В началото на връзката ни всичко беше нормално , излизахме заедно с негови и мой приятели , последните две години обаче той иска да излиза сам с приятели без мен.
Винаги ми казва , че са само момчета и аз нямам какво да правя там с тях.
Разбирам го това до някъде , но все пак не го възприемам за нормално. Всяка седмица излиза в слънчев бряг и се прибира в 6-7 сутринта. Аз не излизам много , честно казано не ми се ходи на дискотеки , барове и т.н Предпочитам спокойствие , уют или да изляза на вечеря , разходка или плаж.
Но за мен това е детинско постоянното ходене на дискотеки и т.н
Аз съм на 25 , той е на 27 години .
Взимал ме е с него и на мен не ми харесва , приятелите му се държат като на 17 години.
Когато аз го поканя някъде с мой приятели не излиза с мен , а неговите само да му звъннат и отлита. Всичките му приятели са необвързани , докато при мен нещата са различни обвързани някой и семейни с деца.
Объркващо ми е , понеже и познавам двойки , които пък се редуват и с дете. Едната седмица единият излиза , другия гледа детето и така се редуват. Друга пък позната ми каза , че мъжа и си излиза когато иска и тя няма проблем с това не и пречило.
Ами на мен ми пречи , не го възприемам за нормално. Говорила съм 10000 пъти , човека не може да ме разбере какво искам да му обясня той си знае неговото. И явно топката е в мен или го приемам с това или не.