Тренировки в домашни условия - 106

• 45 119
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Payla, супер си! Браво!
Колко си висока, ако не е тайна?
Е как ще е тайна 150 см точно Sad

# 106
  • Somewhere far away
Вчера съгреших - пих бира. Няма как да я спра от раз, а  още по -невъзможно е да я спра съвсем. Затова пък извадих хляба от менюто си  и съм доволна, мислех, че много ще ми липсва защото много обичам хляб, но засега се справям и си намирам други неща за ядене за да не го мисля и да не ми липсва.

# 107
  • София
payla777 , Агент страхоти сте! Заслужават си тренировките и усилията. Действате мотивиращо!!
Аз се отчитам за тази седмица по план програма Боди Революшън седмица 9. Почти не успях да направя нещо допълнително.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 11:09 от Home raider

# 108
Аз се отчитам с една избрана количка Joy за планина моля ви се и за тичане. Ама не че аз ще тичам с бебето, тц, за таткото... Да си имат мъжкото време Joy
Тренира ми се, че ми е нервно, но ме боли, а и няма къде, че всичко е вили на могили в момента във всички стаи.

# 109
Аз от доста време ви чета и се вдъхновявам. Тренирам от 9м почти всеки ден по 30-40мин.
Payla, може ли да споделиш упражненията за ръце, които правиш. На мен те са ми болна тема.. доста пухкави...

# 110
Payla, може ли да споделиш упражненията за ръце, които правиш. На мен те са ми болна тема.. доста пухкави...
Писах по горе, че не тренирам за ръце, просто са си такива , явно там % мазнина ми е малък. Тренирам само за цяло тяло , корем и дупе

# 111
Бях обещала снимка на новопридобитата ми "дъска" за лицеви опори, препозиционирана в различен цвят (слагат се ръкохватките), в зависимост какво искаш да работиш - рамо, гръдни, гръб, трицепс  - има по 2 различни позиции за всяко. Ползвам я всеки ден, правя ги от колене. Свалих около 2 см от бицепс и подгръдна.

# 112
Бях обещала снимка на новопридобитата ми "дъска" за лицеви опори, препозиционирана в различен цвят (слагат се ръкохватките), в зависимост какво искаш да работиш - рамо, гръдни, гръб, трицепс  - има по 2 различни позиции за всяко. Ползвам я всеки ден, правя ги от колене. Свалих около 2 см от бицепс и подгръдна.

Супер готина джаджа. Simple Smile
Откъде я придоби и как се казва?

# 113
  • Бургас
Агент, благодаря, че мислиш за мен Simple Smile.
До никъде не стигнах с писането на програмата. Първата седмица на месеца бях на почивка, а втората буше толкова натоварена, че успях да направя само една йога и една разходка с кучето. Чета и умувам доста как да направя програма, но много сложно ми се струва. Мога да тренирам през ден и ако всяка трен. е кардио плюс мускулна група интервала между трен. ще е много голям. Започнах да оглеждам офертите по сайтовете на фитнес треньори и сигурно ще избера някой да ми я направи.

# 114
Тили, от Амазон, както винаги. Казва се Push up board, planche à pompes...Има и два ластика с ръкохватки, които се закачат от двете страни. Идеята е да се работят и крака, но аз не ги ползвам за това.

# 115
Благодаря ти,  pepa57!
Питам основно за децата, че те напоследък всяка седмица се състезават кой колко и какви лицеви опори ще прави и вече се леееееко се чудят какво да измислят. А реално може да е от полза на всички ни. Grinning

В темата по темата- работя основно със собствено тегло напоследък, отделно правя йога, при всяка възможност- разходки навън в бързо темпо.

# 116
Здравейте ,минавам да се обадя ❤️ на седма седмица от ХИЧ -а съм ,не остана.Поразредих малко тренировките поради разни семейни събития и контузия от каяка,но сега съм ок вече.Пт две седмици играя тенис по два пъти на седмица ,но съм начинаеща и не може да се води като тренировка 😁
Храната ми всеки ден ми е чийт Дей ,цяло чудо е ,че съм качила само два кг ,решила съм ,че ще разпусна до края на ваканцията и няма да ограничаван биричка ,картофки и др ,като стане студено ще вкарам повече кардио ,ще намаля въглехидратите и въобще ще подкарам пак някакво режимно хранене без много рестрикции ,разбира се .

# 117
  • Пловдив
Здравейте!
Агент, страхотна !
И аз съм на последната права на ХиЧ, остана само една седмица. Миналия уикенд бяхме из Пирин, направихме ужасно тежки преходи, после релаксирах един ден, та тази седмица от вторник си карам. Днес щяхме да ходим някъде, но сме скарани от снощи с мъж ми и не отидохме, та стоя и лежа цял ден вкъщи и си викам, дай да направя нещо. Та, направих тази супер тежка едночасова тренировка на Боб, която само веднъж съм правила преди и я бях забравила, че почвам със 7 кг, после минавам на 5, после на 3кг, а по едно време взех да си търся единичките, хахахахах. За успокоение, и хората от видеото им е зор, та не съм само аз слаба ракия https://www.youtube.com/watch?v=KED5dwrtliI&feature=youtu.be, радвам се, че си я припомних, ще трябва да я правя от време на време, наистина е прекрасна.
Изчезвам, че имам работа, лек ден.
непо не пише тук вече и ще я бия.

# 118
Искам да ви покажа и моите ръце.  Винаги съм си мислила,  че имам несъразмерни ръце за моето тяло и за това не ги тренирам.
Чудесни, оформени ръце имаш, Пайла и не ги виждам като непропорционални! И колко си мъничка и спортна!
(ужасно харесвам жени в двете крайности - мънички и ужасно високи и дълги Simple Smile разбира се, аз съм по средата!)

Между другото, когато съм тренирала ръце И с изолиращи упражнения винаги ми е било трудно да намеря баланса, защото бицепсите ми реагират по-бързо и са по-обемни. Доста треньори се "вторачват в бицепсите".

5/99 Кростренажор 33 мин

Продължавам да си мисля за много упражнения за крака, в които чрез единия не се натоварва и другия!
Извинявай, но не те разбрах. Да, такива има много. Но какво общо има това с въпроса на Пайла?

# 119
Джери, страхотни крака. Ръцете на Пейла също много ме впечатлиха. Аз не постигам такъв релеф дори и с тежести. Агент, пропуснах твоята снимка.
За днес - the butt bible lower 1. Едно време се чудех защо има такива кратички тренировки. Сега вече ми е ясно какво е хроничен недостиг на време. Полин не спира да говори, но е относително забавна.
https://youtu.be/-72NYOT-sUY

Общи условия

Активация на акаунт