Тренировки в домашни условия - 106

• 45 138
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • 1st floor
Линк за записване за Копитото:
http://kopitoto.bg/register2020.php?fbclid=IwAR3AhJwM21fQCcVgPtF … ATXRDEIVDJEQ7PRSY

Честит 15-ти септмеври! Изобщо не искам да свършва ваканцията!

Тренирам така, както свикна. Тегаво ми е да променям часа на тренировките. Дълги години тренирах сутрин на гладно, сега не мога сутрин и ми е тъпо да го правя вечер. Преди години обратното - свикнах късно вечер и като се налагаше сутрин, направо бях като парцал, нямах сили.

Хахах, за баба-та, не знам. Така казват, че съм във фемилито на ММ, аз съм много скарана с роднинските връзки. Laughing Мерси за пожеланията! Simple Smile

# 166
Благодаря, момичета!

Непо, честито "внуче"!:hibiscus:

И честит първи учебен ден на всички засегнати!

Моите синковци започнаха на 1.09., но изглежда, че от октомври ще се минава пак на дистанционно обучение. Scream

Тренировките ги правя по различно време,  за да ми е най-удобно, така че варират.Понякога на гладно (с ВСАА), понякога на яйца, друг път на овес или плод. Винаги различно, според усещането и нуждите.

Вчера щях да ходя на групова кондиционна за първи път. Отидох, но час по-късно. Изядох се от яд, че не проверих часа. Треньорката ясно ми каза в 19:30, ама защо ли и повярвах. Толкова много задачи имах, че не остана време дори да се сетя да проверя.
Нищо. Всяко зло за добро. Мислех да модифицирам при нужда, но наистина се чувствах добре, и готова за тренировка. Мрън....Утре ще опитам пак. Дано успея. Stuck Out Tongue

Днес ми е ден за рамо по традиция, да видим какво ще реша.
Никога не съм се възстановявала толкова бързо. Явно правя нещо правилно.

# 167
  • Somewhere far away
Аз вечер съм по -активна , затова вечер ги правя. На гладно абсурд. даже наскоро четох статия, че на гладно не е ок да се тренира.

# 168
Непо, честит племенник!

Люба, и моята дъщеря е класирана за това състезание и иска да ходи, но мен ме е страх и не знам какво да правя.

Вчера правихме ъпър фикс с нея от 21дф.

Тренирам главно вечер. Понякога в 22-23. На гладно не мога. Нямам сила.

# 169
Момичета, много ви благодаря за мненията. И аз бях чела нещо подобно, че на гладно не е добре. Но то ми остава време само рано сутрин или късно вечер.
Слаба съм, но целя стягане, здраве и ако може стопяване на маааааалко Grinning излишни мазнини около корем и вътрешна част на бедрата и превръщането им в мускулчета. Най-вече коремът ми е проблемен, знам, че той е най-трудно.

# 170
Дали е добре или не е добре зависи от начина ти на трениране и целите, които си поставяш - мазнини ли ще чистиш, издръжливост ли целиш и тн. Лично аз тренирам на гладно сутрин кардио, а тренировка с тежести обикновено имам нужда да ям нещо. Ако ще тренирам в планината или на открито почти винаги ям. Ако ще карам спининг байк или ще правя нещо у дома - не ям.

# 171
Дух, писах какво в предния пост Simple Smile - целя доизчистване на мазнини и стягане и оформяне на мускулчета, слаба съм, не искам да свалям. И естествено най-вече искам здраве, физически тонус и настроение. Blush

Вечер съм пробвала, но много ме енергизира и после не мога да спя добре, даже трудно ми се доспива.... А предвид, че и бебе ме буди нощем, не ми е ок да не спя добре. Ама пък сутрин ме притеснява, че трябва на гладно, а всъщност невинаги издържам до края и като че ли нямам търпение да дойде закуската. Joy

# 172
Вечер, зависи кога. Ако е най-късно до 19,30 е ок. След това не. Аз на гладно не мога, каквото и да е. Чувствам една неприятна слабост, нямам сила. Най-добре ми е сутрин след 8 часа,  ако не към 10,30-11 часа, когато съм леко гладна. Тогава горя мазнини, установила съм го.
Добре е също и към 17ч. Но късно вечер не.
И Непо, не се наричай баба.
Аз съм истинска баба от 8 години. Ма не се давам Grinning

# 173
  • Somewhere far away
Питах вече в няколко теми на здравна тематика - никъде не благоволиха да ми отговорят. Явно ще трябва и тук да попитам.
Какъв колаген пиете ?  Държа на конкретна марка и място, от което да си го купя, също така държа да няма добавени изкуствени подсладители.

