Тренировки в домашни условия - 106

• 45 686
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
22/99 Elliptical 69 min
23/99 Rowing 66 min
24/99 Pilates 57 min
25/99 Elliptical 44 min
26/99 Rowing 44 min
27/99 Rowing 44 min
28/99 Rowing 66 min
29/99 Elliptical 22 min

# 316
Крака тази сутрин 💪

# 317
  • Стара Загора
Аз влизам с питане за тази програма 21 Day Fix.
21 Day Fix Real Time различава ли се от 21 Day Fix ? Вчера изтеглих едната обаче видях клипове само за една седмица , а в другата, която е real time има за три седмици.

# 318
  • Пловдив
Аз влизам с питане за тази програма 21 Day Fix.
21 Day Fix Real Time различава ли се от 21 Day Fix ? Вчера изтеглих едната обаче видях клипове само за една седмица , а в другата, която е real time има за три седмици.

В 21 Дей фикс 3 седмици се повтарят тези 7 видеа.
Вчера Кардио 1 от БР, седмица 3, днес би трябвало да сме с тренировка 3.
Весел ден!

# 319
  • Стара Загора
Значи все пак има разлика между тях.А коя от двете програми е по-натоварваща ? А също ако може и за сравнение между 21 Дей и Боди революшън ?Коя от двете програми е по-натоварваща ?От това ,което успях да разгледам до момента са с базови упражнения, няма някакви изчанчени.Аз точно това търся.Но искам да почна първо по-слабо натоварващата и полека да минавам към по-трудните.

# 320
Аз четири денощия секс и бира с известен вокал. А и пушена сьомга
 Е, пак по-малък, 71 е.
Ако не ме баннат ще е добре за този пост!
Агентче, мръснишки беше, но Наско бе по-активния.
Да не го броя много за тренировки Simple Smile

# 321
Джери якоооо❤️
Най-добрата тренировка! Go girl!💪💪💪

И аз се чудя какво да почвам след Екстрийм а,тази година направих:
-80 ДО
-ХИЧ
-21 фикс Екстрийм
Приемам предложения ! ХЕЛП! ❤️

# 322
Днес Total body giant sets , вчера беше кардио по желание - потичах 1 час навън...

Ноу фрейм - ICE: INTERMEDIATE CONDITIONING EXTREME WORKOUT SERIES....помня, че Звезди ми я препоръча, когато се чудех какво да хващам след ХиЧ....идеална ми дойде за нивото тогава, и до сега някои тренировки си ги включвам в ротациите....във ВК ги има всичките....

Максимка, според мен 21 Day Fix и фикс екстрийм са по изпипани от 21 Day Fix Real Time и БР, и ако трябва да избирам, бих избрала тях....ти до сега какво тренира, извинявай не запомням всички какво тренират? Аз бих започнала с  21 Day Fix, после бих направила риъл тайм и после екстрийм....

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 16:46 от арсен

# 323
  • Стара Загора
Арсен, мерси за включването.
До преди 7-8 години доста аеробика. Но ми се появиха разни ставни проблеми и с кръста та се пренасочих към пилатес(в зала). След това забременях и ми бяха забранени всякакви тренировки. В последствие почнах пак пилатес, но инструкторката бая си вдигна таксите и реших, че не е по моя джоб. Почнах да ходя на йога. Два пъти се разбоявах, после и аборт и влезнах в болница. После пандемии и реших, че тая няма да я бъде и реших домашни тренировки докато дребното е  на разходка с татко си. Общо взето започна да свиква да не гледа как тренирам.
Та почнах с Румяна, после Мранд, Клоуи, после пак Мранд, пак Клоуи. Някакви ей такива ги въртя. Мислех си по едно време на Румяна 90 дневното да правя, но някои упр са ми доста изчанчени.

# 324
И аз се чудя какво да почвам след Екстрийм а,тази година направих:
-80 ДО
-ХИЧ
-21 фикс Екстрийм
Приемам предложения ! ХЕЛП! ❤️

Ноу Фрейм, а за The Work забравили ли Simple Smile ? Аз бих преминала на нещо съвсем различно - Barre Blend, например. Идеята на Арсен за ICE също е добра.

Тази сутрин йога от 3 Week Yoga Retreat + 5 км бягане. Довечера 10 Рунда. ММ се завърна и се върнахме обратно на 2-ра седмица. Днес се пада ден 4.

# 325
Аааааа не съъъм.....започнах я даже изкарах почти две седмици,обаче изобщо не ми хареса ,изобщо...даже се оплаквах тук 😓 направо ми стана противна тая програма,освен това акцентира много на горна част и ми се отпуснаха краката ,темпото е бясно ,абсолютно невъзможно е да направиш техните упражнения и разбира се техниката страда,има една безумна тренировка с много,много,много повторения ,абе направо си е идеалка за контузии и травми,много зле се чувствах и я зарязах.
Арсен благодаря❤️
Намерих програмата и много ми харесва ,май това ще е !

# 326
Би ли дала линк към програмата?

# 327
# 328
  • 1st floor
Ту мъч кардио ли е там? Като Шон? Да взема и аз да се пробвам, ако не е. Прекаленото кардио ми носи проблем с цикъла.

# 329
Ако някой все пак реши да пробва новата програма на ББ - MBF - ето линк
Скрит текст:
Аз не съм я правила, така че не мога да дам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт