Тренировки в домашни условия - 106

• 45 692
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Започвам от днес 21 Day Fix на Autumn Calabrese и отчета ми е Total Body Cardio Fix. Не съм я правила цялата програма досега. Веднъж я почвах, но само една седмица изкарах и се отказах. Сега ще видим как ще потръгне. Виждат ми се базови упражнения.

# 301
Започвам от днес 21 Day Fix на Autumn Calabrese и отчета ми е Total Body Cardio Fix. Не съм я правила цялата програма досега. Веднъж я почвах, но само една седмица изкарах и се отказах. Сега ще видим как ще потръгне. Виждат ми се базови упражнения.
Базови са, можеш да опиташ 21 Day Fix Extreme по-натоварваща е Simple Smile

# 302
Днес горна част-втора тренировка втора седмица от екстрийма.

# 303
За днес една спининг тренировка Simple Smile

# 304
Аз вчера започнах пак Abs 2, да видим дали с новия хранителен режим ще има по-добри резултати.
Звезди и Дух, много ви се радвам и се възхищавам на упоритостта, с която тренирате Hug
Непо, поздравления и от мен Grinning
Приятен ден!

# 305
За днес PHA Training, вчера Cardio Slam.

Кои упражнения са базови?

# 306
  • Пловдив

Клек, напад, бицепсово и трицепсово разгъване, планк, лицева опора, мъртва тяга, такива поне аз приемам за базови.
Ние сме на седмица 3 от БР, харесва ми, днес съм даже с МТ, а и при нея засега са базови. В събота правихме уникален преход, 8 часа, много съм доволна, уж лек, а в неделя едвам се движихме. Бях спаднала малко дори, но в неделята наваксахме с вр иозно с храната, кога ли ще се стегна, имам спешна нужда да сваля 4 кг, че се търкалям.пфффф.
Непо браво! Яд ме е, че не дойдохме, ама на. Догодина 😅
Лек ден!

# 307

Аз лично използвам думата "базови" за всички, които не са изчанчени. Знам, че това съвсем не е значението на термина. Ще се опитам да се коригирам занапред 😊

За днес йога и бягане.

# 308
  • София
Ами тя уж е по-лека 21 day fix, но аз имам мускулна треска от вчерашната тренировка (значи работи добре).
За днес Upper Fix/21 day fix/.
За "базови" имам предвид и разбирам упражнения, които са за цялото тяло и когато се изпълняват дават по-добра физическа сила и основа като цяло - клекове, лицеви упори, коремни преси... Общо взето това което е изброила и Люба Ризова.

# 309
Аз мислех, че ти идва лека, за това предложих Екстрийм формата.
Благодаря Деси, ама нищо за възхищение няма в мен. Толкова съм огромна, че дори ластиците на чорапите ми стягат. Все още обаче мога да въртя спининг байка.
Врънкам мъжът бъдеш баща да си направим фитнес зона в детската Joy че няма къде на тоя етап, но ме срещам голям ентусиазъм. Пък имаме спининг байк, аз имам гири, пудовка, ластици, той има някакви лостове за лицеви опори и други извратении. Ма ще види той, няма да я бъде тая без спортна зона Stuck Out Tongue Winking Eye

# 310
  • 1st floor
Горна част от Килърите. И, да, ще търся нещо друго. Не ми харесват тези упражнения.

# 311
Днес 20 минутки с Хедър отчитам. Малко махове и малко разтягане също. И храненето е под контрол за сега, да видим как ще продължа нататък.
https://youtu.be/_t_DwpxWjyo

# 312
  • Стара Загора
Остават ми още три тренировки от Get Fit на Клоуи и направо се чудя с какво да продължа.Тази седмица нищо не съм правила от 30 - дневното на MrandMrsMuscle и като гледам до края на седмицата май няма да мога да включа и тях.Та се чудя дали като приключа на клоу да не наблегна на тях.В една тренировка да направя по няколко рунда от тези клипове или пък да почна нещо друго като например Боди Революшън.То  толкова много неща има за правене.Иска ми се като цяло да правя тренировки до около 30 -тина мин.Особено сега като почва да се стъмнява по-рано и малки човек ще си е вкъщи и ще ме саботира.За събота бяхме решили да оставим дребното у баба му и да направим с мъжо една Карандила ама май нещо не го дават много хубаво времето та ще видим.

# 313
Днес успях да вместя пилатеса от фикса  в инфарктната сутрин,вчера плувах вечерта.
Максимка в Сливен ли живееш?

# 314
  • Стара Загора
В Стара Загора  та ще трябва и малко пътуване.

Общи условия

Активация на акаунт