Самостоятелно излизане във връзка

• 6 245
  • 141
  •   1
Отговори
# 75
Не сте един за друг, имате различна визия за живота. Намери си някой със същите виждания за живот във връзка. Нито ти си виновна, нито той. Просто сте различни, а щастие може да има там, където хората са от едно тесто.

# 76
Дори и когато бях 17 годишна винаги съм се чудила какво им харесва на хората в дискотеките- да ходиш да се напиеш и да гледаш други пияни, на днешно време и дрогирани хора! На другия ден да си проспиш деня и да се събудиш с тежък махмурлук!Ужас! Има къде, къде по- приятни начини на си прекарваш живота.

# 77
Дори и когато бях 17 годишна винаги съм се чудила какво им харесва на хората в дискотеките- да ходиш да се напиеш и да гледаш други пияни, на днешно време и дрогирани хора! На другия ден да си проспиш деня и да се събудиш с тежък махмурлук!Ужас! Има къде, къде по- приятни начини на си прекарваш живота.
Аз също, затова търсих и такъв мъж. И най-вече мисля, че който го влече това ще си остане такъв и на 40. А на 27 да правиш това ми е крайно несериозно и не забавно, супер безсмислено и не привлекателно.
Но авторката не отговори дали винаги е било така, или напоследък. Ако е винаги как са изкарали 6 години, от кога живеят заедно?

# 78
Хората се променят, мъжете понякога “улягат” с времето, не може да сте толкова категорични, че като на 27г. е такъв и на 40г. ще си остане същият.
Въпроса е дали авторката има ще има търпението (и желанието) да го чака да се промени евентуално. Защото с разговори, натякване и т.н. няма да стане със сигурност.

# 79
Докато го чака няма ли самата тя да стане на 40? Защо ми е да си взема 27 г и да чакам да видя дали евентуално няма да се промени, защото според някого може и да улегне? И да стане улегнал те какво изобщо ще са изживели заедно през тези години? Животът й да мине в чакане, но да се води пред обществото, че не е сама? То по-добре сама да си живее живота и поне има повече шанс да срещне друг вече съзрял човек готов за връзка и общи планове.

# 80
Никой не я кара да го чака, просто това е единият вариант. Другият го написах много по-назад в темата - ако не й изнася да си хваща пътя. Така или иначе тя няма как да го промени.

# 81
Ходене да риба, пиене на биричка и т.н. са забавления да чичовци.
Съжалявам, но 27 години е рано да стане чичко. Сега ако жена тръгне да се прави на лелка  - тук си имаме цял форум "що тъй стана"

Хора, бдете!!!
Рибарлъка и биричката искат вече да ни забранят!!!
Не, на мен такъв свят не ми трябва, без риболов и без бира.
Абе няма да се учудя ако и на ракията посегнат !!!
Да идва тоя Апокалипсис и да се свършва тая мъка, аман !

# 82
Авторката от сега (едва на 25) е доста улегнала с нейните разходни и срещи със семейни приятели (част, от които най-вероятно с бебита), та какво ще е след 23 години.
Не е въпрос, че той ще улегне като стане на 40 години и какво да прави тя до тогава.
Просто виждат живота по крайно различен начин.

# 83
Има мъже, на които цял живот не им стига да излязат в петък и да се напият в дискотеката, след това да се приберат сутринта. Познатите ми с такива мъже или го приеха (защото, в интерес на истината, вече им е все тая къде ходят) или се разделиха с тях.

Сменяй го и намери човек, който гледа в твоята посока.

# 84
Не разбирам защо сте толкова негативни към момчето. Не му се играе на семейство, вероятно не си представя да има и дете на този етап, човекът иска да поживее.
Единственото кофти е, че не го казва директно на авторката, а и явно тя не се сеща, че гледат в различни посоки. Може би тя иска ежедневие като на нейните семейни приятели, той пък хич не се вижда в тази роля.

