ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 303
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
В София се продават и отделно.

# 376
Руми, мъж ли ще ви преподава по БЕЛ?

# 377
Може, ама в София, малко ми е далече Joy

Бисе, някъде в Плевен дали има (пък и други плевенчанки, ако има Blush )
Не, на голямата класната - Каменополска.

пп: По физическо ще ѝ предава учителят, който ми е преподавал и на мен още в 6-ти клас Joy

# 378
Руми, днес Моника ще провери и ще ти пиша.

# 379
Много благодаря!

# 380
Oт преди 3-4 години книжарниците са длъцни да разделят лк и бележник. Взех само ЛК от първата книжарница до нас 5 ст е ЛК и 20ст облеклото й - този комплект вече е неделим, носели им ги под бройка какво щяла да ги прави само облекла Simple Smile

# 381
  • софия
... - вървели с бележниците и като няма бележници, няма и карти. Пфу ...
До преди седмица и аз така мислех, но си вървят съвсем отделно. 5 ст. струва картата, 15 ст. калъфчето. Не ме задължиха да купувам комплект, но беше книжарница на Сиела, т.е. голяма. Купих.

# 382
Oт преди 3-4 години книжарниците са длъцни да разделят лк и бележник. Взех само ЛК от първата книжарница до нас 5 ст е ЛК и 20ст облеклото й - този комплект вече е неделим, носели им ги под бройка какво щяла да ги прави само облекла Simple Smile

Преди години лично писах жалба до КЗП, защото по ЗЗП търговецът няма право да мезадължава да купувам комплекти от стоки, в случая - бланки за различни документи, които мога да ползвам разделно. Уведомиха ме след това от КЗП, че това е нарушение и че ще направят проверка /конкретно беше за книжарницата, за която се бях оплакала/. След това съм купувала вече поотделно и не са ми правили проблеми.
Нищо не купувам обаче преди род. среща, на която ще питам ще минем ли вече изцяло на електронни бележници, или ще продължим с дублажа.

# 383
  • София
Онзи ден открих чисто нова ученическа карта у дома. Май се бяхме дублирали с покупката м.г. Така че сега си имаме. 😊

# 384
  • София
Момичета, да ви помоля за една услуга? Виждам, че в сайта на 19то са обявени учебните планове. Не мога да ги отворя /на лаптопа имам рестрикции, служебен е/ през телефона. Бите ли проверили дали при вас се отваря, за да зная дали проблемът е при мен. Благодаря предварително. Прилагам линк, като ме интересува 8ми Б клас.

https://19su.bg/%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%b1%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%b … 0%be%d0%b2%d0%b5/

# 385
  • София
За 127мо на 15ти искат лична карта със снимка (без проблем купихме), отделно снимка за досието и здравнопрофилактичната карта. Друго не са искали. Учебниците по испански могат да ги купят за всички в училището, но при това положение ще даваме парите на 3 пъти, защото на 15.09 ще събират само за първата част на учебника и учебната тетрадка към него, а до края на годината казаха, че ще вземат първите 2 части плюс половината от третата.

# 386
  • Пловдив
С интерес чета за родителските срещи. Вчера бях на двете ми малки момиченца и... Еми не съм доволна от това какво ни чака, дано нещата са нормални възможно най-дълго. За набора казаха датата и часа на родителската още при записването, но вчера са публикували информация, че ще е он лайн 😥 и ще ни се обадят кога и в колко часа ще е. Хич не искам он лайн среща, нито другите родители ще видя, нито учителите, въобще яд ме е.
Набора не се е трогнал още за учението, ще го видя как ще се настрои другата седмица.

# 387
  • Sofia
отваря се файл, давай мейл Simple Smile

# 388
Момичета, да ви помоля за една услуга? Виждам, че в сайта на 19то са обявени учебните планове. Не мога да ги отворя /на лаптопа имам рестрикции, служебен е/ през телефона. Бите ли проверили дали при вас се отваря, за да зная дали проблемът е при мен. Благодаря предварително. Прилагам линк, като ме интересува 8ми Б клас.

https://19su.bg/%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%b1%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%b … 0%be%d0%b2%d0%b5/
Я виж така дали се отваря:
https://19su.bg/wp-content/uploads/2020/09/UUP_8%D0%B1_klas-2020-2021-1.doc

# 389
  • sofia
Джина, отварят се. Сваля се документ в word.

Общи условия

Активация на акаунт