Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема

• 55 599
  • 831
  •   1
Отговори
# 420
Със съседите не мога да се справя ( да се разбира , че не правят нищо по въпроса, явно на тях не им пречи ) Климатика им е скапан  според техник, а не тампоните

Хубаво , че цитираме тук законите и наредбите за обществения ред, ама прилагането им куца. Май ще трябва да проверя как действа Общината по чл. 15 от НАРЕДБА на ОбС Варна за обществения ред

# 421
  • гр. Варна
Тия арехитекти не се научиха.
Не се знае в инвестиционния проект това помещение като какво е заложено, евентуално склад/килер,
за да е издадено разрешение за строеж. А, и този "апартамент" може да е ателие, и нещата се подреждат.

# 422
  • Варна
Касуал някъде по-горе една дама беше написала нещо хубаво - за да се оправиш с каквото и да е, което е до, под, над дома ти и изобщо в същият блок ти трябват яки топки и самообладание. НЕ, че в повечето случаи нещо ще се случи и някой е чак такъв идиот да рискува да ти направи нещо, но има една определена категория гадняри, които нищо друго освен конфликт не ги оправя и трябва да си готов за ответното им действие.

# 423
Имам един въпрос към по-опитните
Харесах си един апартамент,в строеж, който отговаря на всички мои изисквания, но има един проблем.Спалнята граничи с асансьорната шахта. Евентуално това ще създава ли достатъчно шум/вибрации за да пречи на съня? Предстои да ми кажат точно вида и марката на асасьора който ще използват

Питай дали ще поствят шумоизолация в сградата. За съжаление много малко инвеститори го правят...

# 424
  • Варна
Имам един въпрос към по-опитните
Харесах си един апартамент,в строеж, който отговаря на всички мои изисквания, но има един проблем.Спалнята граничи с асансьорната шахта. Евентуално това ще създава ли достатъчно шум/вибрации за да пречи на съня? Предстои да ми кажат точно вида и марката на асасьора който ще използват

В панелката, която съм спалнята е възможно най-далечното помещение от асансьорната шахта и се чува без проблем.

Питай каква в марката и точния модел. Виж в сайта на производителя какви са детайлите на модела. Питай строителя къде са слагали същия асансьор и отиди в сградата сам или с брокера и  тествай.

Снимки от Семейната градина:

https://www.skyscrapercity.com/threads/family-garden-%D0%A4%D0%B … BD.2279679/page-3

# 425
  • Варна
Колега ВиаПонтика, ти случайно да не ги правиш тия снимки?

# 426
  • Варна
Колега ВиаПонтика, ти случайно да не ги правиш тия снимки?

Не. Просто следя форума за строителство във Варна. Може да го разгледаш - има доста теми.

Наскоро момчетата там получиха втори дрон като подарък и ще има повече материали Simple Smile

# 427
Може ли линк към този форум. Благодаря.

# 428
# 429
Здравейте, имате ли информация за предстоящи/настоящи проекти за строителство в Младост. Ако може линкове със сайтове на сградите, ще бъда много благодарна.

# 430
  • Варна
Преди време бях постнал нещо за строежа в двора на Радиозавода.

Ще се застрои само жълтата зона - 4 блокчета 7 етажа (в Сити парка са такива), затворен комплекс, но ще гледат да го измислят с по-приемливи такси за потдръжка. Обаче още няма информация за разпределение и цени.

Иначе наскоро ходих да видя как е ситуацията в Галерията:

От 6и етаж на Галерия 1:
Скрит текст:

# 431
  • Варна
Това брокерите ще го рекламират така - изцяло южно изложение с чудесна гледка към езерото... Grinning

Иначе вчера някъде четох, че цените са нагоре спрямо миналата година, с или без вируси и кризи, на първо място по ръст беше Бургас.

# 432
  • Варна
И догодина с още 5 % отгоре.

# 433
  • ВАРНА
На Траката няма промяна в цените - за сметка на това в кв. Победа - новата част на затворените комплекси цените летят нагоре здраво и надминаха Траката напълно неоправдано.
Като човек който обича гледките - панорама - море....става там за живеене само на последните етажи и само до пътя...

-вътрешните апартаменти  са див ужас и на висок етаж...хем скъпи - хем гледката ти е праните гащи на съседа.

# 434
Според вас дали е възможно на Траката,  Виница или в св. Константин и Елена да се намери читав обзаведен двустаен апартамент на последен етаж  до 80 000 евро ?

Общи условия

Активация на акаунт