# 174
  • Пловдив
Хахах, за баба-та, не знам. Така казват, че съм във фемилито на ММ, аз съм много скарана с роднинските връзки. Laughing Мерси за пожеланията! Simple Smile
Честито, да си тичате заедно с малкия!
Скрит текст:
Това е от роднинските връзки, за които мине, не мине, и се появи тема: "Каква се падам на детето на лелята на вуйна ми?". Тоест няма специална дума за тях. Иначе за мен лелите и вуйчовците на родителите ми бяха баби и дядовци, все пак са от поколението на моите баба и дядо. Имам първи братовчед и поне една втора братовчедка с внуци - не възразявам да им бъда баба, но не сме се срещали с "внучетата".

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 14:09 от Магдена

# 175
Пепа57, и на мен ми е най-добре 2 часа след закуската, ама няма как тогава. Едно време тренирах в обедната почивка Close и беше голямо тичане и потене за обяд и работа после, не мисля пак да си го причинявам.

Deathcrush, рядко пия колаген, но го поръчвам от иХерб, има такава тема. Там ще ти пусна линк, че сега не мога да вляза в сайта. Взимала съм досега на Докторс Бест и на Калифорния голд рибния, но той е гаден.

# 176

Нощес повръщах и като цяло няколко дни съм така. Сутринта реших че ще правя сладкиш наполеон (за първи път) за братовчедка ми, която живее в чужбина. Мале как ги нагънах тия лентички топло бутертесто, юнашки Апнах срам ме е от мене си, сигурно имаше 150 гр тесто. И следобяд си дремнах и като ме хвана чувството за "разплутост" и малко повече енергия от дрямката, та почнах с
Отъм Калабрезе, минах през Ейми и завърших с ББ обаче какво съм видяла не-до-видяла та направих за 2 тримерстър и ми беше морно и зорно. И тая жена малко изкуствено ми кипи с толкова енергия, иде ми да я фрасна толкова пък да е щастлива, чак е малко подсъдимо.
Лелее, верно съм ужасна... ужасен ужасон.

# 177
Приемала съм БИОСЕЛ КОЛАГЕН с хиалуронова киселина капсули. Отрази ми се добре, при това имах видима промяна в нокти и коса след първите 3-4 седмици.
В момента умишлено не приемам нищо, правя пауза. Ще започна отново с магнезий обаче, защото се чувствам адски изтощена напоследък. Дори правя кратка почивка откъм тренировки.

Редактирам се, защото никой не е писал след мен. Пет дена пауза ми стигат Stuck Out Tongue Winking Eye
45 MIN FULL BODY DUMBBELL STRENGTH WORKOUT/ Build Muscle to Lose Fat - https://www.youtube.com/watch?v=1XDqPUiRu4M

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 21:03 от ~Биб~

# 178
https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-CollagenUP-Ma … 26-oz-206-g/64903
https://www.iherb.com/pr/Zint-Grass-Fed-Beef-Collagen-Hydrolyzed … 10-oz-283-g/71744
Поръчвала съм първия колаген. Сега поръчах втория, но пратката се загуби.
Не пия редовно, а май трябва. Едното ми коляно е със святкащи болки при слизане надолу.

Тези дни ходих на пътеката на Боян. Стана като в приказката видяла жабата, че подковават коня, и вдигнала крак Grinning Тръгнах за кратко изкачване до Бялата вода, но видях, че две мацки се отклониха към пътеката, а отдавна исках да я мина. Та, тръгнах и аз. За около час и 5 мин. Объркахме пътя накрая и горе се качихме по една скала. Не знам как не се паникьосах. Имам страх от високото, но слизането без щеки обратно е невъзможно, така че единственият изход беше нагоре. Цели 40 мин съм била в VO2 зоната. Макс пулс 181.
Много ми хареса (без скалата) и мисля като имам време, пак да я пробвам.

# 179
Здравейте момичета, прибрах се от село и вече ще се отчита по често...
Mixed impact cardio отчитам +около 4 км. ходене.
Тестването на 1rm за sts продължава, ето упражненията, които вече съм тествала, ако на някой му е интересно
Скрит текст:
На клека с дъмбели ми отказаха не краката, а китките, ако не бяха китките щях да направя още доста повторения, та не знам в такъв случай до колко е вярно изчислението. Тежестите са в паунди.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 19:04 от арсен

Общи условия

Активация на акаунт