НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 47 453
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Дух,аз имам същото притеснение като теб.
Очертава се да съм секцио и също ме притеснява,че ще мине много време докато започна да тренирам пак,но все си мисля че ще може да правим леки пилатес упражнения за ръце или крака,без да натоварваме коремните мускули.
Тренирах като войник преди бременността и бях в страхотна форма. Покрай  хематома в началото и плацентата превия сега,не мога да тренирам нормално и мисля,че това също спомогна много за това да се чувствам тромава и обездвижена сега. Правя walking workout и упражнения без тежести за краката и ръцете,но няма нищо общо с преди.

# 436
Дух, доколкото знам след секцио трябва да минат минимум три месеца, за да започнат тренировките. То първата седмица едвам ще ходиш и ще се надигаш от леглото. Аз поне месец усещах болка в областта на рязаното. А и с малко дете кога ли ще имаш време за тренировки? Вярно, ако човек е силно мотивиран, сигурно ще се постарае да отделя време, но по мое лично мнение първите два-три месеца чавек трудно може да се нагоди към огромната промяна, която настъпва в живота му, предизвикана от появата на бебе.
От това, което пишеш, виждам, че килограмите много те тормозят. Искам да те уверя, че 10 от тях ще смъкнеш още след раждането. Аз след секциото бях само на вода три дни. На 5-то число постъпих в болницата, вечерях и следващото ми нормално ядене беше на 8-мо число вечерта. На 6-ти секциото само на вода, на 7-ми също, на 8-ми на обяд супа. Преди това ти дават очистително. Ще има време и за тренировки, не се тормози толкова.
Разбирам, че си положила огромни усилия да смъкнеш внушителните 50 кг. и искаш да изглеждаш отново така, но потрай. Щом веднъж си доказала, че си в състояние да го направиш, значи, че си човек със силна воля и отново може да го постигнеш.
Аз не съм била никога от най-слабите, нито от най-пълните, но винаги съм искала да бъда по-слаба. При ръст 160 см. последните 25 г. все гравитирам около 60 кг. +-2-4 кг.

# 437
Чета ви и ви се възхищавам. Планирам да кърмя, както съм писала и преди-без излишно да се тормозя, но така или иначе, в периода на кърмене не мога да говоря за някакъв сериозен хранителен режим. Чувала съм, пък вярно ли е-не знам, че при по-сериозни тренировки кърмата ставала кисела. Пак казвам- чувала съм, а не твърдя, че е така. А и чисто биохимично съм склонна да си обясня правотата на това твърдение. Т.е. танк, или не-аз ще поизчакам да видя какво ще стане с кърменето и после... Глад, мизерия и пот...

# 438
Здравейте,да се включа и аз в темата с килограмите, 3та бременност ми е и преди и сега качвам по много -170см.съм висока първия път забременях 52кг. и качих 33кг.отидох да раждам 85кг.и оставе
их в родилното 10кг.до годинката без никакви хранителни режими и спорт бях 55кг.
2я път забременях 55 кг. И качих 30кг.тоест целта е да стана 85кг. като не хапвах толкова колкото предния път /в родилното оставих 5 кг./до годинката бях 60кг., а сега забременях 60кг. и в.момента в 31 +2 съм + 20кг. Надявам се да се спра на 85 и да сваля мин.10кг при раждането,ноо да видим..
Много ми тежат,много целулит ,ужасно е ,но да се надяваме ,че всичко ще се върне по местата след не много време.

# 439
Аз съм в 32 г.с. но при мен проблема е не толкова с килограмите колкото с целулита... Нещо невероятно е 🤦🏻♀ забременях 57кг , сега съм 65кг нооо цяяялата съм на дупки... имам целулит дори и по гърба и пръсците хорааа 😂 ...за сметка на всичко това циците ми не са мръднали... 😒 Като клекна и краката ми стават като швейцарско сирене. Ръцете ми са на дупкиии... абе единствената ми гладка част е корема 😂
Някой в предните постове беше писал за проблеми с очите, възможно е да се дължи на високите нива на пролактина (поне при мен беше така), питайте лекаря си за този вариант.😘

# 440
  • София
Момичета, идвам с един сигурно много глупав въпрос към тези от вас, които са решили да раждат в държавна болница без избор на екип. Как се процедира в такъв случай? Обмислям раждане в Пещерска или Окръжна (Пловдив), но досега се следя на друго място. Трябва ли да ходя на прегледи там, или като усетя, че започва раждане направо отивам в болницата? Някой, ако е запознат или е минал вече през това, моля да ми обясни, че нищо не ми е ясно.
Аз съм без екип, но в София. Миналата седмица, в 34г.с., ми връчиха папчицата от медицинския ц-р където се следя по ЗК, да си я нося в болницата като почнат да се случват нещата.
Докторката, която ме следи в мед-я ц-р изражда в болницата, на която съм се спряла и каза само, ако искам да свикна с болницата, да ходя там на тонове през седмица. А през другата седмица, при нея в центъра... и това беше.
Питай следящия те, да те насочи как точно стават нещата при вас.

# 441
Аз съм много корава Simple Smile не мисля, че ще чакам три месеца, за да се върна към тренировките.

Това с кърмата и промяната на вкуса е само ако е адски интензивна тренировка. Напротив, доста е полезно да се тренира при кърмене.

# 442
Усещам, че си корава, след като си постигнала такива завидни резултати при отслабването, но само гледай да не си навредиш нещо на здравето като избързаш. Ще си прецениш как се чувстваш като дойде момента.

# 443
Благодаря за съветите Heart

# 444
Здравейтеее. В 32г.с съм и всеки като ме види ми казва, че вече ми се е смъкнал корема Rolling Eyes И аз сигурно си въобразявам и като се погледна в огледалото и го виждам, че е смъкнат Grinning
Вие вашите как ги усещате? Blush

# 445
Здравейтеее. В 32г.с съм и всеки като ме види ми казва, че вече ми се е смъкнал корема Rolling Eyes И аз сигурно си въобразявам и като се погледна в огледалото и го виждам, че е смъкнат Grinning
Вие вашите как ги усещате? Blush
Не знам дали се е смъкнал, но определено формата се е променила, станал е яйцевиден и мн стегнат, когато сложа по-тясна блуза, даже се вижда лека талия Joy Joy Joy

# 446
И моя сякаш е една идея смъкнат надолу,а е рано още бебка да излиза,утре влизам в 32г.с Също и като се гледам в огледалото стои на една страна, превес на дясно. Знам,че на 28.8 беше застанала с главата надолу,сега на 24.9 имам преглед да видим как е положението

# 447
На някоя от вас, случайно, дали и се е засилило желанието за сладко? Просто изведнъж ударно, само Морени са ми в главата, а преди не се сещах, а и не само... изпитвам нужда някаква, а това не е добре на финалната права, но пусто сладко 🤷‍♀️

# 448
На някоя от вас, случайно, дали и се е засилило желанието за сладко? Просто изведнъж ударно, само Морени са ми в главата, а преди не се сещах, а и не само... изпитвам нужда някаква, а това не е добре на финалната права, но пусто сладко 🤷‍♀️
Да, при мен.

# 449
От една седмица съм същата работа, а по принцип не обичам много сладки неща. Природата явно се грижи да не поотслабнем точно сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт