Тренировки в домашни условия - 106

• 45 063
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Zvezdi на Джилиян за след раждане в групата, която Home rider сподели ли ги гледаш? Като последвам линка ми дава "This page is protected by privacy settings." и не успявам да се присъединя.

# 511
Дух, ето това е групата - в нея има и папка с видео за Postnatal.

Скрит текст:

Агент,
Скрит текст:
май още дълго време ще пием вино и няма да спим ... но защо ли съм се надявала на нещо по-различно през 2020?

Направих си вечерната тренировка от 10Rounds - Upper Body.

# 512
Много благодаря Simple Smile

# 513
Аз пия водка тази вечер и се опитвам да не докосвам и Туитър

# 514
Да, тази е, Дух. Има всичко на Джилиън. Ще пиша за програмата. Засега е добре.

# 515
Хора от какво сте се стресирали така?  Тръмп или Ковида?
Днес започнах новата програма АЛМО-то,цяло тяло.Много ми хареса ,че са по кратки от програмата майка ,около 40 Мин гравитират ,което е чудесно !

# 516
  • Стара Загора
Духче, докато не се присъединих към тази група ми изписваше същото съобщение. И не можех да разбера защо след като имам регистрация. След като се присъединих ми светнаха лампичките. Има доста нови тренировки.

# 517
Благодаря. Подадох молба, да видим Simple Smile

# 518
  • Някъде там
Здравейте, искам да попитам дали някъде има качена платената програма на ФБ за корем?
Много искам да я започна.
И да попитам към коя програма ще ме насочите за намаляване обиколка на бедра и прасци. Изобщо не си ги харесвам.

# 519
За бедра бих препоръчала балетни. Напр. Physique 57.
За днес - ден втори от програмата за след раждане на Джилиън, този път - корем. Малко ме беше страх да правя вариации на коремни преси в трети кръг, но все от някъде трябва да се почне. Подозирам обаче, че цялата програма включва само три тренировки, а се надявах на повече разнообразие и надграждане. Може би ще комбинирам с други програми на Джилиън.

# 520
  • София
В тази група на Джилиън във VK основно са тренировки от мобилното й приложение.

За вчера и днес отчитам:
Jillian Michaels: Transform 90 - Day 8   + (FITON)Jeanette Jenkins Butt & Thigh Blast
Jillian Michaels: Transform 90 - Day 9   + (FITON)Cassey Ho  Beginner Total Body Pilates

# 521
В тази група на Джилиън във VK основно са тренировки от мобилното й приложение.
Има и от старите, но са всички в една папка и малко по-бавно се намират. Но така или иначе те не са проблем. Има ги навсякъде

# 522
Днес АЛМО крака ,мнооого ми харесаа ,даже за някои упражнения си вкарах и новите пудовки -8кг ,но като цяло  не е за високи тежести,има и слайдъри и ластици....радвах се като дете на коледа хахахах

# 523
  • Стара Загора
За вчера правих Dirty 30 и abs-a накрая. И понеже бях с малко по-големите ми гирички имам мускулна треска на гърдите.Мисля,че това ще се окаже любимата ми тренировка.Натоварва цялото тяло.За довечера ще правя йогата и завършвам втората седмица.От към програмата съм добре ама от към храната не особено.
Чудя се след като я завърша тази програма с кое да продължа с 21 Day Fix Real (която сякаш ми се струва,че е с по-голямо натоварване) или с Боди революшън.Приемам съвети.

# 524
Арсен, всеки път като се зачудиш за това кои мускули работят в дадено упражнение го пиши в Гугъл на английски  + anatomy, след това кликаш на Images или Videos
Агент мерси...Simple Smile

Вчера тичах 40 минути
Днес  Total body giant sets

maksimka, пробвай, едното - другото, пък което ти хареса...винаги можеш да прекъснеш ако не ти хареса и да подхванеш друго....фикса може да се върти колкото седмици искаш, докато ти стане лесно, не е казано баш точно 21 дена...аз бих продължила с фиксовете - риъл тайм, екстрийм, за да се даде възможност така да се каже на "програмата да подейства"...

Общи условия

Активация на акаунт