Самостоятелно излизане във връзка

• 6 215
  • 141
  •   1
Отговори
# 45
Ако има нещо по-скучно от гледането на футбол, трябва да е ходенето на риболов.

Авторке, описаното не е разпускане с приятели, а начин на живот. Вероятно и бягство от теб, съвсем умишлено.
Сега си представи същото положение, но си сама с бебето цяла нощ.
Всичко си знаеш и без нас.

Чудесен пост.
И за мен са двете най-скучни неща.
Беше само метафора футбола и риболова, защото коментираме поведението на мъж в случая, а по футбол и риболов се увличат мъжете, не жените (мнозина обаче не я разбраха и се хванаха буквално за нея).

Така или иначе има неща, хоби, дейности които хората в двойка правят сами с приятели или съмишленици, и не винаги с половинката. И е нормално.
Но когато нещо е стил на поведение, зависимост, хазарт, точно начин на живот е. Тогава няма смисъл да очакваш невъзможното. Едно дете няма да го промени, нищо няма да го промени.

# 46
Живеете ли заедно? Той има ли стабилна работа?

# 47
Живеете ли заедно? Той има ли стабилна работа?

И стабилна работа има и живеем заедно.

# 48
Ами за мен неговото поведение е съвсем в рамките на нормалното. Човекът е на 27, не на 72. Много след тази възраст излизах няколко пъти седмично, прибирах се сутрин от дискотека и после на работа. На тези години ако не можеш да го правиш, не знам кога.

Та искам да кажа на авторката, че двамата имат различни приоритети и различен стил на живот. Не мисля, че връзката им е перспективна, но това често се среща с отношения, възникнали около 20-те години. Да, има изключения, но повечето в един момент се разделят и си продължават напред.

# 49
  • София
Е, защо да няма работа? Почва се в петък вечер, продължава се в събота, неделя довършва, ляга по-рано и така. Понеделникът все ще го изтика. Никой не е останал без работа, само защото ходи на дискотека.

# 50
Той не ходи на дискотека, а практически живее там - в което единствената особеност е, че не се връзва много с ...да си във връзка.

# 51
Ами за мен неговото поведение е съвсем в рамките на нормалното. Човекът е на 27, не на 72. Много след тази възраст излизах няколко пъти седмично, прибирах се сутрин от дискотека и после на работа. На тези години ако не можеш да го правиш, не знам кога.

Въпросът е тогава живееше ли като семейство с друг човек?

За мен лично не е ок такава ситуация. Ако още от първите години трябва постоянно да правя компромиси, за да съм с някого, сигурно ще го намразя.

# 52
От самото начало на връзката ли е било така и през цялото време? Или напоследък, последвана година или от кога е така?
За тези, които казват че са били така и са се променили, тогава имахте ли връзка? Също заедно ли купонясвахте или поотделно? В случая той не иска да я взема...
Възможно е при жените да има промяна, ако има дете, но за един мъж е напълно вероятно по-скоро да си остане така и след дете, което ще гледа тя сама, а той ще продължи с ергенския начин на живот или рязко ще му се спи тогава, защото ходи на работа. Приоритети.

# 53

За мен лично не е ок такава ситуация. Ако още от първите години трябва постоянно да правя компромиси, за да съм с някого, сигурно ще го намразя.
И къде видя семейство?

# 54
  • Out of the Mix
Таня, не е задължително на 40 да правиш същите неща, като на 27.

Аз съм запазил някои, но и добавил други, както среда, така и интереси.

Фундаментът е налице, съгласен, но сега животът ми е много по-динамичен и интересен отпреди 10 г.

Живея го и надграждам, не стоя на едно място.

На мен сега са ми идеалните години, не преди.

# 55

И къде видя семейство?

Има много млади семейства , които все още нямат подписан брак или деца. Simple Smile
За да бъдеш семейство с някой не е задължително да имате дете или да пише на хартия , че сте съпруг и съпруга.

# 56
  • Бургас
Вие въобще време като двойка имате ли уикенда или сте по- скоро съквартиранти? Как ти обръща внимание, излизате ли достатъчно време заедно? Или той се прибира на сутринта, после цял ден реанимира и до там. Има такива ...щях да напиша мъже, ама той си момче, ергенува им се дори във връзка. Ти трябва да решиш можеш ли да направиш компромис с това?

# 57
Здравей, твоята история доста ми напомня на моята с бившия ми приятел, с когото бяхме заедно 8г. В момента е на 32 и не спира да излиза всяка седмица петък и събота за запой. Всичките му приятели са със сходен начин на живот и без сериозни приятелки и семейства (каква изненада). До голяма степен заради това се разделихме.

Не знам дали при вас е съвсем същото, но разбирам как сеч чувстваш и това, че не ти е ок е напълно нормално. Според мен е фундаментално разминаване и не трябва да губиш още време в надежди, че ще го надживее. Някои хора цял живот си остават такива.

# 58
Здравей, твоята история доста ми напомня на моята с бившия ми приятел, с когото бяхме заедно 8г. В момента е на 32 и не спира да излиза всяка седмица петък и събота за запой. Всичките му приятели са със сходен начин на живот и без сериозни приятелки и семейства (каква изненада). До голяма степен заради това се разделихме.

Не знам дали при вас е съвсем същото, но разбирам как сеч чувстваш и това, че не ти е ок е напълно нормално. Според мен е фундаментално разминаване и не трябва да губиш още време в надежди, че ще го надживее. Някои хора цял живот си остават такива.

И при мен е така.

# 59

И къде видя семейство?
[/quote]

Ами не са съквартиранти. Мъж и жена, живеещи заедно - за мен е дефиниция на семейство. В случая явно двамата имат различна представа защо багажът им е в една къща.

Общи условия

Активация на акаунт