Тренировки в домашни условия - 106

• 44 854
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Спринкълс, а с какво я би сравнила като трудност, тъй като ми е един от вариантите за края на годината, но ме е страх да не е твърде тежко за връщане към стандартните тренировки.

Звезди, според мен си струва да я пробваш. Не бих казала, че примерната тренировка беше толкова трудна. Днес нямам усещане, че вчера съм правила нещо особено. Бих я сравнила с 21 Day Fix. Разбира се, имай едно наум, че аз направих пробната тренировка - може би когато се прави самата програма усещането е по-различно ако се набляга на определени мускулни групи по време на цялата тренировка. На мен също ми е идея през декември да направим 4 weeks prep дори след това да решим да не правим 6 Weeks.

# 571
  • Стара Загора
За вчера пилатес, а за днес кардиото +абс.Независимо,че днес цял ден не ми е ок все пак се понапънах да тренирам. Ама пък по време на тренировката пък ми беше добре.

# 572
Спринкълс, мерси.
За днес- горна част от Hot Body, Healthy Mommy на Джилиън. За разликата от другата й програма, в която съответната тренировка е по-скоро статична, тази си включва стабилно долна част с клекове, напади, мъртва тяга и пр. и се поддържа относително висок пулс за силова за горна част. Единствен минус- в две упражнения се комбинират големи и малки мускулни групи и заради това тежестите за гърди остават ниски. То и като цяло не се ползват големи тежести, защото има и суперсерии. Напр.бицепс се тренира с две последователни упражнения с общо 25-27 повторения.
И един линк към статия, на която попаднах, според която мускулите почват да спадат след 3 седмици почивка. Но е за мъже. Не знам дали при жените е същото.
https://www.menshealth.com/fitness/a34618346/detraining-out-of-shape/

# 573
За днес (все още вторник при мен) ММА Core de Force. Хареса ми, но да си призная, ако не бяхме правили 10 Rounds щеше да ми се стори много трудна като хореография. Имам още два дни да мисля тренировки и след това, живот и здраве, малко реклакс Sailboat People Rowboat Swimmer Wine Glass Nature Sunny Nature Sunny Flowers Palm Tree Ски сезонът започва да излежда все по-миражен, дано поне на морето да успеем да се насладим ...

# 574
Едно от ФБ си харесах за крака и дупе, 52 минути. Имаше всичко, с гири, без гири, пилатес, загрявка и стреч.
И 10 минути корем.

# 575
Отчитам Boot camp, тресе ме ПМС-то, адски тегава ми беше тренировката Sad , всеки месец се повтаря едно и също.

# 576
  • Стара Загора
Ооо Арсен и аз в понеделник бях така и вчера и днес се появи макар и по-раничко. Засега си следвам плана с тренировките. Но нещо яденето хич не е ок.

# 577
  • Перник
Да се отчета и аз: в събота бягах 5 км., в неделя - 8,2 км., но според часовника съм изминала над 20 км. общо за деня - смятайте за какво чистене и трамбоване из къщи става въпрос Grinning На всичкото отгоре правих торта за рождения ден на племенника и се наложи да точа "чаршаф" до размер 40х40 см. 2 пъти, че първият се скъса, а фонданът ми беше доста твърд и се озорих. Та, след всичкото това в понеделник с чиста съвест си дадох почивка. Вчера и днес си тренирам вече нормално с приложението.
Поръчах 2 кг. гирички от Декатлон. Днес или утре трябва да пристигнат и ще ги включвам и тях в тренировките Simple Smile

# 578
Здравейте, бутам си и аз карантината- остават ми още 3 дни. От няколко дни включих и тренировки.
За вчера :

# 579
Днес си направих тренировка за долна част с пудовка. Включих и доста суингове за корем и кардио. Всъщност подготвих тренировка и за горна, но нея ще правя утре. Колкото и да ми харесва табатата, смених формата на 45/15. Ползвам все още малки тежести и 20 секунди упражнение не дават особен ефект.

# 580
Тъкмо свърших флат абс с някои модификации от 21ДФ. Пак ми е лоша организацията и тренирах по нощите, но по-добре от нищо.

# 581
  • Стара Загора
Тази тенировка флат абс я харесвам както и повечето от 21ДФ.
Вчера правих dirty 30 i абс. За днес йогата и приключвам.Може да направя 1-2 дена почивка и почвам риъл варианта.Гледам, че там последователността на тренировките е по-различна , само първата седмица съвпадат.

# 582
  • Перник
Днес превъртях безплатната част на 8fit с 20-минутна табата, която ми докара пулса до 154. И, да, мразя лицеви опори Stuck Out Tongue Winking Eye

# 583
Здравейте, отдавна не съм писала, защото имам куп проблеми, но поне продължавам да тренирам редовно - с ФБ естествено Wink
Малко със закъснение, но Духче, честито, много здраво и послушно да е бебчето и да ви носи много радост! Hug
Приятен ден, момичета

# 584
Онази нощ нещо не спах, а и голяма грешка - 4 поредни дни тежки тренировки, станах да тренирам, няма сили!
Но навъртях 17 км, показва 970 изгорени ккал.
Днес на Деби кардио кор икспрес и още едно 30 минутно хийт абс от ФБ.
Разходката не знам как ще е днес, че точно около 13 ч. трябва да чакам Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт