Тренировки в домашни условия - 106

• 45 064
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
... някой запази ли линка на Спринкълс с онези 10 тренировки за ставни проблеми?
Само да дам съвет за ставни проблеми - масажиране със затоплено сусамово масло. Най-вече при по-леки проблеми като "пукане" на ставите.

# 496
Тази сутрин пробвах една от тренировките на Orange Fitness - https://app.fitonapp.com/browse/workout/430 - табата стил, 20 секунди упражнение, после 10 секунди почивка. 6 различни упражнения, започва се с 1, след това се добавя 2, при третия кръг 3, т.н. (по схемата на Карио Флоу от 80ДО). След нея направих една кратка йога с Витас - https://app.fitonapp.com/browse/workout/463

Ризова, надявам се проблемът да е преминал или да сте намерили решение! Включвай се по-често!

Дух, мисля те! Чакаме малкото скорпионче!

Спор(т)на седмица на всички!

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 20:24 от Анонимен

# 497
Спринкълс, благодаря Heart приключвам с тренировките преди раждането. Скоро ще е Simple Smile малкият мъж явно е взел склонността към правене на диети на майка си и от сега нещо не иска да яде... Та по раничко ще го викнем на широкия бял свят Simple Smile

# 498
  • София
Арсен, аз знам, че пул овър е основно за гърди...
Sprinkles, благодаря че сподели за тренировката. Както казах, ще я пробвам след време пак.
maksimka, от vk  я гледам Transform 90.

За днес Jillian Michaels: Transform 90 - Day 7+ Breann Mitchell Upper Body Interval Mix (fiton).  Добра тренировка за горна част.

# 499
Дух,леко и без усложнения да мине всичко.
За днес - 20 минути със собствено тегло за долна част от  Runtastic. Вече нямам мт от кратките тренировки. Може пак да опитам да почна програма.
https://youtu.be/bVUqXyXpUvo
Встрани от темата, но няма скрит текст на мобилните. Агент, второто ще е осиновено и на 3+. Много обичам да пътувам и излизам и стоенето вкъщи ме побърква, а ме е страх да оставя малко дете на детегледачка. За мерките : все едно да стреляш по птичка със зле калибриран топ. Знаеше се, че има сезонен характер(от елементарен курс по цитология би трябвало да е ясно), че с понижаването на температурите и намаляването на ув лъчението ще повтори, че ваксина няма да има до края на годината и че няма да се купува такава от Русия и Китай. Знаеше се кои са рисковата група- пенсионери, които, между другото, подлежат по-лесно на защита, тъй като нямат толкова контакти. Нищо не се направи. Няма социален патронаж за покупки напр. Няма ежедневно тестове в старческите домове, не знам дали имат и физически мерки. Няма ежеседмичен контрол на здравословното състояние от личните лекари. Дори не се отделиха физически ковид отделенията и сега болниците перманентно блокират за дезинфекции и карантини. Съмнявам се, че дори е имало някакво структурирано обучение за това какъв да е протоколът в такива случаи. Молиш се да не си първият, когото лекарят лекува. За сметка на това се унищожиха цели икономически сектори, образованието е подигравка, докараха до психоза 15-20 процента от населението, като ефектът от всичко това е доста съмнителен, тъй като не знам дали при предходната карантина помогна тя или хубавото време.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 23:01 от zvezdi4ka14

# 500
  • Стара Загора
Home raider, поисках присъединяване в някаква група на Джилиан и чак тогава този линк, който си дала ме доведе до тренировките и.
А да попитам според тебе има ли надграждане до момента?

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 12:34 от maksimka

# 501
Вчера PHA Training.

Днес тествах 1RM на 3-4 упражнения. Мисля, че писах, взех си още дискчета за дъмбелите и лоста и днес тествах мъртва тяга, излезе 110 паунда за едно повторение, което е почти 50 кг.
Тествах и флайс за гърди върху топка, излезе 49 паунда и тук нещо много ме усъмни колко правилно тествам понеже видях, че преди време съм тествала флайс за гърди върху пейка, който е 38 паунда....тоест 1RM върху топката е с цели 10 паунда повече от флайса върху пейката....Thinking

Позачетох се за пул овъра, мислех си, че удря основно трапеца, защото аз така го чувствам, но...всъщност работи целият гръб, както каза Звезди, и е глупост да ограничавам така тежестта точно на това упражнение...едва ли точно от него ще ми порастне точно трапеца.

# 502
Арсен, всеки път като се зачудиш за това кои мускули работят в дадено упражнение го пиши в Гугъл на английски  + anatomy, след това кликаш на Images или Videos
dumbell pullover anatomy

Ето още един пример:

# 503
  • 1st floor
За вчера отчитам йога, днес ще правя долна част от Фикса.
ММ май е с Ковид от вчера вечерта, аз от днес съм се самокарантинирала. Sad  В четвъртък той ще прави ПСР, но е контактен от преди 4-5 дена. Очаквах рано или късно да се заразим, та не е неочаквано...но все пак...дано го минем леко...

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 18:37 от НеПоКоРнА

# 504
  • Бургас
Непокорна, дано, ако е ковид да го изкарате възможно най-леко и бързо.

Аз в неделя и днес правих това https://www.youtube.com/watch?v=IbA1zVI31jU&ab_channel=TGYM- … D0%BD%D0%B0%D0%BB, часовника не ми отчете 500 калории изгорени, но е приятна ненатоварваща тренировка, за дните без много време. На канала има и други приятно изглеждащи тренировки и няколко кратки програми.

# 505
Непо, стискам палци да не е Ковид или да го изкарате бързо и без особени усложнения Heart

Аз днес съм супер напрегната. Започнах деня с йога, ще го завърша с боксoвата програма и бутилка вино ... Бъдете здрави (физически и психически) и се пазете!

# 506
  • Стара Загора
Непо, каквото и да е да минава максимално бързо и леко.
Аз отчитам кардиото от фикса. И макар да е супер елементарно и леко на мен хич не ми се отразяват добре в последните години кардио тренировките. Та за това от тях по мъничко.

# 507
Непо, зло да ви подмине!

Спринкълс, и аз... спах 2 часа от нерви снощи. Гласувах днес...

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 06:40 от Agent Provocateur

# 508
Момичета, дано не засегна някого, но от опит да споделя, че усилените кардио тренировки и въобще всичко, което товари ставите и гръбначния стълб не е полезно в дългосрочен план. Аз бих посъветвала трениращите дами да разгряват ставите винаги преди тренировка и да разтягат след интензивно мускулно натоварване, да правят поне един почивен ден и да разнообразяват упражненията. Затова съм голям фен на упражненията за гъвкавост, на йогата и лично предпочитание на трайбъл денс пред туърк (twerk) примерно.

# 509
За днес-Jillian Michaels, Postnatal Bounce Back Baby, Day 1. Оказва се, че Джилиън има нова програма за след раждане. Днес беше долна част. Основно стандартни упражнения. Леки като за нея, но за мен бяха ок. Самият клип беше малко странен, тъй като са монтирани предварително заснети отделни упражнения, но аз и така изключвам звук, така че много не ме подразни.
Благодаря на Максимка и Хоум Рейдър, че споменаха тази група. Не я знаех.
Непо, бъдете здрави.
П.п. сега не правя кардио, тъй като се отчитам основно с количката, но преди правех танцувален степ и ММА. Безопасно за ставите, интересно и гори достатъчно калории.

Общи условия

Активация на акаунт