Тренировки в домашни условия - 106

• 45 141
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, аз за малко да забравя, че имам час за лекар, но все пак успях да отида. Изписа ми лекарства и ми даде шина. Две седмици да я нося и да не съм я натоварвала. Но толкова време не ми се седи без тренировки...освен пак да се върна към Шон и танцувалните програми, колкото да се раздвижвам. Дано поне след лечението да се подобри някак състоянието.

# 181
Извинявайте, но аз си пиша като олигофрен!
Освен това тогава бях притеснена!
Една интервенция ми се наложи и сега гири не мога да вдигам месец. Само пилатес и ходене.
Отчитам вчера редене на дърва,  понеже не трябваше да ги мъкна до втория етаж.
Луднах от дърво, след дърво!

# 182
Бухтичка, Джери бързо оздравяване!
Кака ви Кайлис, известна още като Мекицата, се завърна с ей тази лека тренировка на Хедър https://youtu.be/SOsVjNUf1OI Обаче как ме запъхтя, как съм загубила форма....Момичета, всичко в този живот си има цена, безконтролното ядене на баклави, пататник, палачинки и каквото се сетите - също. Време е да се стегна.

# 183
  • Somewhere far away
Днес ще правя 15 MIN ABS: Love Handle + Muffin Top Workout + ще го комбинирам с нещо друго от видеата на Мади.

Вчера корем с тежести - озорих се и имам мускулна треска на шкембака, но се чувствам добре и съм доволна от себе си. Почвам да виждам напредък и разлика!

# 184
  • Стара Загора
Аз два дена нищо не правих,че имах единия ден анагажименти вечерта ,а предния ден пък си почивах.Но днеска пак ще правя.Имам още две тренировчици и ще започвам нова програма.Само дето много ми се иска да е от понеделник, но незнам дали ще успея да довърша до неденеля ,че двата почивни дена съм сама с малкия.

# 185
8/99 Chalene Summit 2020
9/99 Elliptical 66 min
10/99 Idalis Summit 2020

Chalene изобщо не ми допадна, нито риба, нито рак тренировка! А съм правила йога на музика и много ми е харесвала! Ужасно просто, довърших се с кростренажора!
Idalis - много приятна, относително кратка тренировка за крака/задник/корем - 2 кръга с тежести, 2 плиометрия. Много ме зарадва!

# 186
За днес крака, разни махове, плиета и корем.
Добре съм, щом тренирам в 2 часа Simple Smile

# 187
  • Бургас
На мен работната седмица пак ми беше натоварена и нямах много време за тренировки, пък и нещо не бях в кондиция, та отчитам за изминалите 5 раб. дни - една никаква тренировка, която аз измислих уж по схема от фитнес сайт. Не разбрах дали схемата не беше подходяща или аз не се чувствах добре, но си беше изгубено време. Останалите дни, един нищо не правих и другите бяха 6 километрови разходки с кучето, на много бърз ход, ако въобще може да се счита за тренировка.

От следващия месец детето е първа смяна и ще трябва да ставам по-рано, та реших да пробвам Jillian Michaels Body Revolution. Надявам се да успявам сутрин да правя тренировките и вечер кардиото както са по план.

# 188
Йен, според мен 6 км е една не лоша тренировка Simple Smile
Аз май от последното отчитане имах една спининг тренировка и днес 45 минтуна с Ейми.
Чувствам се като ходещ танкер, а не спането и повръщането нощем не ми вдигат настроението и самочувствието. И като цяло ми е криво. Simple Smile

# 189
  • 1st floor
За днес отчитам 10км бягане.
През седмицата само ходене - стигам до 10 хил крачки преди и след работа. Само за това имам сили. Една вечер термометърът на спирката показваше по-малко, отколкото този у нас. Anguished
Утре съм на планина или поне планът е такъв...

# 190
  • Somewhere far away
В нас цяло лято е по -топло от колкото навън.

Днес ми е хубав ден - пристигна поръчката от myprotein и отпразнувах веднага като си намазах една оризова бисквита с ей този красавец!   Heart

# 191
Аз отчитам кратки и стръмни преходи последните дни. Вчера и флат абс от 21 дф. Все едно за пръв път я правех. Така се озорих.
Утре съм планирала лек преход с детето.

# 192
  • Стара Загора
Днес направих първи ден от Клоу - Get Fit и първи ден от 30 дневното на Mrandmrsmuscle. В началото хич не ги харесвах техните тренировки ама с течение на времето започнаха да ми харесват.

# 193
Споделям днешната си тренировка, защото мисля, че е Ок не само за бременни. Лошото беше при мен, че вдигах на моменти много пулсът и се качваше около 160. Тогава паузирах и почивах https://www.youtube.com/watch?v=zH4O4aA4wA8&t=8s Advanced Pregnancy Workout: 30-Minute Full Body Pregnancy Strength | Safe for ALL Trimesters

От клековете ме боли лявото коляно. Преди година също ме болеше, после ми мина. Това ме притеснява малко

A това е вчерашната ми тренировка, от която днес имам МТ и съм доволна Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=csrwX_Ji2f4
45 Minute Prenatal Dumbbell HIIT for any Trimester

# 194
Аз днес отчитам 10 км преход семейно. Много лежерно и много спокойно, с почивки и хамаци Simple Smile доволна съм  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт