Тренировки в домашни условия - 106

• 45 702
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Ох голяма съм ... Патка. Исках да поздравя Home Rider за прогреса, който е страхотен! И да се възхитя на Непо за хъса и усилието. Браво Simple Smile))
Звезди, как сте?
Кучко, любима ми е 80ДО и много ми се иска да я повторя. С бебе не знам как ще се случи, но вероятно първо ще започна пак от А с по-кратките и лесни на Отъм, че да вляза малко в ритъм.
Неви, благодаря за съвета. Аз не знам дали са контракции, просто по цял ден имам като менструални болки, на моменти по-силни, но аз не спирам да правя някакви неща. Почива ми се, но и не ме свърта.

# 286
  • 1st floor
Благодаря, момичета! Страхотно беше и задължително и догодина ще отида! Пътеката е бая стръмничка, право нагоре! Но не е нещо непостижимо. В началото не исках да пускам дребния сам нагоре, първо че не си знае възможностите и да не му стане лошо някъде по пътя (като на Уиз Еър-а), второ че не знаех каква точно  е пътеката и да не е опасна на места и трето - все пак е планина...От начало го спирах, но като видях как му се ще да се бори за време и само подвиквам да ме  чака, го пуснах...Той пък взе, че финишира преди моя приятел, който бая се потруди за това изкачване цяло лято -фитнес, тича, катери и т.н. Чак не можах да повярвам, как от денонощно седене на компа и по час-два волейбол, издрапа толкова бързо по тая пътека. Аз, както казах, ходех стегнато, но не влагах всичко на макс, спирах да си поема дъх, както и да пия вода. Целта ми беше да стигна и да не съм последна. Класирах се сред първите 30 при жените от 260 участнички! Simple Smile Чак не можах да повярвам, защото аз наистина не катеря бързо и имам проблем с наклоните. А в състезанието има доста планински бегачи, маратонци, биатлонци и всякакви такива.

За БР-то пак да кажа - най-великата за мен програма! Естествено, ако не обърнете внимание на храната, не очаквайте чудеса при килограмите. Изпитано! Simple Smile Home Raider наистина добре се е потрудила, браво на нея!

Дез, успех и от мен! Къде ще тичаш? Simple Smile

Дух, коя седмица стана? По мои спомени контракциите бяха сковаващи корема, неприятни, но не задължително болезнени. Докторът какво казва за тези болки?

# 287
Браво, Непо! Страхотна си!

Моето тичане е в Либерец- Nature run са го кръстили. Тича се през каменоломна и има баири. Терен, но не е тежко технично. 400m prevyseni. Това ще да е денивелацията.

# 288
Браво, Непо.
За днес - долна част с Клоуи Тинг и горна част със съвсем леки тежести от една нова за мен треньорка -Сами Кларк. При нея променях малко, защото част от упражненията бяха безсмислени за изпълнение с един килограм.
https://youtu.be/AQ-zcv_viAo
https://youtu.be/SxGms3scNBE
Дух, още свиквам. Спя добре през нощта, но храня на поискване и бебето не спи много денем, така че организацията е малко трудна. Като започне захранването и заменя някои от храненията, най-вероятно ще е по-лесно, но сега не мога да планирам дейности с продължителност над 1,5 часа.

# 289
Звезди, но гледам, че успяваш да тренираш? Много се радвам. Ще взема да си запазя всичките тренировки, които споделяш след раждането. И аз се надявам да мога да храня на поискване и след като ми беше обяснено колко вредни са тренировките за кърменето аз се заех да си набавя адекватна информация (защото не повярвах) и намерих научно издържана и аргументирана статия, че си е съвсем Ок.

Непо в 33 седмица и три дни съм Wink но не очаквам да стигна до 40. Не че ще е лошо да приключи епопеята наречена ремонт. Надявам се да успее да изчака големият малък човек до края на октомври поне.

За днес отчитам ходене Simple Smile до тук съм на 8 км. И готвене, което в средата на 8 месец може да мине за усилията от половин маратон Joy

# 290
Краят на Октомври си е жив Скорпион, душа ти яка, Духче Grinning

# 291
Краят на Октомври си е жив Скорпион, душа ти яка, Духче Grinning
хахахаха дааа Simple Smile Знам. Но с майка овен и баща стрелец, мисля че малкият скорпион добре ще си живее Scream Satisfied

# 292
  • Бургас/София
Днес планувах fat burning yoga с Ива Дива. Преди пандемията тренирах с нея (в залата) 2-3 пъти седмично. Тази седмица беше включена в програмата на Wellness tv, но обикновено часовете са ми супер неудобни.
В крайна сметка не успях нито в 16:00 нито в 20:00 часа и отчитам 10 min Get motivated на Pamela Reif и 45 мин. пилатес с Juliette Wooten.

# 293
Аз започнах пак 3 Week Yoga Retreat. Много ми харесва програмата, винаги ми помага да си припомня тънкостите коя поза как се изпълнява.

Дух, пожелавам ти скоро да приключите с ремонта!

Звезди, много ме радват отчетите ти!

# 294
Днес 40 Мин плуване и йогата от фикса ,чувствам се прекрасно❤️

# 295
Плийото от фикса за закуска ,този път ми беше по лесно.Планирам и да плувам вечерта.

# 296
За днес - горна част с Хедър Робъртсън. Там са малко по-добре нещата, но все пак използвах само 3 и 5 кг. https://youtu.be/_t8fJffsZzk
На долна част имам лека МТ от кратките тренировки със собствено тегло/основно на квадрицепс и задно бедро/.
Дух има една руска група - GoodLooker: видео-тренировки и фитнес, където всеки ден пускат нови тренировки. Просто си избирам нещо от техните, което ми харесва като част на тялото, използвани уреди и времетраене.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 15:48 от zvezdi4ka14

# 297
  • Somewhere far away
И аз използвам предимно 5 кг /и 3 за някои упражнения предимно трицепс/.
Защо само? Ако се правят повечко повторения много изморява и натоварва, оформя и мускулът пак расте.  На мен например не ми е проблем да вдигам и повече, 7-8кг,  но  имам тънка китка и малки длани и дръжката ми е адски неудобна!
Какъв е смисълът да вдигаме тежести, които са прекалено тежки или просто не са ни удобни.

# 298
Звезди, зная я, член съм, но аз нямам твоята компетентност Simple Smile имам нужда от програми, а и ако родя с операция не зная дали ще мога сама да си определям кое е добре и кое не. Та ще търся специални тренировки за това.
Днес нямам с какво да се похваля или отчета Simple Smile чакам прегледа в сряда, за да получа карт Бланш за тренировки.

# 299
Непо, поздравления за финиша! Голямо браво на младежа!
Дез, успех на състезанието!
Дух, ако си в кондиция да бебеносиш след раждането, много бързо се влиза във форма. Моя приятелка отслабна много бързо без ограничения само с носене в слинг на бебето, което пък се чувстваше много спокойно в нея.

Отчитам връх Мечит вчера, но не съвсем. Стигнах почти до него и едно стадо коне ме отказа.  Част от групата ни не беше в кондиция и се разделихме.
Планът беше за Иречек, но лифтът в Боровец не работеше и се наложи на място да мислим друго.

Вкъщи карам по ХиЧ бавно и славно.

Общи условия

Активация на акаунт