Тренировки в домашни условия - 106

• 44 823
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Още веднъж благодаря на всички за хубавите думи и сърдечни пожелания.

Бих искала да помоля, ако някой има (запазена информацията или мерне нещо полезно) относно тренировки след секцио да ми прати. Тук или на лично: кога може да се започне, тренировки, програми и тн. Ще съм много благодарна Simple Smile

# 586
Офффф аз пък няколко дена прекалявам с уискито и ме боли главата сутрин ,вечер вече съм добре и пак прекалявам 😂😂😂 днес даже ще пропусна тренировката,ще изсмуча един аспирин и отивам на работа .
Вчера правих цяло тяло от АЛМО-ТО,единствено тази тренировка много ме дразни,една такава никалва.....трябва да помисля с какво да я заменя ,иначе програмата е супер 🤘,ще навъртя още една две седмици с нея и без това нямам какво да почна ......
Тази година направих-Уникалната на Румяна ,80 ДО,Хамър и Чизел,Фикс Екстрийма и сега АЛМО-ТО.

# 587
  • Стара Загора
Аз вчера напрвих последната йога от фикса и приключих с програмата.Днес мисля да си направя почивкаи и вероятно от утре да почвам риъл версията.Доколкото успях да я разгледам вкарват там и други упражнения ама пак сходни затова,че си мисля ,че и тя ще ми хареса.

# 588
# 589
  • Перник
И аз днес тренирах цяло тяло с ластик Simple Smile

# 590
Непо, как се чувстваш!?!

Дух, преди да те "съветваме" ти посъветва ли се с доктора си?

# 591
Искам само да спомена, че Румяна е обявила в Instagram намаление с 50 % на абонамента й и достъп до менютата, но не ми стана много ясно, май е само днес! Ако някой се интересува https://www.instagram.com/p/CHhLh9GigQP/?igshid=1khqfvsxh6frj

# 592
Непо, как се чувстваш!?!

Дух, преди да те "съветваме" ти посъветва ли се с доктора си?
Не, още е рано. Минаха само 7 дни. И конците не са ми свалили още. Но просто искам да си събера някои неща на едно място, а и теоретично да почета препоръки.

# 593
  • 1st floor
10-ти ден съм с някаква никаква температура 37-37.3.  Като до осми ден изобщо не падаше под 37, сега сутрин нямам. Иначе кашлицата, гърлото и хремата се пооправиха. Не сехчувствам зле, само леко болна. Просто всичко продължава твърде дълго. Личната нещо се е побъркала и ме праща в понеделник на антигенен тест. Не знам какво изобщо би показал на ден 14-ти от симптомите. Явно дейност отчита или не помни от кога съм болна...аз всъщност й звъннах да я питам за температурата! Simple Smile

# 594
Непо, аз по-миналата година влачих така една асансьорна инфекция(гърло-нос-гърло-нос) със седмици, но тогава нямаше корона и никой не слагаше такива диагнози.
За днес- третата тренировка от kickbox fast fix с Джилиън. Предполага се, че е основно за корем, но при това кратко време има няколко кикбокс комбинации, три упражнения за корем (две замених) и три кардио интервала+ две незнайно как промъкнали се упражнения за крака. Тренировката е хаотична, както съм я запомнила, но по-лесна от в спомените. Мислех, че комбинациите са по-по-трудни, но може би трудните са били в някоя от другите две.
Дух, hot body, healthy mommy е добре, но се консултирай задължително с кинезитерапевт. В родилното кинето ми каза, че 90 процента от доносилите имат някаква форма на диастаза, а с рязани мускули нещата ще са по-зле. Аз чаках 4 месеца при много лека диастаза и още ме е страх да правя всичко.

# 595
Видях, че Ваня Висарионова прави консултации във форума. Имам приятелки, които след раждането ходиха при нея и бяха много доволни.

# 596
Снощи Cardio slam + това с ластика от линковете на payla777 - не съм достатъчно гъвкава ли, какво ли, обаче на първото упражнение там където е легнала по корем и си повдига крака ми беше много трудно...едвам успявах да си повдигам крака и усещах напрежение в кръста....
След малко почвам Total Body Giant Sets, десет тренировки ми остават от втория месец STRONG AND SWEATY, после започвам STS, с тестването съм почти готова....
Непокорна, оздравявай...
Моя приятелка и семейството и са болни, слава богу всички минаха леко....

# 597
Ден 1 от 5 дневното на ФБ. Хийт и долна част. Малко ми се видяха упражненията за крака и добавих още 15 минути и 10 минути корем.

В това хубаво време съм вързана да си стоя в радиус 1 км около нас Disappointed Relieved

# 598
  • София
Отчета ли за тази еседмица е Transform 90 (3-та седмица). Само че ще я изоставам тази приграма - еднообразни са упражненията, доскуча ми и нямам мотивация. Може би и защото са по-кратки (като се махне загрявка и разтягането) става ок.20 мин. и имам чувството че нищо не правя.
No_frame bitch, по повод твоето уиски, се сещам за един актуален виц:
Скрит текст:
Значи... тест за Корона можете да си направите и сами!
Наливате си една голяма чаша вино. Помирисвате!
Има мирис! До тук добре! Изпивате я!
Усещате аромата на виното!
Всичко е наред!
Снощи си направих девет теста и Слава Богу, всичките бяха отрицателни!
Но тази вечер ще повторя, защото имам едно леко главоболие, а това може  също да е симптом !

# 599
Отчет за днес:
- https://www.youtube.com/watch?v=cS-bIr-6hQM - 15 мин корем с  Caroline Girvan (много ми хареса)
- https://www.youtube.com/watch?v=jn5IMNPMRR0 - 15 мин корем с Памела
- https://www.youtube.com/watch?v=d-wDxnTPdns - 10 мин разтягане крака ( не знам защо разтягах крака при положение, че тренирах корем-  но все пак исках да направя 40 минутна тренировка Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт