Възможно ли е да е извънматочна?

• 2 487
  • 81
  •   1
Отговори
# 60
Колко време е минало между тестовете? Струва ми се, че не нараства правилно.

# 61
Лимонче трябваше да минат 48 часа за другото изследване, но аз го направих на 40 часа, защото лекарката е до 12 ч и трябваше да ги види. Гледа ме пак с вагиналния видеозона, този път доста обстойно, отвсякъде ме огледа, яйчници, всичко, но каза, че нищо не вижда, навсякъде е чисто и каза, че няма как при полужение, че не вижда нищо да ми изпише хапчета, защото, ако е извънматочна не е редно, каза пак да си направя кръвен скед 48 ч и пак ще се гледаме..

# 62
Е, как очаква да види нещо при ЧХГ 200 и такова закъснение? Обиколила съм много лекари покрай борбата ни за дете и мога да ти кажа, че тази е много некадърна. Потърси второ мнение. ЧХГ все пак нараства, значи бременността все още не е загубена. Не се удвоило, но и не са минали 48 часа. Най-разумното, което можеш да направиш в момента е да потърсиш втора мнение. Кървенето по време на бременността е опасно не само за бремеността, а и за теб. Ясен знак е, че нещо не е наред и бездействието на лекарката ти е престъпно. Може да е просто дефицит на прогестерон, който може да се компенсира с хормони, а може и да е нещо много по-сериозно.

# 63
Лимонче, една приятелка също е имала такова течение, но се е виждал сак

# 64
Ако ЧХГ започне да пада от никакви лекарства няма смисъл вече.

# 65
Агата Кристи няма как да ми изпише, при полужение, че не вижда нещо, ако е извънматочна е риск... Доста ме гледа, каза, че може да е рано да се види, в понеделник пак трябва да пусна тест, да видим на къде са показателите

# 66
Ако ЧХГ започне да пада от никакви лекарства няма смисъл вече.
Чхг нараства, но не се е удвоило. Първата стойност беше 141 или нещо подобно.
И според мен трябва второ мнение. Ама спирам да коментирам, че явно няма смисъл.

# 67
Добре, защо наистина след като жени минали по този път и очевидно разбиращи от това, ви казват да потърсите второ мнение вие не го правите? Наистина не разбирам. Това е просто един преглед и друго мнение от което имате нужда. Аз за много по - незначителни неща обикалям при двама, трима доктори, камо ли за такова.

# 68
Благодаря момичета, ще отида на второ мнение 🙂

# 69
# 70
Здравейте момичета, това е днешния кръвен тест 😔

# 71
Както се очакваше си изгубила бремеността.

# 72
Сигурна ли си Лимонче 😔И лекарката каза това, че е била неуспешна 😔

# 73
Не съм убедена че щеше да е таква ако бяха изписали нещо. Както и да е, вече няма значение

# 74
Бръм лекарката каза, че не вижда нищо и наистина доста ме гледа и каза, че няма как да изпише нещо без да е видяла...

Общи условия

Активация на акаунт