Тренировки в домашни условия - 106

• 45 684
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Хора правихте ли бар бленда -как е ?
Ту мъч кардио ли е там? Като Шон? Да взема и аз да се пробвам, ако не е. Прекаленото кардио ми носи проблем с цикъла.
Уърка ли?Мне...не е като Шон.Просто на мен не ми понесе темпото и прекаленото фиксиране на горната част,много лицеви ,набирания....
Бесито я беше почнала и и харесваше ,но не е писала отдавна.

# 331
за днес 45 Minute Prenatal Dumbbell HIIT https://www.youtube.com/watch?v=csrwX_Ji2f4&t=2s

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 12:00 от Анонимен

# 332
Днес реших да я карам по-полека, малко разтягане с Хедър https://youtu.be/8fJk2ZLRoIE

# 333
За балетна е относително хард. Аз съм пробвала само подготвителната програма, рекламната тренировка и бонусите. По-леки са от физик57, но са по-трудни от повечето балетни, като е даден по-лек и по-труден вариант. Относителна добър кардио ефект, пак за балетни, разбира се/т.е. малко се изпотяваш/. В тези, които правих, се тренираха основно крака. По-малко внимание се обръща на ръце /основно рамо и трицепс с 1,5 кг/ и дупе. За корем нямам наблюдение, защото е трябвало да заменям.

# 334
Звезди като каза "рамо и бицепс с 1,5 кг" ме подсети как онзи ден гоня един дедлайн и се бях сгърбила пред мониторите с часове. И решавам да намеря нещо за гръбначни изкривявания, защото вече ме болеше всичко и при мисълта да греба - още повече! И изкопавам аз едно видео на Анна Куркурина в Ютюб, ako помните я обсъждахме навремето тази снажна украинка, и в 10,30 вечерта 50++ минути правя аз не с 1.5, а с розовите по .5 кг някакви странни упражнения и амплитуди. На другия ден - МТ Wink

Куркурина Анна Ивановна (род. 25 августа 1966, Краматорск, Украина) — украинская спортсменка и тренер, абсолютная чемпионка мира по пауэрлифтингу 2008, 2010 и 2012 годов, обладательница 14 рекордов.

# 335
Идвам и тук да кажа ,че в джъмбака са пуснали слайдери за 6лв комплекта , текстилни ластици за по 5-6лв и тежести за без пари .Нападайте !😂

# 336
  • Стара Загора
Аз днес направих последния ден на Get Fit на Клоуи. Последната седмица не успях да правя от 30 дневното на Мранд ама мисля сега да наваксам и да го приключа. За след това още обмислям кое да е. Иначе си поръчах ластик.

# 337
Днес кардиото от фикса ,по принцип не правя кардио от програмите и си въртя спининга ,но това ми хареса горе долу,после мисля да направя repair  от The Work ,единственият уъркаут ,който ми хареса-мобилност ,стречинг и възстановяване

# 338
  • 1st floor
Ту мъч кардио ли е там? Като Шон? Да взема и аз да се пробвам, ако не е. Прекаленото кардио ми носи проблем с цикъла.
Уърка ли?Мне...не е като Шон.Просто на мен не ми понесе темпото и прекаленото фиксиране на горната част,много лицеви ,набирания....
Бесито я беше почнала и и харесваше ,но не е писала отдавна.
Всъщност за Ice питах, но ни в клин, ни в ръкав...Laughing

# 339
Ми казвай ги тези неща ,тука няма да си хабя тъчскрийна ....😂

# 340
  • София
Днес  Dirty 30  от 21 fix. Всички упражнения са с тежести, така че може да е подходяща за всяко ниво, в зависимост от килограмите, които се използват.Аз ползвах 3 и 4 кг. Има и модификация на всички упражнения с ластик, което пък е добре като тренировка за път.
След Dirty 30 направих и ден 1 от Transform 90 от приложението на Джилиън. Отдавна съм я набелязала и много исках да я пробвам. Хареса ми - натовари ме добре,повече от Фикса. Обяснява се кое упражнени следва и е по -динамична. Има малка пауза между всяко упражнение докато зареди видеото и няма музика, но не е много дразнещо. Даже сега ми се иска да я започна от понеделник, обаче пък ми се ще и  21 fix  да довърша цялата програма поне един път...

# 341
И аз правих dirty thirty,от Екстрийма -от кеф за слайдърите,модифицирах лънджовете и къртситата с пързаляне 😂

# 342
Всъщност за Ice питах, но ни в клин, ни в ръкав...Laughing
[/quote]
Непо, има кардио и тежести. На мен лично метаболитната ми идваше най-кардио, но може би зависи, защото съм чела коментари, че е лесна. Но и аз ползвах по-големи тежести. Останалите не съм запомнила като твърде изтощителни, а дори и тя не е с подскоци като Шон.
П.п.lite също въобще не е лоша. Кардиото е много умерено. Само се иска повече координация при него, но не е непосилно.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 12:49 от zvezdi4ka14

# 343
  • София
Добро утро! Отчитам Yoga Fix от 21 day fix. По-скоро ми се стори като стречинг, отколкото йога, но е добър завършек на седмицата.

# 344
Хелоу,вчера пропуснах йогата ,направихме един преход отиване и връщане -3 часа .Имам мт днес ,не съм ходила от пролетта.

Общи условия

Активация на акаунт