Тренировки в домашни условия - 106

• 45 069
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Непо, аз бях доволна от полар. Но издържа само около 3 години.
Дух, като родиш ще разбереш, особено ако кърмиш на поискване. Но да знаеш, че онова с 18 часа сън на ден са абсолютни измислици при много бебета.

# 481
  • 1st floor
Какво му стана, Звезди? Сега с какво си? Simple Smile Чудя се между Ignite и Vantage  M.

# 482
Непо, говори с Ани_Д, тя се чудеше между 2-та и ме помоли за съвет!
Защо не ми бе по-близо да ти дам моя Vantage M!?!

3 год не е много малко за тези часовници, а и реално за толкова време са obsolete и им е време за смяна.
PS Профи моделите живеят доста по дълго, но и началнста им цена е доста по висока и често неоправдана за непрофесионалисти.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 14:29 от Agent Provocateur

# 483
Какво му стана, Звезди? Сега с какво си? Simple Smile Чудя се между Ignite и Vantage  M.
Просто спря да отчита пулс и калории. Може би проблем с колана. Иначе часовникът работеше.
Сега - с нищо. Постигнала съм фитнес нирвана. Пулс рядко качвам над 150 с тия кратки тренировки, а калориите не ме интересуват.

# 484
Непо, от мен съвет да си вземеш нещо, на което наистина му използваш функциите. Аз съм с Гармин и ми харесва, но използвам 1/10 от функциите. Навигаторът съм го използвала два-три пъти - само един път наистина ми трябваше. Не използвам функциите за музика, плащане, изпращане на съобщения т.н. 95% от времето мога да мина и без самия часовник. За бягане, когато тренирам по програма за маратон/полумаратон, ми е удобен, но реално същата работа би ми свършил и телефонът, който почти винаги нося със себе си.  Един ден като "умре" не мисля, че ще си купя нов.

Звезди, аз също нямах удоволствието да имам деца, които спят толкова много ... но поне през нощта спяха дълго и от рано ... И това ще мине.

При мен остава една седмица от Рунд 10 - последната седмица е в любимата ми Филаделфия Heart Пожарите като че ли се потушиха и днес даже ще отида да бягам навън 🏃‍♀️Живот и здраве - две седмици до морето. Sailboat

# 485
Какъвто е, такъв. Жив и здрав да е, и да стане достоен човек, пък другото ще го надживея.

За днес един домашен спининг на сред хаоса от ремонта, ама сърце не трае.

Непо, да, още си ми се гади и от време на време повръщам, ама не остана.

# 486
  • Стара Загора
Днес на обед бяхме на гости и си по хапнах. Не много, но като смесвам различни храни и ми става тежко. Та като се прибрахме ММ с дребното останаха отвън малко да пограят, а пък аз да по тренирам.
Upper body,
Barre legs и
Abs от Фикса.
Сега се чувствам чудесно.

# 487
  • София
За изминалата седмица отчитам Jillian Michaels: Transform 90 и тренировки от пориложението fiton, каквито ми дава приложението, когато мога.

Jillian Michaels: Transform 90 - Day 1   + Kenta Seki Total Body Training
Jillian Michaels: Transform 90 - Day 2   + Breann Mitchell Interval Mix
Jillian Michaels: Transform 90 - Day 3   + Kenta Seki Hello Abs + Intro HIIT Danielle Pascente
Jillian Michaels: Transform 90 - Day 4   
Jillian Michaels: Transform 90 - Day 5   + Aubre Winters Booty Burn
Jillian Michaels: Transform 90 - Day 6   + Danielle Pascente 20/20 HIIT

Последната тренировка Danielle Pascente 20/20 HIIT,  която се чудех цяла седмица дали да я правя, защото е 44 мин.,  накрая в събота се реших  да я направя....за мен беше доста натоварваща и в края ми трешереше всичко. Бедратя започнаха да ми горят още по време на самата тренировка и да ги усещам като камък. Ще я пробвам след 2-3 седмици, за да видя дали съм си покачила фитнес нивото. Ако някой я пряви - ще ми е интересно как му се струва.

