Тренировки в домашни условия - 106

• 45 049
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Стара Загора
Максимка, аз вземам сега хиалуронова киселина, глюкозамин, хондроитин и МСМ.  
Ако е удобно би ли споделила на кои марки вземаш. Може и на лични.
Хедър по принцип съм си я набелязала. Има хубави тренировки. В крайна сметка каквото и да правя гледам да е по-внимателно да не се прецакам още повече.

# 556
  • Бургас
Дух, честито ти бебче! Пожелавам ти да е здраво, щастливо и засмяно бебе, а на теб бързо възстановяване и да се наслаждаваш на спокойно майчинство!

Максимка, освен написаните от Дъждец, аз взимам и колаген тип II, за стави и кости (Now Foods, UC-II Joint Health, Undenatured Type II Collagen).

През тази седмица отчитам 3 тренировки - без тежести, или с много малки такива и с много повторения и 2 пъти йога за мобилност на ставите. Спазвам препоръките на кинезитерапевта и май наистина имам намаляване на обиколките, без свалени килограми, но още е рано за измерване. Не съм доволна от обаче от глутеусите, те сякаш не се повлияват и в горната част на дупето нямам обем. Но за сега ще продължа по тази схема още поне месец.

# 557
Ето тези са. ХК  за пръв път пия. А добавката на Jarrow съм я пила и друг път и бях доволна.
https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Glucosamine-Chondroitin … 20-Capsules/40604
https://www.iherb.com/pr/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-7 … -60-Softgels/1468

# 558
  • Стара Загора
Днеска обиколихме половината град с дребното и колелото. ММ с бързо ходене, а аз подчичвайки до тях. Като се върнахме Lower fix и Abs Flat. Ииии страшно се уморих.

# 559
За днес -долна част от Hot Body, Sexy Mommy с Джилиън. Доста прилича на тренировката от другата й програма за след раждане (нормално, използват базови упражнения), може би е леко по-трудна. Структурата на двете програми е еднаква, така че мога да комбинирам. Дори като времетраене са сходни. Джилиън има още една с подобна структура - DietBet Challenge, но не знам дали няма да ми е трудна на този етап.

# 560
Благодаря на всички за предложенията, ще ги погледна. Hug

# 561
Духче ,честито! Следва най-якият и забавен етап ! Пожелавам ти да е здрав и поспалив !

Събота и неделя нищо не съм правила ,днес ААА тренировката от АЛМОТО,кръста ме понаболява от седмица,ако знаете някое изпитано мазило казвайте,че моето нещо не ми помага.....

# 562
Благодаря на всички за хубавите пожелания Simple Smile

# 563
Ехааа, каква хубава новина. Не мога да не се включа с пожелания към Духче. Честит първороден син, да бъде здрав най-вече, щастлив, поспалив, да си папка и да слушка. А на теб бързо възстановяване Heart Heart Heart

# 564
Аз с нов профил и почти нов ник, но си ме знаете.
Ще се връщам да Ви чета!

Днес час корем и крака, 6 км бърз ход по нанагорнище. Много работа у нас. Сега един пилатес за корем и крака. Много дойде!

Духче, честито! Много да сте щастливи!

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 19:11 от Джери

# 565
За днес - корем от Hot Body, Healthy Mommy на Джилиън. Тя пък е по-лека от тази в другата програма въпреки интензивния втори кръг и факта, че някои упражнения отново се повтарят, но ми хареса повече. По-щадяща е и по-подходяща след пауза. Освен това имаше упражнения, които бяха нови за мен, така че поддържаше интереса ми. Видях, че програмата като цяло е правена с помощта на Андреа Орбак, която дълги години консултира модели, така че има опит в областта. Помня, че водеше и някои тренировки за бременни на popsugar fitness.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 22:17 от zvezdi4ka14

# 566
Отчет - йога от Витас + пробната тренировка от 4 Weeks of the Prep. Странна ми беше ... може би понеже са се опитали да сложат всички елементи от тренировките. Мислехме да направим още една седмица от 10 Рунда, но ми се прииска нещо друго. За утрен още не съм измислила. Веротяно ще избера нещо на момента.

# 567
Спринкълс, а с какво я би сравнила като трудност, тъй като ми е един от вариантите за края на годината, но ме е страх да не е твърде тежко за връщане към стандартните тренировки.

# 568
Днес дупе от АЛМО-ТО ❤️💪💪
Снощи правих  и ин йога на Травис,че кръста не ме отпуска 🙄

# 569
Гръб, бицепси, малко рамо и кардио АБС 40 минути. Нещо пулсът ми беше ускорен и се задъхвах.

Ако се пооправи малко времето после ще захвана по тайните пътеки към любимия ми язовир.

Общи условия

Активация на акаунт