Отговори
# 105
Здравейте,

случи ми се нещо странно..моля за мнение, понеже е рано за тест Flushed
2 дена преди овулацията имах рисков акт, попадна малко сперма вътре.. 7 дни по-късно след полов акт като се изпишках имаше по тоалетната хартия малко розово...Не сме били особено бурни, сега се чудя дали е някакво нараняване или имплантационно кървене. След това нямаше повече, а и по принцип след секс не ми се е случвало да кърви....

# 106
Здравейте,

случи ми се нещо странно..моля за мнение, понеже е рано за тест Flushed
2 дена преди овулацията имах рисков акт, попадна малко сперма вътре.. 7 дни по-късно след полов акт като се изпишках имаше по тоалетната хартия малко розово...Не сме били особено бурни, сега се чудя дали е някакво нараняване или имплантационно кървене. След това нямаше повече, а и по принцип след секс не ми се е случвало да кърви....

Според мен не ти е от секса,ако имаше курвене от това дали е бил груб щеше да е веднага или на следващия ден, по-скоро потърси лекар,не знам дали е имплантационно кървене,но кървене е така от ,,нищото" ако нее е имплантация не е добре... След ,,рисковия" имали ли сте други контакти ? Колко време продължи това кървене?

# 107
Само като си правих тоалет след секса го имаше, после не е имало..беше си нежно розово като цвят, не кърваво. Иначе след рисковия правихме 2 пъти, на втория се случи това.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 14:24 от Не се сърди, човече

# 108
Ами в такъв случай може да е било от позата,ако се повтори отиди на лекар... Аз бях разбрала че 7 дни след рисковия е било това "зацапване"..

# 109
7 дни след рисковия при друг секс да.

Ами в такъв случай може да е било от позата,ако се повтори отиди на лекар... Аз бях разбрала че 7 дни след рисковия е било това "зацапване"..

# 110
Здравейте, пиша отново свързано с темата, която бях отворила за ескапел тук (за тези, които не са попадали на това - скъса се кондома и взех спешното хапче). Всички казаха, че няма как да има бременност, но вече мина месец и половина от приема на хапчето и все още нямам цикъл! Знам, че може да има закъснение заради изместването(или подтискането) на овулацията. Знам и че може да прескочи цикъл, но вече съм умряла от нерви и напрежение! Имах 2 кратки кафяви течения и то през интервал от няколко седмици. Второто беше преди 10тина дни и наистина вярвам, че е овулаторно.. Гърдите ми не са спирали да ме болят от приема на хапчето, от време на време и корема ме боли като за пред менструация, но така и не идва. Не изпитвам гадене нито някакъв повишен апетит. Все още не съм правила тест и продължавам да твърдя, че направих всичко по силите си, за да предотвратя бременност (хапчето беше изпито веднага след самия акт). Въпреки това смятам да си купя тест скоро..моля ви, дайте съвет. Трябва ли да очаквам страшни резултати? Нормално ли е да закъснява толкова много (или да прескача)? Sad(

# 111
  • Пловдив
Купи си тест.

# 112
  • София
След прием на Ескапел е възможно следващите няколко цикъла да са разбъркани, изместени, липсващи или пък на по-кратки интервали.
Без тест няма как да си сигурна.
Нервите и притесненията също влияят.  Често жени, които имат притеснения за нещо, получават аменорея.

# 113
Здравейте, последния ми цикъл закъсня с 3-4 дни от нормалните за мен 31, и дойде на 16 октомври, преди месеци лекувах уж с хапчета кисти. Сега се притеснявам че цикъла ми го няма усещам болки в гърдите както преди да ми дойде, наистина жестоки крампи в стомаха и отзад в кръста доста ме боли, но следа от цикъла ми няма , с приятели ми го правихме 2 пъти около 27-28 миналия месец, притеснявам се дали не е станало ,, гаф " . Според вас имам ли основания да се притеснявам

# 114
При цикъл 31 дни и последна менструация преди 37 дни, вече имате доволно закъснение. Направете тест, макар че подозирам, че не сте бременна. Преди да забременея също бях с 30-31 дневен цикъл, при мен овулацията е около 17-18ден от цикъла. Ако речем, че и при вас е така, секс на 27/28.10 не би трябвало да е бил рисков.

# 115
При цикъл 31 дни и последна менструация преди 37 дни, вече имате доволно закъснение. Направете тест, макар че подозирам, че не сте бременна. Преди да забременея също бях с 30-31 дневен цикъл, при мен овулацията е около 17-18ден от цикъла. Ако речем, че и при вас е така, секс на 27/28.10 не би трябвало да е бил рисков.

Да, благодаря исках да чуя дали някоя е имала подобни случаи, нямах и implantation кървене , което не знам дали при всички го има но казват че е при повечето, притеснява ме че нямам болки в корема сега, само в кръста долу и в гърдите

# 116
...Сега се притеснявам че цикъла ми го няма усещам болки в гърдите както преди да ми дойде, наистина жестоки крампи в стомаха и отзад в кръста доста ме боли, но следа от цикъла ми няма...
Миналия месец сте писала същото.
Имате голямо закъснени, гадаенето е безсмислено, просто направете тест.
Дали имате основания да се притеснявате - зависи от това дали ползвате предпазни средства. Ако ползвате, вероятно е свързано с кистите.

# 117
Актовете бяха без предпазни средства, но пък бяха по различни от обичайното да го прекъсне накрая и да не се знае , при нас беше доста къс и след това чак може би след около 5мин отвън, той свърши навън

# 118

Да, благодаря исках да чуя дали някоя е имала подобни случаи, нямах и implantation кървене , което не знам дали при всички го има но казват че е при повечето, притеснява ме че нямам болки в корема сега, само в кръста долу и в гърдите

За емнайсети път, направете тест. Колкото повече време минава, толкова повече ‘необичайни’ симптоми ще си откривате.
С първата ми бременност нямах имплантационно зацапване. С втората имах. Относително е, както всичко. Не сме роботи.

# 119
Актовете бяха без предпазни средства, но пък бяха по различни от обичайното да го прекъсне накрая и да не се знае , при нас беше доста къс и след това чак може би след около 5мин отвън, той свърши навън
Няма значение. Ако не искате деца, ползвайте презерватив. Иначе всеки месец ще се чудите бременна ли сте, докато наистина се случи.

Общи условия

Активация на акаунт