Самостоятелно излизане във връзка

• 6 218
  • 141
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
"Попитайте кой да е мъж какво разбира под свястно момиче и слушайте как дума по дума ще ви опише слугиня."

Майтапа настрана, но има много истина. Разбира се, не е общовалидно, но ми се струва, че си е баш валидно за този тук мъж. Та, ето заради това съжителства с нея. Иначе му се хойка и живее, та две не вижда. Имам бивш с такива предпочитания. Заради това е и бивш. Сега е с жена, с която споделят обща страст по заведения и хойкане на купони до зори. Изкараха вече няколко години заедно и все още са видимо щастливи.

# 91
Дори и когато бях 17 годишна винаги съм се чудила какво им харесва на хората в дискотеките- да ходиш да се напиеш и да гледаш други пияни, на днешно време и дрогирани хора! На другия ден да си проспиш деня и да се събудиш с тежък махмурлук!Ужас! Има къде, къде по- приятни начини на си прекарваш живота.
Абе донякъде го разбирам, ако си на 18-20 и тъкмо си се отскубнал от контрола на родителите си, да полудееш малко. По-нататък чат-пат да отидеш на бар/дискотека, ок, нормално е. Ама на 27 г. да не можеш да измислиш нищо по-интересно да правиш всеки божи уикенд...колко скучно.

С мъжът ми излизаме и заедно, и поотделно, но не ми е нормална описаната от теб ситуация, авторке. Този младеж си живее като ерген, със сигурност редовно забърсва по някоя туристка, а теб те държи за удобство, докато си намери някоя нова. Приключвай с този, вие нямате връзка.

# 92
По-неприятно е, когато уж улегналите 27- годишни, изведнъж на 40-45 г. решават, че им се живее, и искат нещо си да си наваксат. Тук визирам и жени.

# 93
По-неприятно е, когато уж улегналите 27- годишни, изведнъж на 40-45 г. решават, че им се живее, и искат нещо си да си наваксат. Тук визирам и жени.
Ама разбира се, след 40 никакви забавления на силна музика с танци!

# 94
Ама разбира се, след 40 никакви забавления на силна музика с танци!

Аз не виждам да е написано, че е забранено, но някак си няма да е много адекватно да е всеки уикенд, както и да е до ранните часове на нощта и пияни - заляни. Тук става дума за "наваксване". Просто не приляга на възрастта.

# 95
Някакъв наръчник за адекватност според възрастта ли има уницифиран от моралната полиция на бгмамата? Joy

# 96
Никой на никого нищо не забранява, живеем в свободен свят. Просто казвам, че е по-зле 45 годишната ти майка да се прибира пияна и заляна в 7 сутринта, или да срещнеш баща си да се натиска с твоя съученичка в някоя уличка, отколкото несемеен мъж на 27 да излиза всеки уикенд до сутринта. И то зле за децата де, за родителите... не знам Simple Smile)) Сега за други това е нормално сигурно, светът е шарен.

# 97
Някакъв наръчник за адекватност според възрастта ли има уницифиран от моралната полиция на бгмамата? Joy

Най-вероятно имаме различни разбирания. Морална полиция или не, за мен просто е отблъскващо зрели хора да се държат като пубертети. Потребността - човек да се прави на сложен за рисуване всяка седмица, говори красноречиво за това. Simple Smile Да не говорим, че "наваксването" понякога води до досадни опити за свалка на значително по-млади (понякога и от децата им), което вече е тотално анти. И за двата пола. И като 26-годишна го казвам - определено не е приятно това. И приятели мъже могат да го потвърдят. Simple Smile
Иначе човек трябва да се забавлява на всякаква възраст, но според мен е хубаво наред с трупането на житейски опит, да се трупа и мъдрост, и такт...
И последно - при наличието на хиляди по-интересни занимания - опера, балет, театър, пътувания, човек на 45, който със сигурност има по-добри финансови възможности от човек на 25 и може да си позволи по-често изброените глезотии, как ще обясни засиления си ежеседмичен интерес към нощните клубове?

# 98
  • Варна
Заглавието кърти...
По темата - губиш си времето, свързва ви навика, ама то е довреме

# 99
Ама на 27 г. да не можеш да измислиш нищо по-интересно да правиш всеки божи уикенд...колко скучно.
И аз си мислех, че на днешно време има къде-къде по-модерни и разнообразни забавления. Отделно, това висене в дискотека до сутринта със сигурност включва и флиртове с жени/ момичета. Затова е толкова неприятно на авторката. Само дано не домъкне нещо вирусно или бактериално вкъщи.

# 100
Аз мисля, че на всяка възраст е неприятно мъжът с когото живееш да пиянства редовно, да изневерява. На 27 е далеч от пубер героя.
Само, че авторката не казва - той има проблем с алкохола, или подозирам, че ми изневерява системно, ами пише някакви глупости и задава тъпи въпроси.
Себе си ли заблуждава или другите, не знам..

# 101

Най-вероятно имаме различни разбирания. Морална полиция или не, за мен просто е отблъскващо зрели хора да се държат като пубертети. Потребността - човек да се прави на сложен за рисуване всяка седмица, говори красноречиво за това. Simple Smile Да не говорим, че "наваксването" понякога води до досадни опити за свалка на значително по-млади (понякога и от децата им), което вече е тотално анти. И за двата пола. И като 26-годишна го казвам - определено не е приятно това. И приятели мъже могат да го потвърдят. Simple Smile
Иначе човек трябва да се забавлява на всякаква възраст, но според мен е хубаво наред с трупането на житейски опит, да се трупа и мъдрост, и такт...
И последно - при наличието на хиляди по-интересни занимания - опера, балет, театър, пътувания, човек на 45, който със сигурност има по-добри финансови възможности от човек на 25 и може да си позволи по-често изброените глезотии, как ще обясни засиления си ежеседмичен интерес към нощните клубове?
Ооо, да!
Като отида на театър и там са всички интересни мъже.
А аз пък им се хваля, че съм завършила гоблена "Свилети Георги и коня".
Идилия.

# 102
Авторката вече се дразни силно, защото според мен вече има желание да "гнезди", а ясно вижда, че гаджето е на съвсем друга вълна. Бях в подобен филм и прекратих връзката, за щастие преди да имаме деца, а човекът макар и изключително свестен разви тежка зависимост от алкохола и все още, гонейки петдесетака, живее по същия начин.

# 103
И това е негово право.

# 104
  • София
Вие тоя 27-годишен мъж го изкарахте по-зле и от убиец.

Общи условия

Активация на акаунт