Тренировки в домашни условия - 106

• 45 708
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Днес завърших Боди Революшън. Много съм доволна. За цялата програма съм с минус 7 см. от талията и - 6 ханш.Килограмите са стабилни - 5  надолу за тези 3 месеца. Вече е видима и за мен разликата и наистина започвам да се чувствам в собствената си кожа.  Simple Smile

По моите скромни наблюдения корема се сваля най-вече с кардио/тичане или цялостни тренировки. После вече може да се включат изолирани тренировки за стягане на коремните мускули и оформяне.

Непо, приятно изкарване на Копитото - поне времето ще е хубаво днес.
Тази Pamela Reif има ли цялостна програма или  е с отделни тренировки?

# 271
  • Бургас/София
Памела публикува седмични тренировъчни планове (30 min, 45 slow, 45 sweaty и т.н.) на Инстаграм страницата си.

# 272
Днес Dirty thirty -цяло тяло  с тежести,пак се поозорих😓 Утре е  йогата и завършвам тренировъчният цикъл  ,точно за седмица както си е по календар.

# 273
  • Бургас
Днес завърших Боди Революшън. Много съм доволна. За цялата програма съм с минус 7 см. от талията и - 6 ханш.Килограмите са стабилни - 5  надолу за тези 3 месеца. Вече е видима и за мен разликата и наистина започвам да се чувствам в собствената си кожа.  Simple Smile

Поздравления и благодаря за тази обнадеждаваща информация, мисля от понеделник да започна БР.

Вчера не остана време за тренировка, днес мисля да направя мобилност и вечерта кардио и долна част.

# 274
Home raider, това е супер постижение. Къде мога да видя тези тренировки Боди революшън, съответно тяхната продължителност?

# 275
  • София
Неви, тук има програмата и продължителност на всяка тренировка.

# 276
Здравейте, позагубих се тези дни (близо две седмици) защото не съм тренирала. Нямах свободно време и много ми липсваха тренировките, въпреки че всеки ден имам ходене. Днес стартирах с Руми, 90 дневното, ниво 2,  обаче нещо не ми харесаха някои упражнения. Спомням си, че преди пак беше така, ще му дам шанс, но ако не ми хареса минавам на Боди Революшън. Особено след тези отзиви. Благодаря Хоум.
Арсен, честита прическа. Миналата година дарих 50 см и горе долу те разбирам какво е чувството, въпреки че пак не бях с много къса коса Simple Smile Но всяка промяна е за добро, така че наслаждавай се.

# 277
  • Стара Загора
А откъде мога да видя тренировките на Боди Революшън?

# 278
А откъде мога да видя тренировките на Боди Революшън?
На първа страница.

# 279
  • Стара Загора
Благодаря, утре ще го разгледам.

# 280
За днес - 15 минути крака от MadFit. Реших да не бъда максималист и просто да включвам някаква тренировка, която се вмества в свободното ми време. Програмите явно ще останат за по-нататък.
 https://youtu.be/9l5kjL2JedM
Непо, не се ядосвай за killer abs. Правила съм ги и от второ ниво ме заболя гърбът. По-добре си харесай нещо друго, напр.с Шон от Т25.

# 281
Аз отчитам вчера спининг, а днес само ходене. В последната седмица съм с нещо, което май са си контракции така почти през цялото време и вече се изнервям от болка. Спортува ми се ама не смея ... Че хем е рано, хем не е. И така май ще намаля темпото. Остана още малко..така и така се търкалям вече... Няма да загубя много ако се кротна Simple Smile

# 282
Дух, с контракциите внимавай, добре е да влезнеш в 37 седмица и тогава няма да е проблем. Има бум на преждевременно родени бебета.

# 283
Привет!
От мен мини тренировка в хотелски условия (в стаята).
1. Лицеви опори 3×20 + 1×10
2. 3× стойка на ръце  до стена, с опити за баланс.
3. 3мин. планк
4. 4×10 негативни набирания под хотелското бюро.
5. Релакс във Випарита Карани, чудейки се дали да правя кофички на леглото.
6. Кофички 3×20. Уф.

Утре тичане в терен 23км.

# 284
Dez, успех на състезанието/мероприятието!

Непо, надявам се да сте си прекарали чудесно на мероприятието.

Home Raider, браво за приключването на програмата и за това, че се чувстваш в добра кондиция!

Отчет от седмицата:
Пон - 10 рунда + йога на Бохо
Вт - бягане + йога на Бохо
Сряда - 10 рунда + йога на Бохо
Четв - непланиране почивка от мързел и желание да спя до по-късно
Петък - 10 рунда + йога на Бохо
Събота - 10 рунда + йога на Витас от Summit 2020. Много лежерна йога за моите разбирания. Тази, която преподава на зуум е много по-натоварваща. От известно време не съм я правила първо заради бягането, сега заради футболния сезон на дребния. Много, много се надявам догодина да има ритрийт в България и да успея да отида. Даже може да взема малкия ми син с мен - той е голям фен на Витас и е силно впечатлен, че благодарение на йогата Витас се е спасил от наркотиците.
За неделята ще си направя последната тренировка от седмица 4 на 10 рунда + бягане + йога. 

BB Summit има още една качена тренировка - на Витас -
Скрит текст:
. Липсващите за момента са на Деби, Джоел, Меган, Леонардо, Елис, Саги и комбинираната.

Общи условия

Активация на акаунт