🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 1

• 22 853
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Макаронът е новия Гарван.

# 661
Хареса ми началото на сезона. Никой не разпознах 😂
Миналата година първата вечер се знаеха 80 % от участниците.
Сега не е така и явно ще е интересно.
Дано панела живне малко, един Азис не стига.
Геро има страхотно чувство за хумор, ама Зуека е свикнал на лиготиите Рачкови и не са се напаснали още като водещи.

# 662
Нито дедективите са страхотни,нито водещите.Мина заспало.

# 663
  • София
Макаронът е много, много ниска! Очите са И на нивото на раменете на Зуека... Не мога да се сетя за никого, толкова нисък

# 664
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Макаронът е родена в южна България. Деси Слава е от Раднево, гласа пасва. Ръста от 1,60 също.

# 665
  • София
Много ме изнервя Владо Пенев. Пелтечи, ъъъъ, аааа.

# 666
Макаронът - залагам на Десислава
Да, тя е нисичка и има много силен и красив глас, а и не е от най-слабичките. Добро предположение.

# 667
  • Великобритания
Мая Бежанска - от Благоевград е
или Петя Буюклиева

# 668
Макаронът е пълничък нагоре. Не се подвеждайте по гласа. В миналия сезон гласът на Шапката всеки път звучеше различно и нищо общо с този на Къци.

# 669
Не успях много добре да проследя (заради децата), но си мисля, че Рачков е един от участниците или някой от миналогодишните участници, не знам имат ли право на повторно участие (защо пък не)? После ще се върна назад да чета темата, че нямаше как.

# 670
  • София
Приятно изненадана съм от шоуто. Геро и Зуека ще се напаснат и ще стане още по- приятно. Надявам се и Алекс Раева да внесе свежест в панела.

# 671
  • Далечният изток
Интересно ми е, повече от предишния сезон.
Предишния бяха категорично ясни четирима - петима участници - Алисия, Звездев, Вальо Михов например.
Сега честно, никаква идея нямам освен за Есил, познах я по гласа. Всички други, за повечето поне, дори и предположения нямам....
И това ми го прави интересно за момента.

# 672
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Има договор с бТВ, а и тембъра беше друг.

# 673
  • София
Макаронът е родена в южна България. Деси Слава е от Раднево, гласа пасва. Ръста от 1,60 също.
О, да, може! Въпреки че тя е доста пухкава, пък нали и роди преди известно време, но пък костюма скрива фигурата доста!

# 674
  • София
Залагам на Невена Бозукова - Неве за Макарона....2014-та година нали спечели "Капките" точно с тази песен, варианта на Александра Бърк...Тогава направи феноменално изпълнение

Общи условия

Активация на акаунт