Самостоятелно излизане във връзка

• 6 211
  • 141
  •   1
Отговори
# 135
  • Out of the Mix
Мексико, гнусно чак стана.

Не ми е нормално това.

Всеки си се капсулова във връзката и грижите, не хойка.

Хойкат незаинтересованите в кофти отношения.

Аз в такива не съм бил, няма и да бъда.

Ходи си се с партньора или с приятелска двойка/двойки.

Всички около мен са така.

# 136
А ако са ви по-приятни приятелите ви, които са single, как излизате с тях? Или например, тези с които сте излизали, защото са в двойка и вземат, че скъсат, какво става? Звучи малко "секта", веднъж като се гаджоса човек? Капсуловането с партньора за мен е рецепта за празен индивид и впоследствие лоша връзка. Ама вярно, че много хора така харесват и за тях е ок.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 15:26 от Linda*kiss

# 137
  • Paris, France
Винаги съм излизала повече без партньора, отколкото с него. С него сме дълго заедно сами в къщи, а с приятелите времето е ограничено. Той също излиза с приятелите, но и с многобройните си братовчеди.

Ако двойка скъсат си оставам с всеки поотделно в отношенията, в които съм била. Ако каня и двамата, предупреждавам и двамата, че другият е поканен. Ако единият не ми е бил близък докато са били заедно, обикновено повече не го виждам и не чувам за него.

# 138
Скрит текст:
Имам въпрос - той когато е вкъщи, дали и доколко се включва активно в домакинските задължения?
Макар че е още млад и има "power", някак си ми е чудно как, хем работи, хем 3 дни подред ходи до сутринта на диско. Единствено си го представям, ако после спи до 12-14 часа.

А, може. Аз между 20 и 30 ходех на работа, след работа да вечерям навън, след това се прибирах към 9, душ, преобличане и  в 11 почват дискотеките. Прибирам се в 3, спя до 7 и в девет пак на работа. Айде да не е всеки ден, но по два три пъти седмично...

Сега, разбира се, отдавна не го мога това нещо, даже не съм сигурна, че мога да стоя до 3. В 3 обикновено се будя с ужас с лоши  мисли в главата...

# 139
Скрит текст:
Имам въпрос - той когато е вкъщи, дали и доколко се включва активно в домакинските задължения?
Макар че е още млад и има "power", някак си ми е чудно как, хем работи, хем 3 дни подред ходи до сутринта на диско. Единствено си го представям, ако после спи до 12-14 часа.

А, може. Аз между 20 и 30 ходех на работа, след работа да вечерям навън, след това се прибирах към 9, душ, преобличане и  в 11 почват дискотеките. Прибирам се в 3, спя до 7 и в девет пак на работа. Айде да не е всеки ден, но по два три пъти седмично...

Сега, разбира се, отдавна не го мога това нещо, даже не съм сигурна, че мога да стоя до 3. В 3 обикновено се будя с ужас с лоши  мисли в главата...
Тук въпросът не е в това дали може,  половинката й да издържа физически на постоянни купони забавления, а дали приятелката му може да издържи на тези тридневни забежки от връзката им.

# 140
  • Варна
Не е нормално да излиза ВСЯКА седмица САМ на дискотеки да се прибира сутринта.
Вие, ако работите, единствените ви цели дни заедно са Сб.и Нд. , единия ден сигурно го проспива.

Да и аз и моята половинка излизаме също отделно, но нито той, нито аз си позволяваме да ни няма толкова дълго време. Той се прибира макс.към 02:00, аз макс в 00:00. На дискотеки не ходим и той винаги ме кани да дойда с него.
Дискотеката е за напиване и зарибявки ( особено Слънчака )
Той, ако е свестен ще намери начин да влючи половинката си в общо забавление, а излизането сам да е изключение, а не редовно.

# 141
Но как?
Той да започне с арт галерии и макраме или тя да излезе на дискотека с него?

Общи условия

Активация на акаунт