На море в България 2020 г.! - 8

• 55 938
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Спастик, това че се бавят след като приемеш офертата, значи че от хотела не им дават похвърждение на резервацията. Вината не е в тях. Винаги пишат, че трябва да.се изчака няколко дни хотелът да им даде номер на резервация. Ако въпросните хотели не работят в момента , няма и кой да ти потвърди резирвацията. Утре звънни на Съни и си уточни нещата или пък им пиши на имейла.
Да, аз разбирам, но станаха 12 дни, а през това време аз лично контактувах няколко пъти с управата на хотела и успях да си резервирам чрез тях. Чудно ми е как аз мога, а от агенцията не могат да се свържат. Нали това е смисълът на тези агенции? Да умеят бързо да се свържат с хотела и да предложат някаква оферта, която да е достатъчно изгодна, че да избереш да резервираш през тях. А то какво се получава? По-бързо и на същата цена резервирах през хотела. Нещо аз ли съм в грешка, не знам....

# 676
Здравейте,  колебанията са ми между РИУ Астория, Златни пясъци и  РИУ Хелиос Бей, Обзор.

Хотелите на RIU са добри, всъщност по-добри от повечето хотели у нас в тази категория, между тези двата основната разлика е местоположението. Астория е в центъра за Златни пясъци и се харесва на хора като мен, които не търсят тишина и спокойствие, зоната на хотела на плажа не е много голяма, а и там ивицата е по-тясната и бързо се запълва в пика на сезона. Хелиос Бей е на плажа близо до Обзор, където нещата са доста скучни, но пък някои хора точно това си търсят, шезлонгите и чадърите на плажа са платени, за разлика от Астория.

Това са популярни хотели и ще намериш много отзиви за тях, клипчетата долу ще ти дадат добра обща представа за двата хотела.

RIU Astoria
https://www.youtube.com/watch?v=1hkZic6r8x4

RIU Helios Bay
https://www.youtube.com/watch?v=Q8_gVb5AmAY

Много благодаря за изчерпателния коментар.Може би ще се спрем на RIU Helios Bay , едното семейство са с бебе и може би  в  Обзор ще е по- спокойно. Единствено ме притеснява това , което спомена fatalina , че изведнъж става дълбоко в морето.

# 677
  • София
Здравейте,  колебанията са ми между РИУ Астория, Златни пясъци и  РИУ Хелиос Бей, Обзор.

Хотелите на RIU са добри, всъщност по-добри от повечето хотели у нас в тази категория, между тези двата основната разлика е местоположението. Астория е в центъра за Златни пясъци и се харесва на хора като мен, които не търсят тишина и спокойствие, зоната на хотела на плажа не е много голяма, а и там ивицата е по-тясната и бързо се запълва в пика на сезона. Хелиос Бей е на плажа близо до Обзор, където нещата са доста скучни, но пък някои хора точно това си търсят, шезлонгите и чадърите на плажа са платени, за разлика от Астория.

Това са популярни хотели и ще намериш много отзиви за тях, клипчетата долу ще ти дадат добра обща представа за двата хотела.

RIU Astoria
https://www.youtube.com/watch?v=1hkZic6r8x4

RIU Helios Bay
https://www.youtube.com/watch?v=Q8_gVb5AmAY

Много благодаря за изчерпателния коментар.Може би ще се спрем на RIU Helios Bay , едното семейство са с бебе и може би  в  Обзор ще е по- спокойно. Единствено ме притеснява това , което спомена fatalina , че изведнъж става дълбоко в морето.
Да, трябва да помислите добре какви предимства и недостатъци има. Ако не държите толкова на морето, няма проблем. Детето ми беше на 3, като бяхме в Казабланка и искаше да влиза нон стоп във водата. Беше голямо мъчение, защото не можех да го пусна сам, в такъв смисъл, че трябваше да го държа непрекъснато, защото уцелихме и едни вълни... Държах го, но една вълна ни повали и той се нагълта с вода, въпреки че беше с пояс. Много харесахме Казабланка, но само заради морето не повторихме. Вече е голям и скоро може пак да почиваме в хотела. Но за малки деца определено този плаж не става.

# 678
diamondlady, то морето и на Златните не е по-плитко. Там също на втория метър ти е до брадичката!

# 679
diamondlady, то морето и на Златните не е по-плитко. Там също на втория метър ти е до брадичката!

Ох, с тези  оферти   пълно щастие  не мога да намеря. За Азалия на Константин  и Елена мнение или в сравнение с RIU хотелите няма база за сравнение.

# 680
Здравейте, моля препоръчате ми хотели по  черноморието(нямаме претенции къде точно). Изискването е да сме близо до плажа( може и на първа линия),  да е на база all inclusive,
да има басейн и да предлага нужните удобства за бебче на 11 месеца. 😊

# 681
   За РИУ парадайз има намалени от 25 и 30% до края на февруари. Хотелът ще отвори на 30.04 и цените за Великден ще бъдат по около 60лв за възрастен, което за този хотел е добре. Всъщност и сезонните им цени с отстъпката от 30% пак няма да са космически.
   Писах им на мейла, не могат да гарантират, че ще бъдат отворени всичките тематични ресторанти, поради факта, че и те не знаят как ще вървят резервациите и КОВИД ситуацията като цяло,  но Азиатският щял да бъде отворен. Което примерно за 3-4 нощувки по Великден си е нормално, 1 основен и 1 тематичен.

