Тренировки в домашни условия - 106

• 45 085
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
А нещо само за горна част може ли да ми препоръчате? Трябва съм седнала на стол и май остава само възможността за гирички.

# 421
А нещо само за горна част може ли да ми препоръчате? Трябва съм седнала на стол и май остава само възможността за гирички.
Не знам дали ще са от полза, но са на стол.
https://hasfit.com/workouts/home/senior/

# 422
За днес се отчитам с една тренировка на Отъм за трети триместър. В 9 тия месец е тегаво Simple Smile

# 423
Снощи преминах над 3 000 000 м за 2 сезона и половина и съм много самодоволна и надута от тази работа... 462 пъти съм си сложила задника на седалката и съм си дала зор Simple Smile Потрошила съм само 150 702 кал.
Консепт 2 има "клуб на милионерите", та да знаете, че съм член Wink
https://www.concept2.com/indoor-rowers/motivation/million-meter-club
Следващата цел е полумаратон, после 5 милиона,  после маратон и 10 милиона метра!

.  

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 17:36 от Agent Provocateur

# 424
  • Стара Загора
За днес Upper body от фикса и завърших с abs. Хареса ми. Тука ползвах два чифта гири.

# 425
Agent, браво, браво!

От мен днес - йога, по-късно тренировката от 10 Рунда, че не успях два дни да я направя.

Не помня дали сме обсъждали virtual reality workouts, но една приятелка е голям фен и наистина е доста зарибяващо. Пробвах една тренировка - интересно е. Аз едва ли ще си взема абонамент, но ако ни поставят под карантина, може да го взема за децата. Споделям ако е интересно за някои от вашите деца (или за самите вас, разбира се). Имат и 30-day free trial.
https://www.getsupernatural.com/ 
https://youtu.be/IJSEF1kyhm4

# 426
Спринки, много интересно! Благодаря, че сподели. Hug
Децата последните месеци доста се бяха запалили по ЛесМилс, но май им поомръзна, та се оглеждам за нещо ново, което да им е поне толкова забавно и зарибяващо.

Агент, браво!!! Страхотен пример и вдъхновение си! Heart Eyes

За днес отчитам Марина- горна част (вървя малко назад от цялата група). Като свърша това й предизвикателство, започвам буути календарите на ФБ.

# 427
Агент, браво. Сега можеш с чиста съвест да му отпуснеш малко края за вси светии.
За днес-една тренировка за долна част с ластици на Лили Сабри (която не пускам, тъй като е от ранните й и имаше някои странности с монтажа към края)+ импровизирана табата с различни варианти на суингове. Все още не правя класически упражнения за корем и суинговете ми се виждат добър вариант да почна да тренирам коремните мускули.
П.п. коронавирусът и т.нар.мерки и на мен са ми болна тема, но няма да разводнявам темата, че мога да напиша монография.

# 428
  • Стара Загора
Тили,  коя е Марина? Явно нещо съм пропуснала?
Имам съвсем лека мускулна треска за което съм страшно доволна. Явно комбинацията от упражненията си казва думата иначе до момента всичко съм го правила.

# 429
  • София
Завърших 21 day fix. Почти нямам минуси, защото последната седмица поомазах храната. Не е лоша програмата. За старт в тренировките е идеална. Сега трябва да подхвана нещо по-интензивно и днес ще трябва да го реша.

# 430
Вчера правих малко упражнения на босуто и 20 мин спининг,завърших фикс Екстрийма,нямам минуси на кантара ,на мерки не знам ,така или иначе не мисля ,че ще мога да сваля още кг ,без да ограничавам храната драстично ,а това не го виждам как ще стане.....имам голям апетит ям,пия,всеки ден ям сладко ,без да прекалявам ,но примерно половин шоколад или парче торта отива....😂
170 на 67-68кг ,честно казано харесвам се ,а преди ми се струваше ,че това са ми ужасно много кг.Добре,че с годините ми дойде акъла в главата и се свърши с тази обсесия.Пускам снимка по бански от вчера  

# 431
  • Бургас
No_frame bitch, изглеждаш чудесно, не мисля, че имаш нужда от сваляне на килограми.

Моят кинезитерапевт ми препоръча да намаля тренировките до две леки седмично и най-много още една за мобилност, което мен леко ме напряга. Аз съм доста енергична и все ми се струва, че не мога да издържа с толкова малко движение, но обещах да опитам поне за две седмици. Работя на бюро, вече се стъмнява по-рано и не мога да правя дълги разходки след работа и често се чувствам скована и напрегната без тренировки, но.... Хммм, мрънкам защото хич не ми харесва тоя план.

# 432
Йен,защо ти наложиха тези ограничения?

# 433
Ноу Фрейм, изобщо не личи, че си тези кг. Много добре изглеждаш!

Мен ме е страх да се кача на кантара. Само ям и се депресирам след травмата. Просто не мога да повярвам как скъсах мускул от нищото. Страх ме е, че няма да се възстанови и няма да мога да ходя по планини и да тренирам.
Вчера правих все пак корем от 21ДФ и  упражнения за ръце.

# 434
Лелеее колко ми се яде сладко Grinning това не е нормално!
Иначе отчитам на ББ тренировка Е.

Общи условия

Активация на акаунт