Дистанционно обучение за учениците-Teмa 7

• 32 098
  • 801
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз правих pcr тест и резултатът излезна за няколко часа. В 13 часа ме тестваха, 21 ,30 часа го видяха онлайн резултата.
Аз не подлагам на съмнение, че има карантирана паралелка вече.
Струва ми се обаче, че теста е пуснат преди 15,09, чакали са резултати, а междувременно детето е изпратено на училище, щото още не е сигурен положителен резултат... Smirk
Аз мисля същото, което, ако е вярно, е направо за съд.
Освен да е тест за антитела и да е показал Игм.

# 511
Болезнен ли е теста ?

# 512
  • Mediterraneo
Около нас вчера вече има затворени три паралелки под карантина! Една в начална степен и две в гимназия. Много са недоизмислени нещата, направо яд ме хваща! Подписахме тонове хартии относно мерките, а сега като скочихме с двата крака, става ясно, че нищо не е ясно.
Например- ако в класа на едно от децата ми има позитивен, класът се поставя под карантина. Не е ясно обаче дали другото ми дете може да ходи в неговото си училище и родителите на работа. Дреболии, ама умножени многократно, се оказват сериозен проблем.

# 513
News.bg: Учители от столично училище с положителни тестове за COVID-19.
https://news.bg/health/uchiteli-ot-stolichno-uchilishte-s-polozh … -za-covid-19.html

Не знам колко е вярно...

# 514
  • София
Чак болезнен - не. Но е неприятен.

# 515
На сайта има предупреждение още преди тържеството за 15. септември за положителен учител. Явно сега са излезли резултатите на негови колеги. Мярнах няколко публикации в нета.

# 516
  • София
Ако тези, които са чакали резултати, вчера са били в училището, директора е за.... 🤬

# 517
Били са...според мен.

# 518
То след дъжд, качулка вече.....
Ами, честити ни мерки в училищата.....почна се

# 519
  • София
Ако тези, които са чакали резултати, вчера са били в училището, директора е за.... 🤬

Ами били са, къде да са - нали са на работа...

# 520
  • София
някой в другата тема писа, че не са били, техните класове са ги взели други учители.

# 521
Дано е така, Анди
Явно така ще бъде тази учебна година.....а можеше да ни се спести всичкото това притеснение, но...

# 522
Щом ще тестват и ученици ( срещнах го в някои публикации), може някой да е бил. В Дарик пише, че са тествали целия персонал - 130 човека, но броят на положителните се мени 7, 8... А според   БНТ преди около час и нещо е имало онлайн родителска среща,
....двама от учителите са на подготвителни групи, има и на първи клас и в прогимназията. Те са карантинирани и техни колеги ще ги заменят в клас.
Да видим какво ще кажат във вечерните новини.

# 523
  • София
Ако не са били в училището, новината е малко некоректно поднесена. Тоест, чисто фактологически е вярна, но заглавието и посланието са манипулативни.

# 524
  • София
Вижте в другата тема - преди малко някой писа, че един от учителите е бил.

Общи условия

Активация на акаунт