🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 1

• 22 839
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
А сега като каза Алекс. Аз я харесвам от Слави още. Във Фактора също беше много добра водеща и има супер самоирония и е артистична, мисля, че ще су справи и тук.

# 676
Вярно, Деси Слава има много топъл глас и може да пее  разнообразни стилове.

# 677
  • Варна
Предаването е прекрасно. Ще го следим с интерес, на мен също всичко ми хареса, само В. Пенев за момента хич не ми се вписва, но се надявам да се променят нещата в следващите епизоди.Simple Smile

# 678
Абе само на мен ли ми се струва, или някои гласове са аха-аха като някои от миналогодишните?
Не само на теб. Ползват някаква техника с която всички ми стоят малко с металическо звучене и им удебеляват тембъра (не знам как по-точно да се изразя)

# 679
  • София
Васко (Азис) се представи добре

# 680
  • Варна
А Владо с тоз вирус ..... вярно, че уж излекуван, но.... Май беше по-добре някой друг да е на негово място поне в началото.

# 681
Дано с Алекс от другата седмица стане по-добро шоуто. Михаела е доста скучновата, но поне беше само за днес, а Владо Пенев не очаквам да стане по-добър панелист. Дали има шанс да го заменят в хода на шоуто?
Азис ми хареса, забавен е. А Геро, от минута на минута ставаше все по-спокоен и съответно, по-добре му се получаваше. Смятам, че с всеки лайв ще става още по-добър. Зуека също ще се напасне.
Участниците са супер, с маските ще свикна.

# 682
  • Бургас
Хареса ми шоуто и ще го гледам.

# 683
Малко късно включване, но ми се струва, че макаронът е оперна певица

# 684
Очите е Люси Дяковска. Още преди да запее знаех, че е тя, като видях как се държи на сцената. Главата си залагам!

# 685
Тъкмо гледах изпълнението на Очите във vbox и гласът ми заприлича на Люси Дяковска.
А няма ли още в първото предаване "Долу маската" като в първи сезон или днес беше само запознанство с участниците?

# 686
  • Испания
Тъкмо гледах изпълнението на Очите във vbox и гласът ми заприлича на Люси Дяковска.
А няма ли още в първото предаване "Долу маската" като в първи сезон или днес беше само запознанство с участниците?

Още в началото казаха, че днес никой няма да отпадне.

# 687
Не можах да гледам предаването по тв, затова сега на запис. Прехвърлих назад какво сте предполагали. За мен Златния е Петко, а Хищницата - Златка Райкова. Убийствена фигура има!

# 688
  • София
Сега трима ли ще са жури, панел или там както се нарича? Скучни са, да. Дано Алекс освежи положението.

Нито едно предположение нямам за никого. Този червения тигър мислех че е Русата Златка, но много са ѝ малки.... Не може да е тя.
Даже ангелът, не ми приличаше на Есил, но може и тя да е.

# 689
  • София
Не можах да гледам предаването по тв, затова сега на запис. Прехвърлих назад какво сте предполагали. За мен Златния е Петко, а Хищницата - Златка Райкова. Убийствена фигура има!

Златка е с доста по- големи гърди, а и ми се струва по- ниска от Хищницата.

Общи условия

Активация на акаунт