Тренировки в домашни условия - 106

• 45 119
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
57 кг съм, уреда ми е предвиден за ползване от човек с тегло 100 кг, но все пак при седнало положение, не зная уместно ли е да прехвърля цялата си тежест на педалите.
Няма проблем.

Ако някой сподели кръшна тренировка с танци, и аз ще я погледна, Обещавам Simple Smile
Лес Миллс имат страхотни... от този тип:
LES MILLS SH’BAM (редовно ги премахват от торентите)

И Les Mills BodyJam

Шон има готина танцувална програма - CIZE:

И разбира се всякакви варианти на Zumba...

Кой каза, че танцува по 2-3 часа на ден!?!

Спринкълс, благодаря много за инфото! Дава ми, че само с покана от администратор мога да се присъединя Sad
Под шапката на групата вдясно има бутон - "request membership" или нещо подобно трябва да се казва. Като прост член аз не мога да ви присъединя или да пратя покана. Трябва админ да одобри.

Определено трябва да се работи повече за корем -  ръце оформих, корема си седи. Това ми е най- досадното, най-  много време изисква и най -трудното нещо за махане.
Честно да си призная вече се обърках тотално Simple Smile Започнахте с липса на сила в раменете, минахте през трицепса, сега се оказва, че трицепса не е проблем, но корема е... всичко това в рамките на тема и половина.

2/99 Гребане 33 мин
3/99 Tony Horton Summit 2020 Workout - класика, класика! Хареса ми, въпреки, че модифицирах част от стотината лицеви. Пулс нагоре, пулс надолу, уж нищо и никакво, нищо изчанчено, 248 кал./30 мин

И една пълноразмерна с Нина Добрев Simple Smile

PS Подуване след салата не е индикация за слаби коремни мускули, а за стомашен проблем.

И нещо забавно пак с Нина Wink

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 17:34 от Agent Provocateur

# 91
  • Somewhere far away
Agent- къде казах че  трицепса НЕ е проблем??
 Той все още е и си остава цел номер 1. Имах травма на дясно  рамо още от детски години, затова и рамо не мога усилено да тренирам или по-точно мога , но с по малки тежести и без да го натоварвам прекалено.
 Но това не значи че корема няма нужда от работа. корема ми е  цел номер 2.

Не мога да разбера ти какво не разбра Grinning

Няма как да съчетая всичко в един ден, защото ми идва в повече умората и изтощението. Затова казах, че трябва да наблягам и на корем, защото досега наблягам предимно на горна част.

Цитат
PS Подуване след салата не е индикация за слаби коремни мускули, а за стомашен проблем.

PS. Не познавам човек, който да не се подува след салата - така че... явно всички ще си живеем със стомашните проблеми.  Wink

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 18:28 от Deathcrush

# 92
Днес сутринта правих
4х50 клекове с ластик+4х50 с 2 ластика
Съшото клек от колена
И жабешки глутеус мост

Преди около час направих една тренировка на Памела Рейф за горна част без тежести.Изморих се а някои от лицевите опори не можах да ги направя.

# 93
Отдавна се каня да направя тази тренировка - 1000 REP Epic Glute Challenge https://www.youtube.com/watch?v=ubra0LVjdPw&list=WL&index=20&t=881s
Момичета да ви попитам, забелязвам, че когато правя упражнения за дупе ме усещам повече напрежение на опорния крак с който съм стъпила, а не който размахвам ( ама как обясних) .

Какво не правя като хората ?

# 94
Момичета да ви попитам, забелязвам, че когато правя упражнения за дупе ме усещам повече напрежение на опорния крак с който съм стъпила, а не който размахвам ( ама как обясних) .

Какво не правя като хората ?
Всичко правиш идеално, просто недооценяваш колко много работа върши поддържащият крак (support leg/muscle group). Затова и казваме, че когато се тренира цяло тяло и/или се използват многосъставни, неизолиращи упражнения индиректно работят всички поддържащи мускули.

# 95
Благодаря Агенте Simple Smile
А относно подуването от салата, аз съм 40-42 кг и "понякога'' се подувам повече от една салата, от колкото ако изям един дюнер или пица. Но подчертавам Понякога, не е проблема в салатата Wink

# 96
Sprinkles, сега намерих повече негови тренировки в друга група, на която съм член. Ще пробвам първо тях.

Днес Мастърс кардио и Аб чизъл. Хем кратички, но много се озорих с коремните. Спирах на няколко пъти.
Вчера Тотъл боди чизъл.
Събота мисля да замъкна девойката ми на Черни връх като за последно. Лошо ми става от предстоящия седми клас.
.