# 488
Днес Cardio Slam + 15 мин. дупе без тежести с Памела Райф...по изключение се наложи да тренирам на гладно сутринта, добре се получи, имах сякаш повече въздух...дългите подскоци обаче, този път ме озориха, в сравнение с друг път, когато съм яла....а може и просто да си внушавам....

Упражнението пул овър натоварва основно трапеца нали....умишлено го правя с по-малко килограми, понеже не искам да го развивам прекалено много....

# 489
Гръб, включително трапец. Не знам дали основно, работи и мускулът под него. Не знам как се казва.
За днес - 15 минути долна част без тежести с Клоуи. Тренировката е старичка и изпълнението на едно упражнение (стриди) ми се видя малко странно, може би грешка на растежа.
https://youtu.be/bVUqXyXpUvo

# 490
Home Raider, заинтригува ме с тази тренировка и я направих. Натовари ме, но не ми се стори прекалено трудна/непосилна. Да обясня все пак - днес се чувствам в супер форма. Именно днес, не че в момента съм в някаква идеална форма. Може би защото тези почивни дни се наспах добре и хапнах повече въглехидрати. Сутринта бягане с ММ. Аз отдавна не съм бягала. Изминахме 6 км, което не е много, но на ММ на 5-я километър му беше трудно. По принцип след дълго прекъсване на бягане, ми е трудно да изтичам 5 км без прекъсване, а днес мисля, че можех и 10 да избягам. Максимален пулс при бягане ми беше 172, а при тренировката 152. И правих по-трудната версия на упражненията. Самата тренировка е много приятна, бързо минава, може да се прекъсне в средата, ако някой иска да я пробва, но не разполага с много време.

На ФитОн апп-а ми се иска да пробвам упражненията от Orange Theory. При нас тези фитнес зали станаха много популярни в последните години, но аз така и не съм ги пробвала. Не знам доколко ще ми дадат реална представа, защото на платформата са кратки.

# 491
Браво, Агентче! Не машина, а перпетуум- мобиле си ти!
Продължавай все така!
Вдъхновявай, надграждай, дерзай!!! Heart
Много мило, благодаря ти, Тили, но Перпетум Мобилето нещо го наболява лява тазобедрена става, а за капак гребането ми отваря такъв апетит, че от днес до Коледа съм на диета да коригирам "ефекта на гребането" Wink За капак ми гръмна диска с тренировките, та съм леко кисела... някой запази ли линка на Спринкълс с онези 10 тренировки за ставни проблеми?

PS Споко, Звезди, някои по-неспящи се оправят понякога, на моята първородна и отне само 3 год! Затова пък синковецът спеше чудно, та ако още няма за теб светлина на хоризонта почвай да работиш за 2-ро. Между другото на мен лично ще ми е много интересно да прочета в експозе размислите ти за Ковид мерките в локален и глобален мащаб.

50/99 Elliptical 33 min
51/99 Rowing 33 min
52/99 Stretching 33 min
53/99 Rowing 69 min
54/99 Rowing 39 min
55/99 Rowing 36 min

PS Не се притеснявайте за линка, направих си сърч в хисторито на браузъра. Мерси, Спринкълс, безценна си!

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 11:40 от Agent Provocateur

# 492
  • 1st floor
За вчера - кардио. Днес ще е или пилатес или йога...ще видя довечера...

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 13:39 от Не се сърди, човече

# 493
  • Пловдив
Тази седмица тренира само 2 дни, после имахме неприятност и не бях на линия, е, за 4 дни свалих 2 кг, за съжаление единия го върнах после.
Днес, ако сме живи и здрави, продължаваме с БР, тренировки 5 и 6 за последен път, че не можахме да си направим тренировките като за света. Лека!

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 13:40 от Не се сърди, човече

# 494
  • Стара Загора
За вчера правих Lower body + Flat Abs от Фикса. Добре ми се отрази.Поотмаляха краката накрая и дори мислех, че днес ще имам мускулна треска ама нямам. Дребното вчера беше на гости на баба и реших да се възползвам от повечкото свободно време.
Райдър, от къде я гледаш тази програма на Джилиан?

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 11:48 от maksimka

Общи условия

Активация на акаунт