Самостоятелно излизане във връзка

• 5 935
  • 141
  •   1
Отговори
Здравейте , имам приятел от 6 години.
В началото на връзката ни всичко беше нормално , излизахме заедно с негови и мой приятели , последните две години обаче той иска да излиза сам с приятели без мен.
Винаги ми казва , че са само момчета и аз нямам какво да правя там с тях.
Разбирам го това до някъде , но все пак не го възприемам за нормално. Всяка седмица излиза в слънчев бряг и се прибира в 6-7 сутринта. Аз не излизам много , честно казано не ми се ходи на дискотеки , барове и т.н Предпочитам спокойствие , уют или да изляза на вечеря , разходка или плаж.
Но за мен това е детинско постоянното ходене на дискотеки и т.н
Аз съм на 25 , той е на 27 години .
Взимал ме е с него и на мен не ми харесва , приятелите му се държат като на 17 години.
Когато аз го поканя някъде с мой приятели не излиза с мен , а неговите само да му звъннат и отлита. Всичките му приятели са необвързани , докато при мен нещата са различни обвързани някой и семейни с деца.
Объркващо ми е , понеже и познавам двойки , които пък се редуват и с дете. Едната седмица единият излиза , другия гледа детето и така се редуват. Друга пък позната ми каза , че мъжа и си излиза когато иска и тя няма проблем с това не и пречило.
Ами на мен ми пречи , не го възприемам за нормално. Говорила съм 10000 пъти , човека не може да ме разбере какво искам да му обясня той си знае неговото. И явно топката е в мен или го приемам с това или не.

# 1
Точно, или го приемаш, или не.На 27г е, не прави нищо нередно.Явно на теб не ти харесва, затова помисли дали искаш тази ситуация или излез от нея.
Той явно няма да спре да прави това, което обича.Ти явно не харесваш средата му.
Мисля, че сте в различни етапи на развитие, колкото и неприятно да звучи.
Моят съвет- не е нормално нито той, нито ти да сте постоянно заедно и да не се виждате с приятели.Аз имам. нужда са го правя и разбирам момчето.Обичам да се веселя и да съм сред хора.Да съм у дома постоянно със семейството ми е ок, но понякога искам да съм си аз и да сменя за няколко часа ролята.
Ако е съгласен идете на семеен терапевт и опитайте да сте заедно, ако се обичате и държите на връзката си.

# 2
Ако все пак решиш да го приемеш, ти имаш ли си собствени интереси и занимания, където да ходиш без него?
Така става, ако и двамата излизат по отделно, има баланс. Но ако само той излиза, а ти се забиеш вкъщи, няма да ти е добре занапред.

# 3
  • Варна
Шестгодишна връзка означава, че той се е загаджил с теб на 21. Сетил се е, че му се живее. Няма да го спреш. Най-много да те зареже. Сега е моментът да решиш дали ще се примириш или ще започнеш на чисто с друг. Шест години заедно и нито дума за годеж, брак, деца, ипотеки. Това значи, че не сте готови за следващ етап и най-вероятно скоро всеки ще си поеме пътя сам.

# 4
  • София
Или го приемаш такъв, какъвто е, и евентуално чакаш да му мине, или късаш и хвърляш.
С разговори няма да стане, отсега го знай.

# 5
Или го приемаш такъв, какъвто е, и евентуално чакаш да му мине, или късаш и хвърляш.
С разговори няма да стане, отсега го знай.

Това го разбрах , всеки път при опит за разговор и обяснения , че не ми е хубаво така всичко завършва с неразбиране.

# 6
Здравейте , имам приятел от 6 години.
В началото на връзката ни всичко беше нормално , излизахме заедно с негови и мой приятели , последните две години обаче той иска да излиза сам с приятели без мен.
Винаги ми казва , че са само момчета и аз нямам какво да правя там с тях.
Разбирам го това до някъде , но все пак не го възприемам за нормално. Всяка седмица излиза в слънчев бряг и се прибира в 6-7 сутринта. Аз не излизам много , честно казано не ми се ходи на дискотеки , барове и т.н Предпочитам спокойствие , уют или да изляза на вечеря , разходка или плаж.
Но за мен това е детинско постоянното ходене на дискотеки и т.н
Аз съм на 25 , той е на 27 години .
Взимал ме е с него и на мен не ми харесва , приятелите му се държат като на 17 години.
Когато аз го поканя някъде с мой приятели не излиза с мен , а неговите само да му звъннат и отлита. Всичките му приятели са необвързани , докато при мен нещата са различни обвързани някой и семейни с деца.
Объркващо ми е , понеже и познавам двойки , които пък се редуват и с дете. Едната седмица единият излиза , другия гледа детето и така се редуват. Друга пък позната ми каза , че мъжа и си излиза когато иска и тя няма проблем с това не и пречило.
Ами на мен ми пречи , не го възприемам за нормално. Говорила съм 10000 пъти , човека не може да ме разбере какво искам да му обясня той си знае неговото. И явно топката е в мен или го приемам с това или не.

Прочети болднатото.
Ще си остане на 17 г и той.
Едно е да излиза понякога само с приятел/и, напр. на риболов, да гледа някой мач, да пият по една бира - неща, които не са лоши, но... по-нормални и по различно време на деня или вечерта.
До 6-7 часа сутринта на дискотека, веднъж седмично в Слънчев бряг, нали разбираш, че все едно си му дала карт бланш за всичко, да прави каквото си иска.

Пусни го, не си хаби живота с такъв тип, ти си друг човек (сама си го уточнила).

# 7

До 6-7 часа сутринта на дискотека, веднъж седмично в Слънчев бряг, нали разбираш, че все едно си му дала карт бланш за всичко, да прави каквото си иска.
Това пък въобще няма връзка.Ако иска нещо нередно да прави, ще намери време и през деня, ако ще детектив да върви след него.

# 8
Какви обяснения искаш?
От кого ги искаш?
Като каква ги искаш?

# 9
Няма смисъл да си губиш времето с него. Докато се наживее и узрее за семеен живот, ще стане на 30, а може и на 40. Нищо чудно тогава да му се прииска и по-млада.

# 10
След 6 годишна връзка, ти сама виждаш,  че постепенно се разминавате. Няма нормално и ненормално- има как ти си чувстваш и дали ти харесва, неговото отношение.
Явно не.
И така е, той сега се е усетил, че не се е наживял и постепенно ще скъса оковите, за съжаление.
Намери друг, улегнал и гледащ в твоята посока човек.

# 11
Ние си излизаме и самостоятелно, на 39 сме. Животът не приключва с половинката, а едно кафе в седмицата само по себе си няма да събори връзката.
Във вашия случай според мен си му досадна и неприятна и връзката ви вече е пътник.
Аз лично не харесвам типаж като приятеля ти и не съм изкарвала дълго с такъв. Не стават даже да изкарате време заедно. Само си представи какво ще е, като почнете със сериозните неща в живота, ако въобще стигнете дотам.

# 12
Ходене да риба, пиене на биричка и т.н. са забавления да чичовци.
Съжалявам, но 27 години е рано да стане чичко. Сега ако жена тръгне да се прави на лелка  - тук си имаме цял форум "що тъй стана"

# 13
Какви обяснения искаш?
От кого ги искаш?
Като каква ги искаш?

Като половинка много ясно

# 14
  • София
На 21 г (за мен е прекалено рано). е започнал сериозна връзка и така вече 6 години. На негово място и аз бих искала да си поживея, но бих прекратила връзката. Иначе с мъжа ми излизаме самостоятелно, всеки има собствена компания, но не е толкова често.

Общи условия

Активация на акаунт