Тренировки в домашни условия - 106

• 45 062
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Максимка, не знам по кой календар тренираш. Ако не си правила бонусните от програмата, добави ги(с тях се заместват някои тренировки) и ще имаш нещо по-различно, което можеш да правиш още три седмици.
За днес - третата тренировка от програмата за след раждане на Джилиън, този път - за горна част. Имаше някои проблеми с монтажа, защото някои мускули разтегнахме два пъти, но не е фатално. Бих препоръчала програмата като цяло и за хора, които се връщат към фитнеса, но не и за начинаещи, защото практически няма обяснения. От друга страна, по нищо не личи, че е специално за след раждане. Просто е по-лека.

# 526
  • 1st floor
Тестът на ММ е отрицателен, но вече и аз, и щерката сме болни. Само дребният държи фронта за сега. Та се налага пак да прекъсна тренировките, но ще ви чета.

# 527
Непо, стискам палци бързо да оздравеете и двете! Тренировките ще те чакат!

Максимка, какви тип тренировки търсиш, каква продължителност на тренировките и програмата?

Ние с ММ стигнахме до предпоследната тренировка на 10 Rounds. Утре ще сме мислено пред Арт Музея във Филаделфия - любимо мое място!

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 06:19 от Анонимен

# 528
  • Стара Загора
zvezdi4ka14, от бонусните тренировки правя abs flat i barre legs при това като допълнение към някоя от другите ,а не самостоятелно.
Sprinkles, като цяло тренировки от порядъка на 30-40 мин.Като имам време и повече.Тази програма 21 day fix ми е идеална.Разнообразна.Можеш да я правиш и с по-леки тежести и по-тежки , а може и без.Всякакви упражнения има.Та нещо от този тип.Разнообразна и с по-малко кардио и да няма някави изчанчени упражнения..Проблем със ставите си имам и внимавам като цяло.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 10:49 от maksimka

# 529
  • Варна
От кои ластици сте най-доволни? Аз ползвам стогодишни лидълски, но моят висок и явно доста силен баща, къса трети. От една страна - ок, не се чудя за подарък при повод. Обаче вече е малко досадно . Размах на ръцете при него - 189 см.

# 530
За днес малко баир кардио,че нещо ме боли отзад опашката и отива към седалището -нерв ли е ,сухожилие -но айдия .....
Най-съм доволна от текстилните ластици ,но амплитудата им е малка,ползвам и гумени от декатлона

Непо,а да не би да му е било рано и теста да не го лови?

# 531
Включвам се и аз, всеки ден почти йога у дома.
Искам и ластици да си взема също.

# 532
  • Перник
Аз имам ластици от Лидл. Купих ги миналата година. Ползвам ги от време на време. Синът ми в началото ги ползваше по-редовно, сега - ако му е съвсем скучно Grinning Здрави са, но се чудя дали да не взема да им купя талк, че последния път ми се стори леко лепнещ ластикът Thinking

Иначе продължавам да си тренирам всеки ден с 8Fit. Събота и неделя бягам. В неделя направих постижението на живота си - бягах 8,78 км.  Grinning

# 533
Аз се отчитам с един син и едно планирано спешно секцио Simple Smile

# 534
Родихте ли се, Дух? Да ви е жив и здрав! Heart

# 535
  • Русе, у дома
Честито, с пожелание за здраве и бърза адаптация.

# 536
  • Перник

Поздравления! Да ви е живо и здраво бебчето, и цялото семейство!

# 537
Да ви е жив и здрав, поспалив и ящен да е! Планирано И спешно!?

# 538
Честито, Дух! Да сте здрави, а на теб бързо възстановяване!

# 539
Благодаря, не искам да спамя темата, но не мога да скрия текст.
Агентче, да, имах планирано за 12.11 с уговорката, че ако започне естествено ще се опитам така Simple Smile но вчера категорично се установи, че не се променят обиколките на главата и коремчето вече трета седмица. Лекарката искаше още вчера след прегледа да ме оперират, но след много размисли реши днес Simple Smile за това хаха хем е.спешно хем е планирано за днес.

Общи условия

Активация на акаунт