На море в България 2020 г.! - 8

• 56 143
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
И аз се колебая дали да резервирам на ранни.Препоръчайте някой хубав хотел ,който да си заслужава да се погледне.Миналата година посетихме Дюни и останахме много доволни и wave resort където също бяхме доволни,но не ни хареса плажа,но за септемврийско море ставаше.Тази година се колебаехме за Албена,но отзивите от миналата година не са добри и с тези безплатни чадъри и шезлонги е трудно човек да си намери свободни.Та на кое бихте ми препоръчали да обърна внимание,като хубав плаж,хотела да е близко до плажа,може да не е на първа линия,но да е близко,да има забавление за дате на 6 години и храната да е що годе добре.

# 391
Грифид Вистамар, септември. Да, а ла карт беше, но и блок масата беше доста добра.
6-14 септември бяхме ние, потвърждавам, че времето беше горещо, а водата - чудесна.

# 392
И аз се колебая дали да резервирам на ранни.Препоръчайте някой хубав хотел ,който да си заслужава да се погледне.Миналата година посетихме Дюни и останахме много доволни и wave resort където също бяхме доволни,но не ни хареса плажа,но за септемврийско море ставаше.Тази година се колебаехме за Албена,но отзивите от миналата година не са добри и с тези безплатни чадъри и шезлонги е трудно човек да си намери свободни.Та на кое бихте ми препоръчали да обърна внимание,като хубав плаж,хотела да е близко до плажа,може да не е на първа линия,но да е близко,да има забавление за дате на 6 години и храната да е що годе добре.
Ходим в Парадайс блу, Албена откакто го откриха всяка година. Но тази наистина не ми хареса идеята с чадърите по левче.
Не става да плащаме 300 лв. на ден за двама HB и да се борим за чадъри с дошлите за по лев на ден...А и храната не беше с разнообразието на предишните години.
Не ви препоръчвам курорта при тези условия!

# 393
  • Русе
Загледах офертите на Холидей Планет за ранни записвания. Хареса ми Риу Хелиос на Слънчака - за 4 нощувки от 26.06 излиза 1195лв. за фамилна стая / 2 възрастни и 2 деца до 12.99/ с паркинга / 10 на ден/ и ми допадна. Да намаля нощувките за сметка на качеството. Обаче не ми се затварят пари при тази неясна ситуация.
Други варианти, които обмисляме са Китен само за нощувки, или Неа Перамос. Но последното надали ще се случи тази година.

# 394
  • Пловдив
Помагайте в чуденка съм.Искам
 да запазя хотел за лятото на дъщеря ми.Те са с деца на 8 и 3 г..Чудя се между Белвил-Дюни или Мирамар-Обзор?

# 395
  • В.Търново
Дюни. На Мирамар е дълбоко морето.

# 396
  • София
Може ли да ми предложите хотел, където храната, въпреки тазгодишните мерки, да не се сипва от персонала?

# 397
  • here and now
На Дюни, на Риу (и двата на Сл, бряг/Влас).
Аз лично, не смятам, че както е било тази година така ще бъде и следващата.

# 398
  • В.Търново
Въобще не се знае това лято как ще бъде.

# 399
Хермес - Царево имат 30% намаление. Направо съм на един косъм да резервирам. Такава цена и в Приморско Дел сол не са ми давали.

# 400
  • Sofia
Хермес - Царево имат 30% намаление. Направо съм на един косъм да резервирам. Такава цена и в Приморско Дел сол не са ми давали.
Хотелът не беше ли с много негативни отзиви от последните години? Ако не се лъжа и ТВ репортаж имаше по случая. Дано не се бъркам!

# 401
  • Сф
Хотелът не беше ли с много негативни отзиви от последните години? Ако не се лъжа и ТВ репортаж имаше по случая. Дано не се бъркам!
Бъркаш със Саут Бийч.

# 402
  • Sofia
Благодаря Пюр Simple Smile За репортажа гаранция бъркам, но имам спомен за лоши отзиви и цяло лято го избягвах. Фигурира под N 5 в списъка на хотелите с негативни отзиви (на първа страница от темата).
Скрит текст:
Ако могат, нека се включат тези, които са го посещавали последните 2 години.

# 403
Аз съм от хейтърите по адрес на Хермес.
Храна - зле, зле и много зле. Плаж никакъв.
Ултра Ол Инклузива откъм напитки, се оказа, че не е точно ултра ол.
И то кво остана ...... , аа да мини аквапарка.

# 404
Недей. Много съм разочарована от Хермес миналата година, писах. И аз първо не вярвах на описанието на Aiwabg. По тази причина съм разочарована от Александрия, бих резервирала на ранни Белведере, обаче да дам над 2000 лева за евентуално кофти храна и физиономии и реплики от персонала, да ме прощават.

Общи условия

Активация на акаунт