Тренировки в домашни условия - 106

• 45 138
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Следя ви от известно време, получавам много полезно инфо Simple Smile Записвам и аз в темата с един въпрос: някои прави ли тренировките на Cassey Ho от Blogilates? Впечатления?

Накратко за мен: на 35, правила съм доста неща вкъщи - Руми, два пъти започвам и прекъсвам sweat на Kayla Itsines, като вторият път беше postpartum програмата й, доста добре ми се отрази след второто раждане. Правила съм две програми на fb преди време, сега имам нужда от нещо различно. Обмислям barre blend-a. Не целя сваляне на кг, но по формата има не малко какво да се желае Simple Smile

# 151
Непо, не мога да си те представя теб в едно изречение с "баба", но честит ти внук - много радост и извървяни и изтичани километри заедно да имате Simple Smile

5/99 Кростренажор 33 мин интервали
6/99 Гребане 55 мин монотонно
7/99 (мисля нещо от Summit 2020)

PS Sprinkles, плс, помагай! Откъде намери тези, които постна, че съм се заинатила да открия и останалите... Благодаря!
Скрит текст:
Tony Horton (Warrior)
Debbie Siebers (Slim)
Joel Freeman (LIIFT4/10 Rounds)
Chalene Johnson (Piyo)
Vytas Baskauskas (Yoga)
Megan Davies (#mbf)
Amolia Cesar (The WORK)
Leandro Carvalho (Cardio/Booty)
Shaun T (Stacked)
Jericho McMatthews (MM100)
Idalis Velazquez (Strength Training/HIIT)
Autumn Calabrese (9 Week Control Freak)
Elise Joan (Barre Blend)
Sagi Kalev (Body Beast

# 152
Agent, тренировките от Summit 2020 ги гледах на BeachBody on Demand. За съжаление не намерих начин да ги споделям ... стандартните extension-и не работят ... Някои от тренировките ги има в Insanity групата. Мисля, че на първа страница включихме всички, които ги има. Ще следя дали ще пуснат и другите. Ще ги открием във формат за споделяне Sunglasses 

Непо, честито бебче! Много щастливи моменти с внучето Heart Eyes

JT, добре дошла! Момиюетата в темата периодично тренират с Cassey, особено когато има някакви предизикателства. Не мисля, че някой е тренирал изключително с нея, но може и да греша. Аз правя от време на време нейните предизвикателсва в допълнение към това, което правя в момента.

# 153
Оф, бе, Непо ахахахах гледам народът честити, викам какво пак изпуснах, ква баба, тя щерка й онзи ден беше красива абитуриентка Open Mouth Да ти е жив и здрав "внукът" - според мене си по-скоро леля, ма айде Wink

Няма тренировка. Не ми е Ок. Утре Simple Smile

# 154
  • Пловдив
Непо и баба!!! ХА! Ма честито бебе, де, да ви е живо и здраво! За изкачването, ще говоря с мъж ми, с който отново се скарахме, може и да дойдем, гледам, че е на 3.10. Ние вчера бяхме в София (за кемпер изложението), на 26.09 ще ходим пак, сина е на състезание по английски език, и на 3.10 може да ни дойде нанагорно, но идеята е добра. За кефа, разбира се, скоростно, ще трябва да викаме Гугълчето 🙂.
За днес отчитам Чизъл ендурънс. Още 4 тренировки до края (последната Хамър Пауър няма да правя). Утре ще сме в града цял ден, тя се чудя как ще стане работата с тренировката, така като спра да тренирам сутрин и после не ми се занимава. Ако не успея, ще се наложи да почвам пак, няма начин.
И, оф, утре 1 учебен ден и край, колелото се завъртя. То, дано си се върти като 2019 иначе, не като 2020, че ще почина.
Хайдв лека вечер!

# 155
Малии, Непо, в едно ли станахме!

Та, Агенче, снощен аборт, 15 ден!

