне външно .а относно инфраструктурата,която се изисква за акт 16, имам чувството,че скоро няма да се случи. Не искат да направят път ли, пари ли събират допълнително за това... Но е на това положение от много много време.

# 445
Гледам, че в Св. Константин и ЕЛена много строят, но почти всичко е разпродадено . ( под БДС  това )

Бихте ли ми препоръчали агенции, които предлагат добри апартаменти в тези райони .

Не съм агенция, нито брокер,
но шефовете ми продават в няколко обекта. Цените са над 1000е/м2, ако ви интересува ме търсете на лични, ще проверя какво има останало. Говорим за актувани сгради, не строим нищо в момента.

# 446
  • Варна
Алтея 80 000 не е ли много за Виница? Аз взех доста под тази сума чудесен двустаен 60кв., последен етаж, с морска гледка, високи ефектни тавани, две паркоместа на 700 метра от центъра на Виница през 2-3 сгради от самият булевард. За 80 000 трябва да вземеш поне 100кв. тристаен с две паркоместа, вече за обзавеждането не знам там всеки си има своята гледна точка.

# 447
Ех, Пенкоман, това звучи перфектния апартамент за мен .
И аз търся точно такъв (ако има паркомясто ще е супер плюс) , но задължително жилището да е  на последен етаж, не искам никой да ми тропа над главата .

Би ли споделил от кой строител купи апартамента и кога е била тази цена .

80 000 не знам дали е много за Виница , оставям повече точно защото искам да е обзаведен, тъй като тепърва да се занимавам с обзавеждане и т.н няма как да го направя .

Набелязах Си един -два в Имотека, но мисля след НГ да обърна повече внимание на самите предложения от агенции .
Засега събирам информация къде в тези три квартала е най-добре за живеене.
Засега клоня повече към Константин и Елена .

# 448
  • Варна
Бих споделил с удоволствие защото мисля, че си намерих сериозен строител и за бъдещи проекти ( а, той ще има и нов проект на 100 метра от центъра ), пиши ми на ЛС. Иначе от моята сграда всичко мисля, че е разпродадено, но пак ще питам. Моя го взех април, но честно казано не бих го продавал.

Иначе за тропането отгоре, говори ми...от 2 години съм в нов апартамент и бях супер доволен докато не се нанесоха някакви наематели над мен - галоп, чалга, перални...Вече си мечтая да се изнеса един ден към Виница, ама ще си взема последен етаж с морска и горска гледка, три паркоместа да има щото ще колекционирам автомобили и огромна тераса за лятно-зимна градина.

# 449
Какво ви е мнението за сградата на ЦБА в Младост?

http://mladostapartments.com/

Общи условия

Активация на акаунт