ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 299
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Много ви благодаря! При мен не става, не знам и аз защо.

# 391
Много ви благодаря! При мен не става, не знам и аз защо.
И при мен не стана. Само за девети клас ми беше активен линка.

# 392
  • софия
Скрит текст:

# 393
  • София
Звънче, за 9ти клас и аз отварям, но за 8ми не успях. Но въпросителна бе така добра да ми го изпрати.

# 394
  • софия
Божеее, аз вече съм минала 8-ми клас и съм 9-ти Bowtie
Нямам обяснение защо отворих него, но осми се отваря също.

# 395
  • София
Знаете ли какво означава "печатно издание с електронен вариант" за учебник? В списъка с учебниците повечето са записани така - Математика (печатно издание с електронен вариант).  Понеже ще ги взимаме втора ръка, трябва ли да гледам нещо по-специално?

# 396
Боже, прочетох някакво интервю с министъра... Ако, ученика не носи маска, ще го местят в друго училище...
И за детски градини - дистанционно обучение...
Вече се побъркаха..

# 397
Къде ги чете тия простотии? Не съм ги срещала.
Глупости. Няма да стане. Никой още от втория ден няма да им носи парцалите в училище. Децата са на тумби от месеци. Соросоидни первезни глупости.
А с ДО за градините - тоз, дето го е предложил, ако е вярно, е за освидетелстване.
Не е "вече". Те са си отдавна луди, но сега съвсем стана видно, просто. Изтърваха му края вече хептен.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 15:25 от Judy

# 398
Преместването заради маска в училище със същия профил ли ще е? Wink

# 399
Онзи ден по БТВ го питаха какви са наказанията за неносене на маска. Той отговори административни. Контравъпрос: а какви са административните наказания? Отговор: от забележка до преместване в друго училище.
Следват журналистически интерпретации. Дори Гавазава конкретно попита дали за маска може да се премести и той отговори, че това е прекалено крайно и няма да се стигне до там. Но пък е сензационно да го сложиш на заглавие и всички да го прочетат...

# 400
  • софия
Вчера самият министър каза, че едва ли ще се стигне до това. Препоръчително е да не се водим само по заглавията.

# 401

Да, и с аналогичен приемен бал.

# 402
  • София
Боже, прочетох някакво интервю с министъра... Ако, ученика не носи маска, ще го местят в друго училище...

Е, неее, каза, че неспазването на мерките ще се санкционира със санкциите, предвидени в ЗПУО и по реда и при условията на закона, като най-тежката от тях е преместване в друго училище. А тя се налага при "тежки или системни нарушения", след изчерпване на всички други възможности. Няма да местят при всяко сваляне на маската. На практика не вярвам да има случай, при който ще се стигне до там.

# 403
В интервю ( май беше вчера) на въпрос дали са предвидени санкции при нарушение ( конкретно за маските на задължителните места ставаше въпрос), министърът отговори, че няма нужда от въвеждане на нови, тъй като в ЗПУО има предвидени такива, т. е. става дума за тези, дето си ги знаем от години.
ОЕСР за задължителната предучилищна наистина е предложено. Пуснах го днес в темата за ДО.

Скрит текст:
Вносители:
МИЛЕНА ЦВЕТАНОВА ДАМЯНОВА
ГАЛЯ ЕНЕВА ЗАХАРИЕВА
ВЕНКА КОНСТАНТИНОВА СТОЯНОВА
АСЯ АТАНАСОВА ПЕЕВА
ТАНЯ ТОДОРОВА ПЕТРОВА
ДАНИЕЛА ДИМИТРОВА МАЛЕШКОВА
СТАНИСЛАВА КРАСИМИРОВА СТОЯНОВА
БОРИСЛАВ ИВАНОВ БОРИСОВ
ДАНКА ЕВСТАТИЕВА ЗИДАРОВА-ЛЮРТОВА
Добавката " и с участието на родителите" е личен принос на Г. Захариева

# 404

Поне преди години беше точно така и понеже като нашия профил нямаше друг в града, провинилите  ходеха в съседен град на 30 км за по един срок и следващата учебна година се завръщаха с нови сили.
Явно и сега е така, защото моят син вече е информиран, че ако се провини ще го преместят в V ЕГ, а провинилите се от Пета се местят в техните класове  Simple Smile

Относно ДО в ДГ, вероятно беше някаква инициатива на местното РУО, но 3та и 4-та група получаваха задачи от учителките, попълваха в помагала, рисуваха и учиха стихотворения. За доказателство пращаха на учителките снимки и видеозаписи. Със сигурност знам за 3 детски градини, вярно все в район Приморски

Общи условия

Активация на акаунт