Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема

• 55 625
  • 831
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Преди няколко дни събориха всичко и изравниха терена и май скоро ще започват да копаят.
Има подземен паркинг. Цитирам: "На партера са разположени  гаражи, медицински  център, един апартамент,  централният  вход, вътрешен двор, подход за подземният гараж. В сутереното ниво ще има 56 бр. закрити гаражи"
http://kris-building.com/imot/%d1%83%d0%bb-%d1%82%d0%b8%d0%bd%d1 … 0%b2%d0%b0-1-3-2/
Явно не съм дочел Simple Smile 56 подземни гаражи е далеч по-добре. Още вчера съм им пратил запитване за цените по мейл, но засега без отговор.

# 496
А защо мислите, че Нов дом 1 е за предпочитане да се избягват?

# 497
  • Варна
Явно не съм дочел Simple Smile 56 подземни гаражи е далеч по-добре. Още вчера съм им пратил запитване за цените по мейл, но засега без отговор.
По мейл едва ли ще ти кажат. Ние се обаждахме по телефона и ходихме в офиса им лятото.

# 498
7 етажа и 62 апартамента в тази крис билдинг сграда. Т.е. средно по почти 9 апартамента на етаж. Абе хора, вие живеете ли в тези общежития или просто ги купувате вместо банков влог?

# 499
Аз лично съм изумен как са намерили място за още 62 апартамента в този район, където пеша по улицата не можеш да се разминеш спокойно с хората, а какво говорим, ако си с автомобил..

# 500
По много причини, но основното е, че брокерите им откровено лъжат клиента. Продават имоти с тежести, които не описват в предварителен договор, гледат да си вземат комисионната, а след това те не носят отговорност за проблеми след сделка.

# 501

От малкият ми опит с тях останах с много лошо впечатление. Супер агресивни са, лъжат ви докато ви гледат директно в очите. Неприятна работа.

За мен лично не си струва да се занимавате с тях защото има добър шанс да ви излъжат и съответно да се набутате за цял живот, а и после даже ще трябва да им платите щедро за тази "услуга".

# 502
  • Варна
7 етажа и 62 апартамента в тази крис билдинг сграда. Т.е. средно по почти 9 апартамента на етаж. Абе хора, вие живеете ли в тези общежития или просто ги купувате вместо банков влог?

Блока ще е П образен със двор. Събориха доста къщи и освободиха/заградиха/ около 2 декара място. Така че няма да са по 9 апартамента на етаж.
А това че в Цветния не можеш за се разминеш от хора по улиците е силно преувеличено. Живея там от 20 години и си е доста спокоен квартала, а място за паркиране през деня има, само след 19ч. е трудно.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 13:40 от Nell999

# 503

Блока ще е П образен със двор. Събориха доста къщи и освободиха/заградиха/ около 2 декара място. Така че няма да са по 9 апартамента на етаж.
А това че в Цветния не можеш за се разминеш от хора по улиците е силно преувеличено. Живея там от 20 години и си е доста спокоен квартала, а място за паркиране през деня има, само след 19ч. е трудно.

Не знам аз ли съм скаран с геометрията или вие, но по чертежите им (http://imoti.kris-building.com/wp-content/uploads/2019/12/%C2%A6 … e-0018-scaled.jpg), това не ми прилича на П, а по-скоро на Г образна сграда.

Във визуализацията няма двор, а външни парко места и маневрено пространство и заход към гаражите.

Също така парцела е малко под 1.2 декара, което е доста далеч от 2...

Иначе сте права, че не са по 9 апартаментите на етаж. По 8 са, на повечето етажи. Примерно на етаж 6 са 6 двустайни, 2 тристайни. Т.е., общежитие си е.

Чесно казано в момента се чудя дали въобще си говорим за 1 и съща сграда / проект.

# 504
  • Варна
Много ми са интересни такива потребители, които се регистрират с нови профили с цел да хейтват каквото и да е!

# 505
Е, то какво да ѝ похвалиш на тази сграда, вие погледнахте ли плановете.
Спалня 9кв по проект.. красота.
Стремглаво вървим към момента, в който ще се окаже, че банята е по-голяма от спалнята.
Но какво се чудя, тя и тази сграда до Елитис, (забравих как се казва) беше с такива разпределения и се продаде, така че..

# 506
Много ми са интересни такива потребители, които се регистрират с нови профили с цел да хейтват каквото и да е!

Какво по-точно ви е интересно? Аз пиша от скоро в този форум, но чета от доста отдавна. Регистрирах се покрай желанието ми да получа мнения за един друг строеж. Определено не желая да "хейтвам", а просто да обсъждам какво се строи и продава в този град. Т.е., буквално по същността на тази тема.

Същевременно не разбирам с какво толкова се засегнахте в коментара ми на тази сграда. Аз просто споменах няколко обективни факта, както са представени в сайта на фирмата строител. Не разбирам брокер ли сте, собственик ли сте? Защо публикувате мнения с явно заблуждаваща информация? И въобще какъв е смисъла, след като информацията е свободно достъпна.

# 507
  • Варна
Нито брокер, нито собственик съм, но се дразня от ново регистрирани потребители, които просто винаги задължително хейтват! А Вие брокер ли сте или сте строителна фирма, че така оплювате някои строежи? Просто Ви погледнах постовете /9 на брой/ и всичко е хейт, освен питането Ви за цените на апартаменти. Интересно се получава, не мислите ли?

# 508
  • Варна
Нормално е хората да имат по-високи изисквания и да са критични.
Често суперлативите се изпаряват, след покупка и сблъсък с реалността.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 20:34 от Viviana91

# 509
След покупка на ново строителство във Варна, доста хора нямат сили да си признаят как са се набутали яко.То не бяха аспирации и миризми,некачествено ПВС,влага,шумоизолация и т.н.
Имаме приятели, които живеят в сгради и на Планекс и на други известни фирми,в Лабиринт,Фамилия...,всички съжаляват,че са се набутали там.
Кварталите,няма да ги коментирам, там е заложено да се строи с нисък бюджет-евтина работна ръка,роми по строежите,ниско качество на материалите и.н.
След като нямате високи изисквания и не сте критични,няма как строителство да е по качествено и цените да се регулират.

Общи условия

Активация на акаунт