Самостоятелно излизане във връзка

• 6 207
  • 141
  •   1
Отговори
# 30
Авторката се взима по-сериозно отколкото трябва.
Или по-сериозно, отколкото я взима мъжът, с който живее.
Отговори, че иска обяснения от него като половинка, много ясно.
Ами не, съжалявам, не е много ясно.
Половинка от какво?
Тук реалната картинка и доста невидима да очите на авторката, а тя е че виреят в едно жилище, домакинства и за него.
Обяснения една жена трябва да иска ако е съпруга и/или майка на дете.
Което надали шлще се случи ако приятелката иска обяснения и предлага развлечения като за някой чичко.
Риболов и разходки....
То не че няма да дойде време и за това, но трябва да се поизчака малко - около 40 години.

# 31
Какво значи "предлага развлечения" ???
Жената не е ходещ цирк в една връзка със задължения да развлича мъжа, че да не му е скучно. На 27 години мъж, а ко иска само развлечения багажчето и при мама.

# 32
Цитат
3-4 поредни дни да пиеш и да ходиш на барове да се прибираш в 7 сутринта..

Кога работи този 27 -годишен мъж?
И защо се мъчите взаимно все още да бъдете двойка след тези кардинални различия?

# 33
Да, тук спор няма.
Но за нашето виждане.
Не за неговото.
Очевидно не и за авторката след като е имало обяснения и прошки.
Отделно, че никой не е длъжен да живее скучно, защото за този мъж пиенето на кафене, бира, риболов и срещи с други двойки не е забавно.
И все пак това е мъж на 27 години.
Нищо, че преди 20 години е трябвало да е баща на първлокласник. Но не сме преди 20 години.
Така, че тизи развлечения не са подходящи за мъж на 27 години.

# 34
Ами като ти идва в повече, всеки по пътя си. Няма да го промениш или накараш да порасне. Намери си подходящ партньор.
Тия пък лов, риболов изобщо не ми се вписват като време ,което да прекарам с половинката.Тези хобита не се ли споделят с мъже? Може и аз да съм старомодна....

# 35
Попринцип според мен няма лошо (ако всичко е в рамките на нормалното) да излизате и по отделно. Не сте скачени съдове и е приятно всеки да си има занимания отделни един от друг.
На 27г. е съвсем нормално да не иска да излизате само със семейни двойки. (На мен също не ми допада)
Но тези излизания до 6-7 ч. сутринта вече са друг въпрос, но надали с говорене ще направиш нещо. Или го приеми и изкачай да му размине или… ти си знаеш другото.

Когато излиза на кафе , разходка , да пие бира с приятел нямам никакви проблеми.
Не сме скачени съдове както казвате.
Аз също излизам на разходка , плаж или вечеря с приятелки. Но това излизане до 8 сутринта ми идва повече на мен лично.

То си неприятно. Лошото, че няма как да го спреш нито промениш -  или се примиряваш както написах по-горе и го чакаш да му размине евентуално (ако е някакъв период) или си хващаш пътя.

# 36
Да, наистина, кога работи този човек?
На мен определено няма да ми е ОК да изчезва 3 пъти седмично, за по цяла нощ, до 7 сутринта. Слънчев бряг пък въобще няма да го коментирам.
Това не е сериозно за мъж, към когото една жена би имала намерения. Човекът не е husband material и няма да си изневери на навиците до 40-годишен.
Как ще се гледа едно съвместно дете и редно ли ще е пари да се пръскат еженощно по барове?

# 37
И на мен би ми било трудно да вися по баровете по цели нощи.
Но вече не съм на 27 години. (то и тогава предпочитах да вися по екопътеки).
Но половинът на авторката е на 27 години и може. А дискотеките не започват от 18 часа, а от 24 часа и страшно много хора го правят.

# 38
Здравейте , имам приятел от 6 години.
В началото на връзката ни всичко беше нормално , излизахме заедно с негови и мой приятели , последните две години обаче той иска да излиза сам с приятели без мен.
Винаги ми казва , че са само момчета и аз нямам какво да правя там с тях.
Разбирам го това до някъде , но все пак не го възприемам за нормално. Всяка седмица излиза в слънчев бряг и се прибира в 6-7 сутринта. Аз не излизам много , честно казано не ми се ходи на дискотеки , барове и т.н Предпочитам спокойствие , уют или да изляза на вечеря , разходка или плаж.
Но за мен това е детинско постоянното ходене на дискотеки и т.н
Аз съм на 25 , той е на 27 години .
Взимал ме е с него и на мен не ми харесва , приятелите му се държат като на 17 години.
Когато аз го поканя някъде с мой приятели не излиза с мен , а неговите само да му звъннат и отлита. Всичките му приятели са необвързани , докато при мен нещата са различни обвързани някой и семейни с деца.
Объркващо ми е , понеже и познавам двойки , които пък се редуват и с дете. Едната седмица единият излиза , другия гледа детето и така се редуват. Друга пък позната ми каза , че мъжа и си излиза когато иска и тя няма проблем с това не и пречило.
Ами на мен ми пречи , не го възприемам за нормално. Говорила съм 10000 пъти , човека не може да ме разбере какво искам да му обясня той си знае неговото. И явно топката е в мен или го приемам с това или не.