# 97
Ден 65/67 - Ден 3, седмица 1 от 10 Рунда. Тренировката е фокусирана на боксови удари 3 § 4. 10 рунда по 3 минути всеки. 1 - разгряване; 2,3 - боксови; 4 - кардио; 5,6 - боксови; 7 - кардио; 8,9 - боксови; 10 - упражнения за корем. Самата тренировка е около 38 минути и няма включено разтягане, но аз си добавих 5-минутното разтягане от програмта. Самата програма си има две разтягания - едно 5-минутно за боксови дни и едно 5-минутно за дни, които са за горна или долна част на тялото. Правих и някаква йога ...
Ден 64/67 - Ден 4, седмица 1 от 10 Рунда - тренировка за горна част на тялото. Пак базови упражнения, но класика. Тренировката е около 30 минути + допълнителната за разгряване. Правих йога с Тони от Р90 - съвсем се върнах назад във времето Simple Smile Тони не е чаровен като Витас, но също доста добре обяснява. Преди години в едно интервю каза, че ако трябва да прави само един вид тренироки до края на живота си, би правил йога.
Храната тази седмица ми е ужасна Flushed

Биб, чудесен отчет!

Зизу, успех с намирането на подходящата програма!

# 98
Отчет за деня, ВЕ, ден 2, пак беше с ластици. Горе долу по-добре от вчера Simple Smile

Благодаря Спринкълс, ще ги пробвам една по една, има толкова много, че ще намеря своята Simple Smile

Агент, благодаря ти за предложенията.

# 99
отчет - спининг Simple Smile Малко ама от сърце ( и бели дробове) Flushed

# 100
Агент - Тони именно поради тази причина не се с спогодил с ББ и са се разделили. В едно от видеата на новата програма казва как "Ето, сега мога да направя програмата така, както искам, без да следвам някакви правила за време, с които не съм съгласен." Цитатът не е точен, перефразирано от мен.
Правих йога с Тони от Р90 - съвсем се върнах назад във времето Simple Smile Преди години в едно интервю каза, че ако трябва да прави само един вид тренировки до края на живота си, би правил йога.
Никога не съм правила пълна програма на Тони, само отделни тренировки, за които съм чела суперлативи тук и там, но с тези 2 изказвания много ми се издигна в очите - да се разбира много съм съгласна с него Simple Smile

Както съм съгласна и с Румяна, както скоро я цитира Джери, че при адекватно трениране на цялото тяло малките мускулни групи нямат нужда от изолираща работа АКО, разбира се, не са ни някаква лична фикс идея или слабо звено. В края на краищата всеки решава сам за себе си какво иска да постигне - една иска основно функционалност, друга основно визия, етц.

Което пък ми напомня да напомня на Йен, че ако иска сама да си прави тренировките е добра идея да ги показва/съгласува с професионалист, защото много често подсъзнателно се пропускат/недоработват нелюбимите ни зони, когато сами си правим тренировките и резултатът може да е сериозен дисбаланс, което не е  шега работа. Пример за такъв може да бъде силни квадрицепси/слаби хамстрингс, което може да доведе и до болки/проблеми с коленете. Когато сами си правим тренировките рядко сме обективни (за себе си съм убедена, че е така!) Потърсих линк, че да не съм голословна:
http://www.fix-knee-pain.com/blog/newsletter/2013_02_most_common … 05-hamstrings.pdf

4/99 Гребане 55 мин

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 16:22 от bubanka

# 101
Продължавам да си мисля за много упражнения за крака, в които чрез единия не се натоварва и другия!

Днес кротко, 63 минутния пилатес за шкембе, гъз и бутове. Че пазя всичко за Мечит в неделя. После омазах нещата с паста, вино, бира Simple Smile

Къде мога да бъда намерена аз, освен при маратонките!
Скрит текст:

# 102
Искам да ви покажа и моите ръце.  Винаги съм си мислила,  че имам несъразмерни ръце за моето тяло и за това не ги тренирам
    [/list]

# 103
    Много си готина, струва си всеки ден тренировки. 🎉🎉🎉👌🤸‍♀️🤩

# 104
    Payla, супер си! Браво!
    Колко си висока, ако не е тайна?

Общи условия

Активация на акаунт