На море в България 2020 г.! - 8

• 56 201
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря за информацията. Много ми допълнихте и разширихте списъка, бях намерила 2-3 само.
То това добре, ама някои пак не са по джоба . Много ми допадна Терма Еко - Кранево, даже Кранево като дестинация бих преглътнала, ама цената е мухаааа.
Като гледам обаче как почват да говорят за "трета вълна" нещо ама хептен се отказвам да резервирам на ранни. То не че в момента има за къде (според моите изисквания).

# 346
  • Сф
И моето дете ще е на 13.Т.е ще търся до 14.  А тази година като търсих бяха масово до 12.Сега са вдигнали до 13 за догодина Simple Smile ,ама ние сме март родени и греда Simple Smile Обаче ми изскочи и друг проблем. М М е с новооткрита язва и ни може да яде всичко,ни да пие Simple Smile .То и аз съм с претенции и не пия и ще видим как ще го измислим. Нито ми се хвърля една капа пари "за лудо," ни ще тръгна с тенджерите Simple Smile. Ами сега? Освен да запрашим към Гърция.Обаче и децата не е ясно докога ще учат,а ние юни ходим края.Не обичаме жеги и гмеч.
Абе мам си джейс Simple Smile
Интересна година ще е.
Интересно ми е и със зимните курорти какво ще се случи,че и за там ни е първия мерак.

# 347
  • Монтана
Момичета дайте идея за хотелче в Поморие, искам да е близо до плажа и да е чисто. Никакви глезотии не търсим, просто щерката вече дава зор за море. След морето ще отидем на Пампорово да си почина и аз.

# 348
И моето дете ще е на 13.Т.е ще търся до 14.  А тази година като търсих бяха масово до 12.Сега са вдигнали до 13 за догодина Simple Smile ,ама ние сме март родени и греда Simple Smile Обаче ми изскочи и друг проблем. М М е с новооткрита язва и ни може да яде всичко,ни да пие Simple Smile .То и аз съм с претенции и не пия и ще видим как ще го измислим. Нито ми се хвърля една капа пари "за лудо," ни ще тръгна с тенджерите Simple Smile. Ами сега? Освен да запрашим към Гърция.Обаче и децата не е ясно докога ще учат,а ние юни ходим края.Не обичаме жеги и гмеч.
Абе мам си джейс Simple Smile
Интересна година ще е.
Интересно ми е и със зимните курорти какво ще се случи,че и за там ни е първия мерак.

И аз си помислих за Гърция и Турция, обаче ако поставят изискване за поставена ваксина и отрицателен ПСР тест, тестовете ще оскъпят почивката с едни триста стотака, ай мерси.
PureLove - не че рекламирам, но Пламена палас е с дете до 13.99. Имат ресторант, където готвят вкусно на поносими цени. Последно ядох там лятото на 2018г., де. Общо взето ресторантът им е ориентиран към почиващите и има за всеки по нещо. Не са само полуфабрикати и пържени простотии. Имат и готвено. Моят мъж много харесва ресторанта им, а и той е придирчив и има стомашни проблеми.

# 349
  • Sofia
Ако мога и аз да се присъединя към изискванията по-горе и ще дам отзиви от трите топ места:

Гергана Албена, много хубаво с изключение на тесните соц.стаи с диван.
Дюни, прекрасно, много доволни, апартаментът в Белвил беше голям, но обзавеждането тип мутренско. В хола пак е разтегателен диван. Всичко друго е отличен 6.
Грийн лайф - прекрасно, с чудесни места за хапване наоколо за всеки вкус. Басейни и общи площи отлични. Комарници си имахме. Паркингът е минус, частните собственици осигуряват място, но не може да излизаш през целия престой.
И на трите места си изкарахме чудесно. За по-удобно - къща в Гърция.

# 350
Аз продължавам да умувам кое от всички възможности за настаняване в Дюни да избера. Иска ми се да сме по-близо до парзалките. Искам и да не сме в едно помещение четиримата. Разликата в цените на вилите и Марините е голяма (сигурно заради звездите).
Във всеки от хотелите отделни аниматори ли има? Или се събират на едно място-ако да-къде е то?

# 351
  • here and now
Най-близо до пързалките са вилите. Има такива и с 2 помещения - всъщност аз веднъж съм била в таква и в едната стая имаше спалня, а в другата легло и двуетажно легло и гледаше точно към пързалките(които още ги нямаше тогава).
Аниматорите са един екип и през деня са на басейна на Марина Бийч, там си водят спортните активности и съобщават за другите (къде и от колко часа), а вечерта тази година бяха на сцената до аквапарка, а обикновено са в Амфитеатъра.

# 352
Алис,а амфитеатъра също е до вилите,нали?

# 353
  • here and now
Да, над Аквапарка е.
Реално растоянията не са големи и според мен, където и да сте ще ви е Ок(освен ако не носите много багаж). Имай предвид, че на вилите вероятно е шумно поне до към 12 заради вечерната програма.
Аз тази година бях резервирала за Марина бийч, но когато пристигнах още не беше отворен, та ни настаниха в МРП.  Ходенето от там до Аквапарка не беше голямо изпитание за 9-годишната ми дъщеря. Веднъж през деня за Аквапарка и веднъж вечерта за програмата. Но когато беше около 4-5-годишна беше ужас ужасен докато се приберем до вилите от плажа...

# 354
  • София
Тази година, от 1ви юли, ще резервирам, заради учебната година. Пак Дюни през Визит, заради безпроблемното канселиране миналата година. Това последното ми е водещ критерий. Обмислям и една резервация на Грийн Лайф само ако пак имат безпроблемно канселиране,  но не съм проверявала още. На ски ако ще ходим, пак "Бор" , Боровец, като миналата зима. Да видим, планове много, но какво ще стане...?

# 355
Голямо мислене му ударих с тези Дюни.
Определено тази година ми се ще да пробваме нещо различно от Уейв.
Още обмислям море или планина,но за планина сигурно ще трябва да прочета няколко теми оттук, за да харесам хубав хотел Simple Smile
Офертата от Дюни (холидей вилидж) ,иначе, е доста добра и се надявам да съм се решила до края на другата седмица какво искам.

# 356
Супер е комплексът и, ако отдалечеността на вилите не ви пречи,  не се колебайте Simple Smile за тази цена получавате прекрасна почивка в огромен комплекс - чист, озеленен, подреден - прекрасен плаж, басейни, анимация и хубав инклузив.
Аз пък мисля да сменя с Уейв това лято, но засега изчаквам, никакви уау оферти не правят.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 10:21 от Аркадия

# 357
  • В.Търново
1520лв за 5 нощувки с отстъпката за 2+1 не ми се вижда много изгодно. На вас по колко ви излиза ?FlushedExpressionless

# 358
За това, което предлагат, цената е екстра.  Никой не твърди, че цените са ниски - изгодни са спрямо предлаганите услуги и спрямо факта, че по-ниски не стават, това е: 10% ранни и пак толкова на евентуална last minute оферта.

# 359
  • Sofia
Това с цените е факт, цяла пролет и лято ги дебнах да паднат заради коронависуса, но не би. Чак септември започнаха леко да падат. Но пък беше спокойствие и пълен релакс, по наше време Пеликан и Марина бийч не работеха, шезлонги на първа линия през целия ден, винаги имаше места в ресторанта, и в бара на плажа. Simple Smile Само ако знаете, как рязко ми се доходи на море...

Общи условия

Активация на акаунт