Зарязвай го и си намери друг приятел.

# 39
Според мен човек какъвто е на 27 ще бъде и на 40 същия. Ако сега иска такъв тип развлечения цяла нощ запой с приятели, на 40 ще е същото, с дете ще е същото. И може да не сме преди 20 години с дете първолак, но все още има мъже, които на 27 г имат бебе, и такива започнали по-рано връзка.. макар че според мен тук е разковничето. Твърде рано е започнала тази връзка и в един момент идва време за равносметка дали ще продължите в следващ етап, или раздяла. Така звучи, че сякаш не винаги е излизал само с приятели по този начин, а е започнало изведнъж. Познавам двойки, в които тя беше на 20 като се загаджиха, той на 27, и 10 г по-късно имат дете, като през цялото време е било сериозно и са излизали винаги двамата, хората ги възприемахме като едно цяло. И други, които вече толкова не се понасяха, че всеки уикнед правеха отделно нещо с приятели, и въпреки че отиваха в една и съща посака за работа, пътуваха отделно от Перник до София всеки в своята кола. Тоест някои остават заедно от мързел или страх дали ще намерят друг, при очевидно изчерпана връзка.

# 40
Което надали шлще се случи ако приятелката иска обяснения и предлага развлечения като за някой чичко.
Риболов и разходки....
То не че няма да дойде време и за това, но трябва да се поизчака малко - около 40 години.
Зависи от човека. На тяхната възраст, пак след 6-7 г., бяхме със съвсем други приоритети - собствен бизнес и новородено. Събирахме се с приятели (заедно), ходехме на почивки, пак заедно и никой от нас не се е чувствал зле. И не бяхме единствените, от приятелските ни семейства не се сещам за нито един мъж или жена, които да са искали да обикалят по ергенски баровете в Слънев бряг всяка седмица.

Накратко - за тази възраст е по-скоро изключение това, което описва. И не е свързано с възрастта. Да си прецени дали това е връзката, която иска. Ако не, да не си губи повече времето.

# 41
Ако има нещо по-скучно от гледането на футбол, трябва да е ходенето на риболов.

Авторке, описаното не е разпускане с приятели, а начин на живот. Вероятно и бягство от теб, съвсем умишлено.
Сега си представи същото положение, но си сама с бебето цяла нощ.
Всичко си знаеш и без нас.

# 42
  • София
Не съм съгласна много с това "Той никога няма да се промени". По-скоро няма да се промени под външен натиск.
И аз на 20 до към 23 бях по дискотеките от четвъртък до неделя, понеделник криво-ляво се става за лекции и чакаш другия четвъртък. Купон на макс, морето до колене, фаза "Безсмъртие". За моретата да не говоря.
Е, в момента нямам нищо общо със студентските си години, предпочитам вечеря в хубав ресторант и, ако въобще стоя до късно, искам да е в клуб с кротка музика, а не дискотека. Но това стана с годините.
По мое мнение пичът ще се кротне, но няма да е в близките 3-4 години. И няма да да е с разговори.

# 43
Ето това е правилното решение.
А не обяснения.

# 44
Не съм съгласна много с това "Той никога няма да се промени". По-скоро няма да се промени под външен натиск.
И аз на 20 до към 23 бях по дискотеките от четвъртък до неделя, понеделник криво-ляво се става за лекции и чакаш другия четвъртък. Купон на макс, морето до колене, фаза "Безсмъртие". За моретата да не говоря...
Именно, за тези години си е нормално. Ние също бяхме така, само че бяхме част от голяма компания и всички, които са по двойки, излизаха/пътуваха заедно. Як купон, после си се гушкаш с гаджето.
Не мисля, че мъж вече на 27, който е от доста години във връзка, ще си промени навиците за ергенски начин на живот. Тя казва, че не е инцидентно, за някакъв повод, а редовно. Човекът си има съвсем различни нужди и тя не е част от тях.

Общи условия

Активация на акаунт