Отговори
# 180
Здравейте! Братовчедка ми имаше полов контакт вчера с предпазни мерки, но се притеснява,че когато е излезнал от нея почувствала,че нещо подобно на семенна течност е в нея. Това не и е първия път, но ден след това почувствала леки болки в корема е гадене. Възможно ли е това да са ранни симптоми на бременност? Ако не са на какво може да се дължи?

# 181
Не съм чувала, някой да забременява веднага след половия акт.. Биология не сте ли учили?
Или поне някаква минимална обща култура.. Тц тц

# 182
  • София
Предпазни мерки и гадене на следващия ден. Непорочното зачатие части да яде.
Вече нищо не ме учудва. От 3 дни в друга тема се опитвам да обясня на една дама що е то цикъл, но уви.
Явно трябва сериозна учебна програма по полова култура, за ужас на тези, дето смятат, че това е планът на норвежците да развратят децата по света и да ги вземат.

Директно по темата. Няма как да протече семенна течност, когато презервативът е бил цял. Ако това се визира под предпазни мерки, а не "Идвам, пази се."
И симптомите се появяват след 4-5 седмици, броейки от овулацията. Самото зачеване си има няколко дни "буфер".
Има информация в интернет. Четете, млади хора.

# 183
Може да изтече течност и при здрав презерватив, ама си е нейна собствена - била е силно възбудена и е отделила повече слуз. А тази слуз ако се разбива по-интензивно (помислете как бабите са били масло на времето) става белезникава и пенеста и прилича на сперма.

Иначе сперма може да изтече и от здрав презерватив., ако онзи не си извади члена веднага след края, а реши да го подържи и поклати още малко. Тогава членът се отпуска, появява се хлабина покрай стената на презерватива и с едно натискане всичко от резервоарчето може да се изтласка навън.

# 184
Здравейте, от около 5 години пия противозачатъчни "Логест". До този момент не съм имала проблем с тях, всичко ми е било по часовник. Но този месец ми закъснява с 6 дни, а преди това имах леко прокървяване и така около 10 дни.  Има ли вероятно да съм бременна? Днес ме боля и ниско долу, но само това.

# 185
Никой не може да отговори на този въпрос. Тест и после доктор, без значение какъв е резултатът.

# 186
Здравейте искам да пипитам ако някого му се е случвало следната ситуация.С приятеля ми правихме секс,но ни прекъснаха и презерватива остана в мен.
Въпроса ми е ако е свършил в него дали има възможност да съм бременна

# 187
  • София
А ти махна ли го, скъсан ли беше?

# 188
Здравейте, първо искам да се извиня, че отварям нова тема, въпреки че има подобни, но търся някакво успокоение.
Имам сериозен приятел от 1 година, септември месец 2020 бях забременяла незнайно как, но понеже не бях готова за дете на 09.11.2020 направих аборт с кюртаж (извинявам се ако не се нарича по този начин). На 31. 12
2020 сутринта около 3 часа правихме секс без презерватив  понеже аз бях ужасно пияна и ако не кажа аз той не се сеща за презервативи, свърши в мен. Няма да коментирам държанието му. Ходих до аптеката още на обяд, работеше една единствена, реших да си купя хапче ескапел, но аптекарката ми отвърна, че без рецепта от личният лекар не можело да ми даде. звънях на личната ми, но се оказа, че е болна и не успях да взема рецепта, отново проверявах аптеките  затворени заради празниците. 3 дни по късно вече се побърквам въпроса ми е какъв е шанса да съм забременяла имайки в предвид че:
психически не съм добре поради аборта който извърших и семейни причини, физически съм доста отпаднала, страшно слаба съм, почти не се храня, пуша и 2 вечери подред пих алкохол също и преди около 3 седмици бях на хапчета и капки за нерви, последният ми цикъл беше на 15 до 19 миналия месец а този го очаквам около 12-тия ден от месеца, ще съм благодарна ако ми отговорите и се извинявам за глупавата тема и изгубеното време!

# 189
Кога ти беше датата на последната менструация? Знаеш ли поне ориентировъчно на кой ден ти е овулацията? Всичко е възможно, трябва да изчакаш.
Това, което ти се е случило, е ужасно неприятно... Въпросът е защо разчиташ на принципа на прекъснатия полов акт?Очевидно не сте се пазили по адекватен начин, съветвам те да помислиш за други контрацептиви, ако мислиш за здравето си... Един аборт крие доста рискове за в бъдеще, а и тези спешни таблетки не са никак безобидни.
Помисли за себе си...

# 190
  • По света и у нас
Ами по моите сметки би трябвало да си в овулация сега- и ще забременееш след като си била бременна скоро. Ако все още има Постинор и си на по малко от 72 часа от акта може да го вземеш, иначе чувала съм за някакви инжекции които могат да се бият в първия месец и да се абортират. Питай гинеколога си.

# 191
  • София
Постинор отдавна няма, а за Ескапел не се иска рецепта. Иначе пред лекарските кабинети всяка сутрин щяха да се извиват опашки. Wink
То затова се казва хапче за спешна контрацепция.

След аборта кога ти беше ПРМ или още не ти е идвало?
На колко години си?

# 192
А ти махна ли го, скъсан ли беше?
Махнах го разбира се ,но не съм видяла дали е скъсан понеже той го грабна и го хвърли(да уточня не е сигурно дали е свършвал понеже беше за 1-2 мин и беше пиян )

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 11:39 от Zori232

# 193
  • София
А той не знае ли дали е свършил?

# 194
А той не знае ли дали е свършил?
Ами уж казва, че не е но беше пиян и не съм напълно сигурна че е сигурен

Общи условия

Активация на акаунт