Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема

• 55 088
  • 831
  •   1
Отговори
# 750
  • Най-красивата страна
Проблемът е зимата-когато се заледи баира.

Е нали нямало зима?  
Особено пък Кичево - то е към Гърция!

Тази година все още не се е случило да падне сняг и пътя да се заледи.
Миналата година -един път валя.

Преди няколко години се случи няколко дни да е заледен пътя.

Кичево не е в Сибир...

# 751
Ще отида да го видя това Кичево, заинтригувах се.

# 752
Здравейте. Някой имал ли е опит с агенция Home2U. Четох 3 теми назад и не попаднах на отзиви.
Имат няколко сгради в строеж - Ренесанс, Хоризонти 1, 2, 3 - дали имате впечатления?

# 753
Мошенници са. Като НОВ ДОМ1.

# 754
Е добре, коя агенция тогава? За всички има такива изказвания? Лутам се вече 3 месеца за едно двустайно, дето искам да взема за дъщерята.

# 755
  • Варна
Е добре, коя агенция тогава? За всички има такива изказвания? Лутам се вече 3 месеца за едно двустайно, дето искам да взема за дъщерята.

Аз смятам, че трябва читав брокер - имам две познати и хич не се вълнувам към коя агенция работят в момента, обръщам се към някоя от тях.

# 756
Здравейте. Някой имал ли е опит с агенция Home2U. Четох 3 теми назад и не попаднах на отзиви.
Имат няколко сгради в строеж - Ренесанс, Хоризонти 1, 2, 3 - дали имате впечатления?

Аз(за съжаление) си имам взаимоотношения с тях,мога да помогна,ако имате въпроси за Ренесанс.Пишете ми на ЛС ако нещо конкретно Ви вълнува,ще помогна с каквото мога Simple Smile

# 757
Скрит текст:
В синята зона проблема е, че като я начератят много ограничават броя на местата за паркиране.  
Всичко стана подредено,а не анархия както преди това.
Не съм се изказала добре и май останах погрешно разбрана. Аз съм за регулацията и синята зона, още преди нея съм била социално активна по отношение на реда. Коментарът ми бе по отношение на мнението на
.... и след въвеждането на Синя зона .... много трудно се намира, ...
и каква според мен е причината. Че с разчераването "намалиха" броя на местата с която бяха свикнали преди въвеждането на реда.
Със инвалидните стикери не зная точно каква е схемата нещо от рода на : 3 часа паркират, после излизат за 30-45 мин и пак се връщат с зоната, паркирайки на друго място. ... няма да коментирам

По този повод как стоят нещата с паркирането на електрическите автомобили - пак ли имат стикери и пак ли им е безплатно само на определените за това места ( със зарядни станции )

пкол работата ми е такава, че съм поне 5 часа зад волана и обикалям и града и околностите. Познавам го много добре и местата за паркиране също. Налага ми се да спирам за малки периоди от време плащам с апликацията за 30 мин. Платени паркинги не ми вършат работа, а за точно този от линка ти мога много неща да "кажа" ...

# 758
  • гр. Варна
Със инвалидните стикери не зная точно каква е схемата нещо от рода на : 3 часа паркират, после излизат за 30-45 мин и пак се връщат с зоната, паркирайки на друго място. ... няма да коментирам

По този повод как стоят нещата с паркирането на електрическите автомобили - пак ли имат стикери и пак ли им е безплатно само на определените за това места ( със зарядни станции )
Преференциалното паркиране на ППС за хора с трайни увреждания е на фиксирани и обозначени места,
които са около 6% от общия брой. Знам за до три часа, което е описано в сайта на синя зона.
Скрит текст:
Цитат
На територията на Община Варна електромобилите и двуколесните ППС паркират безплатно.
Скрит текст:
За двуколесните ППС се определя 1 /едно/ паркомясто на сто от общия брой на местата за паркиране в зоните за почасово платено паркиране.

Лицата, желаещи да ползват услугата безплатно паркиране за електромобил, подават заявление по образец до Общинско предприятие „Общински паркинги и синя зона”, като към него прилагат документ, удостоверяващ платена застраховка “Гражданска отговорност“ на електромобила. При подаване на заявлението лицата представят за справка лична карта и регистрационния талон на електромобила.
https://www.varnaparking.bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D1%8 … D0%BE%D0%BD%D0%B0

# 759
  • ВАРНА

Продължаваш да плюеш по всички агенции за недвижими имоти различни от твоята.
 Възползваш  се че много от новите в темата  не знаят този факт!  
Не мислиш ли че вече е много нагло?!

Само не ми пиши  -   коя е моята!

силент смайл -  всяка агенция гледа да си изкрънка процента. 
Хубаво е да е голяма с офиси във всички големи градове - но и те не са перфектни.

# 760
  • Най-красивата страна
Аз съм доволна от Премиер,защото успяха да продадат мой наследствен имот ,за който нямах никаква надежда.И то много бързо на цената ,която исках.
Беше панел,на последен етаж и без асансьор.

С другия имот,който продадох се справиха по-трудно-беше парцел.Но не се отказаха и не ми свалиха цената.Просто мина повече време.

# 761
  • Варна
Ние два пъти сме продавали имот с нов дом и сме доволни, но това беше 2013 и 2014г. Тук съм срещала негативни мнения за тях и се учудих, но опита ми с тях е бил отдавна и е възможно с годините да са се променили нещата.

# 762
  • ВАРНА
А за агенция Върджин някакви отзиви ? Кои са читави и с какво Нов Дом са лоши ?

Разходих се до Кичево - не ми допадна нещо ... Приселци,Близнаци в пъти по-добре и развиващи се ми изглеждат, може да греша разбира се,това са повърхностни впечатления. В Приселци незнам защо съм останала с впечатление,че има много роми, а се строи на поразия и то едни имения ... Как е етническото съотношение, има ли проблеми, някой с по-актуална информация ?

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 15:43 от morgana07

# 763

Продължаваш да плюеш по всички агенции за недвижими имоти различни от твоята.
 Възползваш  се че много от новите в темата  не знаят този факт!  

Коя е моята?!
Моля за отговор, защото нямам нищо общо с бранша на броекри и фирми за недвижими имоти.
Говоря от личния си опит. Който ме е чел знае колко мразя брокери и посредници кръвопийци.

Работя в близка сфера, но категорично не съм от гилдията.

# 764
  • ВАРНА
А за агенция Върджин някакви отзиви ? Кои са читави и с какво Нов Дом са лоши ?

Разходих се до Кичево - не ми допадна нещо ... Приселци,Близнаци в пъти по-добре и развиващи се ми изглеждат, може да греша разбира се,това са повърхностни впечатления. В Приселци незнам защо съм останала с впечатление,че има много роми, а се строи на поразия и то едни имения ... Как е етническото съотношение, има ли проблеми, някой с по-актуална информация ?

Точно - има много роми в Приселци.
В Близнаци нито един и е доста по-скъпо там.

Общи условия

Активация на акаунт