Операция на щитовидна жлеза -18

• 59 721
  • 795
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, дали някой може да ми помогне с координати на проф. Пандев, че всичко, което намерих в нета е старо. Благодаря предварително!

# 631
Здравейте, дали някой може да ми помогне с координати на проф. Пандев, че всичко, което намерих в нета е старо. Благодаря предварително!
Контактите на първа страница тук са актуални. Към тях може на се добави и болница св. Марина в Плевен.

# 632
  • София
Момичета, при кисти и възли на щж, преди операцията опитвали ли сте някакво лечение с лекарства? И въобще има ли такова?

# 633
Момичета, при кисти и възли на щж, преди операцията опитвали ли сте някакво лечение с лекарства? И въобще има ли такова?

Опитах. Гладолечение, после билки, но нямаше ефект. Е, заради гладолечението направих каюъни в жлъчката и я махнаха, ако това се счита за ефект...

# 634
Здравейте!
Спешно ми трябва телефон на проф.Пандев.
Излезе ми лоша биопсията и ме насочват към него за операция, но се оказва,че много трудно откриваем.

# 635
Здравейте!
Спешно ми трябва телефон на проф.Пандев.
Излезе ми лоша биопсията и ме насочват към него за операция, но се оказва,че много трудно откриваем.
Няма да се свържете с него по телефон. Ограничил е входящите повиквания до номера в указателя.
Вижте дали няма да преглежда в Плевен :
УМБАЛ "Света Марина" - Плевен
Адрес: България, Плевен, 5800 ул. „Българска авиация“, Западна индустриална зона

тел. 0700 20 006; 064 805 666; 064 81 81

# 636
Благодаря!
Днес ми предстои консултация с Табаков. Мнения за него?

# 637
Благодаря!
Днес ми предстои консултация с Табаков. Мнения за него?

Преглеждал ме е - спокоен, възпитан. Не мога да направя оценка за знанията му. Всичко ще е наред, стискам палци.

# 638
Здравейте!
Мина консултацията с д-р Табаков. Харесах го. Обясни ми подробно за всичко. Поисках втора оценка на препаратите от друг пато-анатом - д-р Радина Иванова. От нейното становище зависи на къде ще тръгнат нещата. Д-р Табаков каза,че най-вероятно ще се наложи да бъде премахната цялата жлеза,а не само левият лоб.
Така,че чакам до понеделник и тогава ще го мисля...

# 639
Здравейте, намериха ми един възел 8 мм и след биопсия диагнозата е папиларен Нео. Доктора ме насочи към УСБАЛЕ за операция. Сега се разтърсих малко в интернет и на няколко места се споменава нов метод на безкръвна операция с лазер. Обаче не намерих нищо конкретно. Дали някой знае дали такъв метод е приложим в моята ситуация и дали някъде в България го прилагат?

# 640
Здравейте, намериха ми един възел 8 мм и след биопсия диагнозата е папиларен Нео. Доктора ме насочи към УСБАЛЕ за операция. Сега се разтърсих малко в интернет и на няколко места се споменава нов метод на безкръвна операция с лазер. Обаче не намерих нищо конкретно. Дали някой знае дали такъв метод е приложим в моята ситуация и дали някъде в България го прилагат?

Здравейте! През м. Ноември д-р Видинов оперира майка ми в Софиямед. Предложи щадящ метод, но е по желание и след операцията се заплащат около 450 лв. Ние сме доволни и от отношение и от разясненията които ни направи преди и след операцията, ако желаете свържете с него и си преценете.

# 641
  • София
Защо на мен ми казаха, че възлите само се наблюдават веднъж годишно? Защо направо ви насочват към операция?

# 642
  • София
И аз ги наблюдавах първо през 6 месеца, а сега веднъж годишно.

# 643
  • Варна
Откриха ми възела преди 10-ина години (тогава отидох на лекар заради проблемно забременяване, но може да съм си го имала и преди 20 г.) След като първите 1-2 г. при проследяването се видя, че не расте, ми казаха, че може на 2 г. да го следя.

# 644
  • Варна
Ако правена биопсия на възела и резултатът е, че е злокачествен, винаги препоръчват операция с много малки изключения

Общи условия

Активация на акаунт