Тренировки в домашни условия - 106

• 45 144
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Somewhere far away
10 паунда дъмбели ? не са ли малко множко за бременна жена ?

Днес приятна разходка, беше малко хладно и си облякох блузата която много си харесвам за разни преходи и еко -пътеки, ами оказа се че ми е тясна в ръцете и рамене. Пораствам на ръце Grinning  - какво по -добро доказателство за това от дреха , която преди само година ми беше точна и никога досега не ме е стягала. 

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 19:28 от Deathcrush

# 196
10 паунда са 5 кг .
Вчера тренирах двуразово ХИЧ и спининг и цял ден почти не бях яла ,че вечерта бях на гости с агнешко и дробсърма😂
Днес реанимиран с главоболие от ту мъч водка 🙄

# 197
Ами отговорът на въпроса ти зависи от много фактори. Специално за мен - да в 8 месец може би са ми много, за това тренирам вс 3.5. преди това не ми бяха много и тренирах с по 6 на ръка

# 198
  • Somewhere far away
Да, знам. Въпроса си остава.
За мен това са много кг , кво остава за бременна жена.  Всеки си решава де , аз в моя кръг приятели и познати и роднини никоя не вдига 5 кг гири докато е била бременна.

# 199
Ама какво значи бременна жена ? Всяка бременна жена има различна физическа подготовка от преди бременността си. Това не е диагноза, а временно състояние

# 200
  • Somewhere far away
Временно състояние, по време, на което се предполага да се пазиш малко повече. Wink

Ох, така си хапнах че ще ми липсва в близките няколко седмици. От разходки сред природата огладнявам като куче!
 От утре пак почвам - два дни почивка и ми е странно, някак ми липсва , вече ми стана такъв хубав навик , изградих рутина и сега дори и два дена почивка ми се струват много.

# 201
  • Пловдив
Ехоо!
Влизам на крилата на кефа, иначе си карам Хич, остана ми една тренировка, но ще видя кога ще я правим, днес по баирите 25 км в Стара планина, и се видях случайно оо с Непоо. Която и на живо е прекрасна и беше много яко и се надявам да се видим пак, Непкич 💓
Утре ще почвам нещо ново, мисля да оставя ММ да реши дали да е 10 раундс сега, или да е БР, а после 10 раундс. Ще видим, утре ще пусна едната, вдругиден другата тренировка и ще се почва, че ми омръзна до дупка Хич, влачим ги сума ти време.
Весела вечер!

# 202
Горна част, без тежести от ФБ.
Не пусках приложение, за засичане на километри, отдавна не пускам.
Но навъртях около 20 км.
Лека денивелация!

# 203
  • 1st floor
Ехоо!
Влизам на крилата на кефа, иначе си карам Хич, остана ми една тренировка, но ще видя кога ще я правим, днес по баирите 25 км в Стара планина, и се видях случайно оо с Непоо. Която и на живо е прекрасна и беше много яко и се надявам да се видим пак, Непкич 💓
Утре ще почвам нещо ново, мисля да оставя ММ да реши дали да е 10 раундс сега, или да е БР, а после 10 раундс. Ще видим, утре ще пусна едната, вдругиден другата тренировка и ще се почва, че ми омръзна до дупка Хич, влачим ги сума ти време.
Весела вечер!
И аз страшно се радвам, че най-накрая ви срещнах! Все се разминавахме на косъм! Simple Smile

Моят отчет е почти същият, като на Любчето, но в източна посока. Simple Smile

# 204
Временно състояние, по време, на което се предполага да се пазиш малко повече. Wink
Ще отговоря на коментара ти по-скоро заради други бременни жени, които може би следят или ще следят темата.
Как тренираш през бремеността зависи от няколко фактора:
А физическа култура и подоготовка преди бремеността
Б медицински показатели
В интуиция

Ако А е на такова равнище, че преди бремеността си вдигала лост 50 кг, то ако по време  на бремеността си вдигш 25 кг, това е равно на 50% от капацитета ти и в общи линии е съвсем ОК. Ако преди бремеността си вдигал 25 да искаш да прогресираш с 50 е глупост.

Б всъщност трбява да бъде на първо място и не се коментира

В е начинът, по който се чувстваш в конкретния ден. Нощес повръщах за пореден път, имам болка в симфизата, което ми подсказва, че би било умно да отменя ходенето на спининг, заради позата на колелото. В същото време мога спокойно да си направя тренировка с тежести, при която няма да седя върху заострена седалка, която да притиска някои чувствителни зони в момента.

И все пак аз тренирам интензивно, редовно и последователно от 2013 година. Много хора, дори фитнес треньорката ми каза, че не е Ок да ходя на спининг. Аз ходя. Ако до преди да забрменя горях около 400 до 550 калории на тренировка с макс пулс 180, то след това горя до 200 калории на тренировка с макс пулс 150 и то само ако се изпусна и забравя да гледам гривната. Сама разбираш, че за човек, който 2 години почти ходи почти всеки ден на спининг 3 пъти седмично с намален капацитет е съвсем ОК, за разлика от човек, който не е въртял педалите никога и припада още на загрявката Simple Smile

Пак казвам, бремеността не е болест, не е диагноза и не е повод да мухлясваме на дивана. То и да се изпуснеш жестоко с килата пак не е повод, ма аз не знам какво се случи с мене, та това няма да го коментирам, че мога да бъда само негативен пример.

# 205
Може ли да споделите любима тренировка за трицепс с гирички 😍

# 206
Духче, благодаря! Една дама от Паническото разстройство се интересуваше от този проблем, ще й предам.

Нещо ми беше кофти и не мислих да тренирам. Но изпуснах един автобус, до другия правих на Руми за вътрешна част на бедрата. Как ли съм изглеждала Simple Smile И защото нормалните хора, като им е зле са си у леглата, а аз трябва да обикалям, навъртя около 12 км. нормален ход!

# 207
11/99 Rowing 33 min
12/99 Elliptical 66 min
13/99 Rowing 44 min

# 208
  • Бургас
В събота и вчера правих това https://www.youtube.com/watch?v=QYncATlC3Mg&list=PLGrNEQBGjk … _channel=CoachKel, защото е само 30 мин. Изглеждаше лесно, но се оказа трудно. В събота започнах с 3 килограмови гири и минах на 2 кг., но вчера предвидливо си взех по-малките и на краката си сложих 0,5 кг. Много различна от обикновените ми тренировки и днес даже имам МТ на вътрешната част на бедрата. Не обичам много този тип трен., но продължавам да свалям килограми и се притеснявам да не ми увисне кожата. Може би ми трябват повече такива скулптиращи тренировки.

# 209
Аз отчитам Боянския водопад онзи ден и принудително планинско бягане след това. Вчера почивка и ядене като змей.

Общи условия

Активация на акаунт