🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 1

• 23 097
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
От това, което чух, Книгата бъкел не може да пее. Ама да видим.

Ии определено няма интрига между панела и водещите. Друго си беше Гала - Рачков, Мария - Рачков.

# 406
Абе може ли да е Маги Халваджиян златния? Да му бъркат името. Алъш вериш обича. Мисля че имаше някаква награда, златен нещо си.

# 407
Смайлис, според мен Книгата е жена над 50 г. Не ми се вярва да е Ева.

# 408
Как бе хора, всички, които сте изброили са страхотни певици, с прекрасни гласове. Мога да се съглася само със Сашка Васева ( някой я предположи). Тя има голям бюст и с високите тонове не е добре.

# 409
  • Варна
Тез очи приличат на блатно чудовище. Мисля, че е жена, неособено ниска, ако правилно съдя по краката.

# 410
Книгата за мен е Марги Хранова, просто прикрива че може да пее, за да ни заблуди

# 411
Какъв е този храст сега?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 412
  • Пловдив
Не ми хареса нито един костюм до тук. Да не кажа, че костюмът на змията не просто не ми харесва, но ме отвращава. Бррррр. Уточнявам, че имам предвид костюма, а не участника/участничката.
И миналата година имаше не добри костюми, но пък имаше и много сполучливи - като например костюма на Розата и костюма на Шапката - самите костюми ми бяха много интересни, та заради това ми беше и суперлюбопитно кой се крие в тях.  Simple Smile
Ааа, очите/храста е забавен костюм.

# 413
  • ГО
Мария се крие в храстите

# 414
Книгата за мен е Марги Хранова, просто прикрива че може да пее, за да ни заблуди
И аз така мисля

# 415
  • София
Едното дете отсече- Маргарита Хранова. Склонна съм да му повярвам.
Абсурд.
Марги е уникална певица.
Това не е тя.

Допускам опит за заблуда. Иначе съм абсолютно съгласна за Марги.

Какъв е тоя храсталак?

# 416
Геро добра аналогия направи. Много нескопосано решение на Кремена Х. за костюма.

# 417
Мария се крие в храстите

мда тя е храста

# 418
Ох, имаше някоя актриса, която искаше лекар да става.

# 419
На Ирина Флорин ми прилича Очите.

Общи условия

Активация на акаунт