Мисля, че е въпрос на време да си пренаредят приоритетите и всеки да си търси неговото. Пък кой ще улегне на 40 и кой няма, не се знае, то не е и задължително.

# 85
Не разбирам тогава защо живеят заедно? Това не се ли нарича живот на семейни начала? Тоест с подпис или без, когато хората предлагат живот заедно би трябвало да е това. И без деца пак са семейство. Сега, ако идеята е да делят наема е друго нещо. Защото познавам хора, които живеят заедно и в някакъв момент имат дете, и винаги са се държали като семейство. Но и такива, които живеят заедно с всяко гадже и така е по-лесно дори и удобно да не влагат време, да не се занимават.

# 86
  • Най-красивата страна
Излизали сме отделно.
Аз гледам детето-той излиза.
На следващата вечер аз излизам-той гледа детето.
Обаче такова нещо,като да се прибере някой от нас в 6-7 сутринта не се е случвало.

Преди да се роди детето имахме обща компания и излизахме заедно.
Излизала съм сама с приятелки на кафе.
И той е ходил сам с приятели за риба,но през деня.
На среща на класа-ходих сама.
Той на сватба на колега,на която и останалите му колеги бяха поканени без половинки.

Разбирам авторката.
Не е нормално такова поведение.
Веднъж-да.Ама системно-не.
Това хойкане с мъжка компания до сутринта няма да доведе до нищо добро.Много скоро ще се появи някоя нова кака.
Според мен на него още му се хойка и не е готов за семейство.

# 87
О, със сигурност има нова кака.
Или нови каки. Все забърсва по нещо.
Да не ти лепне нещо авторке, внимавай Grinning

# 88
И аз съм от 6 г. с годеника си. И при нас го имаше това - отначало бяхме като скачени един за друг, впоследствие нещата се попромениха. Компаниите ни са различни- и в моята са основно жени със семейства, докато в неговата отскоро започнаха да се женят/гаджосват и т.н. Честно казано, когато излиза изобщо даже не се замислям, защо не ме кани с него. Все пак сме заедно през останалото време, нека има разнообразие. Разбира се, за вечерни излизания ме е канил, но не винаги приемам Smiley Така е и в обратната хипотеза - дори по поводи на моите приятелки и на децата им - винаги му предлагам да дойде (ако не сме се разбрали да сме само женички), но не го и задължавам да го прави. Понякога идва, понякога - не.
През годините е имало моменти, в които аз съм по-активна с излизането, и други - в които активният е бил той. Имаме приятели и нещата не са били насила - например на мен, ако ми се лежи, няма сила на този свят, която да ме изкара на дискотека.
Никога не ни е създавало проблеми в отношенията. Все пак, ако двама човека нямат лично пространство, връзката става доста токсична.
Даже сега, уикенда, имахме ситуация, в която на него му се продължаваше на дискотека, на мен - не. Аз се прибрах, но му казах, че съм абсолютно съгласна да остане и да се забавлява. Дори не го разбрах кога се е прибрал Satisfied
Но пък има хора с различни характери и както сама си осъзнала - или го приемаш, или не. Ако беше на 50 години, нямаше да е адекватно постоянно да му се излиза, но той е на 27 г.. Simple Smile

# 89
  • Пловдив
Не разбирам тогава защо живеят заедно? Това не се ли нарича живот на семейни начала? Тоест с подпис или без, когато хората предлагат живот заедно би трябвало да е това. И без деца пак са семейство. Сега, ако идеята е да делят наема е друго нещо. Защото познавам хора, които живеят заедно и в някакъв момент имат дете, и винаги са се държали като семейство. Но и такива, които живеят заедно с всяко гадже и така е по-лесно дори и удобно да не влагат време, да не се занимават.
.
.
Безплатен и леснодостъпен секс е достатъчно условие за живот в такава връзка.

Общи условия

Активация на акаунт