# 682
Ох, с тези  оферти   пълно щастие  не мога да намеря. За Азалия на Константин  и Елена мнение или в сравнение с RIU хотелите няма база за сравнение.

Астор Гардън виж за хубав хотел там, но не знам как са цените. Иначе за Азалия ще се самоцитирам от преди няколко месеца в тази тема пак по същия въпрос:

Азалия е от веригата A Hotels, която включва още Астера и Атлас в Златни пясъци, последните два ги харесвахме и сме ходили няколко пъти, но това беше преди години, когато още ги нямаше много от големите вериги у нас. Тези хотели поостаряха, някъде са правени реновации, има хора, които още си ги харесват, но се трупат и оплаквания, така че си погледни последните отзиви, не ги следя отдавна.

Понеже каза хубав хотел, разгледай и Астор Гардън и СПА центърът му Aquahouse Thermal & Beach, но там всичко вътре си се плаща.

https://astorgardenhotel.com/

https://aquahouse.bg/prices

# 683
  • София
От едно на друго място и накрая пак ще се натресем в Аркутино Фемили Резорт на AI. От Св. Димитър са си дали всички апартаменти на чужди агенции и казват, че няма едноспални апартаменти. Двуспалните ни идват като AI и затова потвърдих резервация в Аркутино за 7 нощувки в апартамент, излиза 1890.  1680 ни излизаше  НВ в двуспален в Св. Димитър - не си заслужава. Този път от Съни бяха бързи.

# 684
[quote
Понеже каза хубав хотел, разгледай и Астор Гардън и СПА центърът му Aquahouse Thermal & Beach, но там всичко вътре си се плаща.

https://astorgardenhotel.com/

https://aquahouse.bg/prices
[/quote]
[/quote

Аз от Астор Гардън не съм очарован като кухня. Бях за три нощувки и почти в извън сезон, едно кучешко студено време. Хубави стаи, красив хотел, огромно фоае, ама закуската сутрините беше доста стандартна. Спа център има и в самият хотел - малък басейн, сауна и парна, това е, ако те мързи да се обличаш и да ходиш до аквахауса.

За да стигнеш до него минаваш през парка, през улица и паркинги, и при студено време, и ако си с деца и всяко трябва да го обличаш, след това да го сушиш и пак обличаш, че да се върнеш в хотела си е голяма разправия. Ако си сам може да претичаш и с бански и по халат.

При нас беше включен за три часа безплатно към нощувката, ама след като се оплаках от стандартната закуска, се споразумяхме да е шест часа дневно. Отделно аквахауса е на две зони - водната, която беше включена в цената и СПА, в която има бани, джакузи, отделно басейнче и още някакви глезотии, остана с доплащане. Но реално не ми липсваше, поради външна сауна с прекрасна панорамна гледка към морето и хубав и топъл външен басейн. За мен този хотел си заслужава точно в преходното/студено време, поради наличието на Аквахауса, иначе не.

# 685
В Астор Гардън, на Св. Константин и Елена,  миналото лято - юли месец имаше огромна румънска група на терасата на ресторанта, която слушаше на живо румънска певица. Това ме наведе на мисълта, че хотелът е оринтиран към тях. Шезлонгите им на  плажа са много хубави, но свободно плажуващите им затваряха достъпа до  морето с набити чадъри отпред на първа линия. Нон-стоп се чуваха някакви разправии. Иначе хотелът изглежда уникално, но и цените също.

# 686
  • Пловдив
Дюни са качили цени в сайта на хотела.Цените са същите като във Визит.

# 687
Здравейте! Обръщам се към вас с питане (тук отбелязвам, че пътуването, за което ще питам ще се състои само при разхлабване на мерките) - с приятелите ми обмисляме да отидем някъде заедно като за последно преди да се пръснем по университети в различните краища на света. Искаме да наемем къща за гости за няколко дни някъде около морето, но да не е точно във Варна, тъй като сме родом от там. Можете ли да препоръчате места, които да са подходящи за хора на по 18 години (различни от Златни пясъци)? Не искаме да е скучно градче, където да няма какво да се прави съсвсем. Благодаря ви предварително!

# 688

Ох, с тези  оферти   пълно щастие  не мога да намеря. За Азалия на Константин  и Елена мнение или в сравнение с RIU хотелите няма база за сравнение.

Точно пред Азалия морето е прекрасно, може би най добрия плаж на този курорт.От видеото може да добиете известна представа..
За хотела, има плюсове и минуси, предполагам , че Riu са по ,,класни" като цяло.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 23:03 от Vodopad

# 689
  • В.Търново
Аз питах за читав НВ по-рано, но май по-добре пак ол инклузив.Нещо не мога да се откажа от него все още. Ще видим.

Хайде честито! Във Варна пак се спукала тръбата.
https://topnovini.bg/novini/871877-otnovo-se-spuka-trabata-koyat … varnenskoto-ezero

Общи условия

Активация на акаунт