ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 311
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мангъров говори, каквото винаги си гово ри. И е прав за мен. Безумно е да носиш маска в коридора, а в стаята не??!!! Детето ти не се чувства добре и го изолират, сякаш вируса, кото и да е той, изведнъж се появява в него от нищото!???
Иначе да се похваля - за един след обяд уредих учебниците!
Нашата родителска е утре.

# 451
  • гр.София
Елфче,за мъж класен може и кактус.

# 452
Руми, има ученически карти на книжарницата на БСП(продават се карти+ обвивка- 50 ст.).

# 453
  • софия
Егати! Как 50 ст.?!
Само картата е 5 ст. (на нея си пише цената).

# 454
Егати! Как 50 ст.?!
Само картата е 5 ст. (на нея си пише цената).
Ми те така😀

# 455
  • софия
Ако искаш.
Не че 50 ст. е много, но като знам, че купих за 20 и полудявам от алчността и безочието на търговците.

# 456
Е, сега. Като няма достатъчно предлагане, цената расте. Наистина е ако искаш.

# 457
В Дир.бг има някаква новина, че при 1 болен учител в горен курс, цялото училище излиза онлайн и всички се тестват. Забелязала съм, че нивото на списването там не е високо, та се надявам да е грешна информация.

# 458
Има едни Насоки на МОН. Публикуваха ги преди няколко дни. Там има доста подробни обяснения.
Иначе, след всичко, което изчетох днес по повод измененията и допълненията в ЗПУО, които бяха приети днес, включително и в национални медии, няма глупост, която да ме изненада.

# 459
Нямат готовност и ясен план, ще се носят по течението, според ситуацията. Та затова ни пускат по някоя новина във всяка посока...щеше да е смешно, ако нямах ученици. Но...

# 460
Важното е цената на картата да не достигне размер, при който се налага да  се купува на лизинг😎

Пускат по някоя " новина", ама то вече има ли някой да им се връзва на недомислиците.

# 461
Бисе, благодаря.

Аз обаче ще си имам софийски карти, в събота ще ми ги донесат ❤🤗

Отделно днес голямата се е погрижила да й купят, въпреки че и тя вече е в Плевен. Абе, ходи им се на децата на училище вече 😁

# 462
  • София
Елфче,за мъж класен може и кактус.
Добра идея 😃 той е от моето време в училището, между другото... И си е все същия. Доказателство, че физическото се отразява добре.
Малко тъпо ми стана, че класната ни не дойде днес...
Мерките са проформа, според мен. Моя позната, начална учителка, сподели че са им казали откомври да имат готовност за ДО.

# 463
  • Отвъд алеята зад шкафа
Може да сте коментирали, но да кажа - детето, освободило мястото в СМГ, е заминало да учи в чужбина.

# 464
Руми, друго си е със софийски карти. По- шукаритетно си е😀

Общи условия

Активация на акаунт