И пет кила не трябва да вдигам в скоро време!!?

# 156
Джери, убий МА ако разбрах нещо Grinning

# 157
Агенчето и Непо знаят!

# 158
Интересувам се и аз от изкачването на Копитото в НЕскоростния му вариант Simple Smile Обмислям да отидем с голямата щерка, на почти 6, но не мога да преценя доколко е подходящо като терен. Някой ако има опит, да сподели Simple Smile

# 159
  • 1st floor
Знам, че е стръмно. Боян Петров там е тренирал. Ако детето не ходи редовно на планина с денивалиции, не препоръчвам. Ще пусна линк утре сутрин през компа, че ми е трудно да го търся от телефона.

# 160
Непо, честит племенник (аз на вуйната на майка й виках вуйна, а не баба).
За днес - пак скромно с бонус на тренировка за горна част към barre blend, като дори и при нея се наложи прекъсване за извънредно приспиване. Към края на тренировката имаше някаква силно балетна част, която доста ме озадачи (беше съвсем като от лебедово езеро), но като цяло натоварва добре с 1 кг на ръка, основно рамо, но и трицепс и горна част на гърба.
П.п. Агент, в инсинити групата има само оутъм и амолиа за момента.
П.п. и Шалийн сега видях, но май това е наистина всичко.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 22:08 от zvezdi4ka14

# 161
Момичета, може да сте дискутирали, ама според вас добре ли е да се правят тренировките сутрин на гладно? Ако не тренирам тогава, после ме завърта денят със задачки и остава за вечерта, а ми става доста късно......
И въобще вие кога предпочитате да тренирате? Благодаря Simple Smile

# 162
aDream, имаш ли някакви конкретни цели или спортуваш за здраве, красота и добър дух? Ако е второто, то няма особено значение в кое време на деня тренираш и кога последно си хапвала нещо (стига да не си супер гладна сутрин и това да влияе на качеството на тренировката). Ако имаш някакви конкретни цели, то тогава е важно да координираш тренировката и храненето. Програмата 80 DO има доста добри обяснения за timed nutrition с варианти за трениране в различно време на деня. Лично аз тренирам сутрин на гладно. Ако бягам повече че 15 километра, тогава хапвам 1/2 банан и пътя кафе преди бягането.

Дез, браво за постижението!

60/67 - Ден 1, седмица 2 на Рунд 10. Последен се чувствам некоординирана. Може би трябва да повтарям седмиците, за да се чувствам по-уверена в комбинациите на движенията. След това направих 25 минути Sunset Yoga с Юлиана от Боховците.

Успех утре (и през годината) на учениците и родителите им! Специални поздрави на детето на Ризова, което ще осъществява море неосъществени мечти да учи във френската 😘

# 163
Аз тренирам само на гладно,сутрин,след едно кафе .

# 164
7/99 Yin Yoga + подреждане на гардероби

Спринкълс § Звезди - благодаря ви!
PS Спринкълс - каква прекрасна дестинация!

Джери, уморена ли съм, пияна ли съм, но не разбрах!?!?!

JT - добре дошла!

Момичета, може да сте дискутирали, ама според вас добре ли е да се правят тренировките сутрин на гладно?
Когато целя сваляне на кг и броя калории/гоня макроси правя кардио сутрин на гладно (т.е. на двойно еспресо!) Йога предпочитам да правя на гладно, независимо от времето на деня. Силови тренировки на гладно не ми вървят много, ако е за издържливост с ниски тежести - може, но избягвам. Сериозни силови не правя на гладно. Тренировки тип пилатес/бар не са проблем на гладно. Тренирам по различно време в зависимост от това каква ми е програмата за деня, вкл. понякога в 10 вечерта и си обърквам съня.

Наслука на всичките ни ученичета и техните майки! Нашето БГ училище почна на 12-ти Септември, американското ще започне с 3 седмици закъснение на 21. Само да сме здрави, всичко друго ще преборим!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 08:03 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт