На море в България 2020 г.! - 8

• 55 986
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Ровя, ровя и не мога да намеря кой беше почивал в Парайзо бийч тази година. Похвалиха ми го и искам да прочета и мнение на потребител от темата (за да правя сметка за другата година, но без ранни).
Ето тук има оскъдна информация.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1227553.msg41018972#msg41018972
https://www.bg-mamma.com/?topic=1227553.540
https://www.bg-mamma.com/?topic=1227553.msg40950007#msg40950007
Лично аз не бих го посетила този хотел, независимо, че е на първа линия.
Ако си решила догодина да проваш нещо в Обзор, то по-добре виж някой от по-големите хотели, които тук са с добри отзиви.

# 91
В една група четох добри отзиви за хотела в Обзор.И аз си го набелязах.

# 92
  • Велико Търново
Ровя, ровя и не мога да намеря кой беше почивал в Парайзо бийч тази година. Похвалиха ми го и искам да прочета и мнение на потребител от темата (за да правя сметка за другата година, но без ранни).
Ето тук има оскъдна информация.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1227553.msg41018972#msg41018972
https://www.bg-mamma.com/?topic=1227553.540
https://www.bg-mamma.com/?topic=1227553.msg40950007#msg40950007
Лично аз не бих го посетила този хотел, независимо, че е на първа линия.
Ако си решила догодина да проваш нещо в Обзор, то по-добре виж някой от по-големите хотели, които тук са с добри отзиви.

Може ли конкретно да кажеш защо точно не би го предпочела този хотел? Аз ходя две години там и нямам забележки. Големите хотели са и с високи цени. Тук хем си с по-ниски цени, хем си на плажа, хем и имаш включени чадър и шезлонг на плажа, ако си  ОИ. Доколкото знам собствениците на Казабланка го държат.

# 93
polij, в Бургас бийч храната по-добра ли беше от Престиж, по-разнообразна, по-вкусна? По снимки пък Бургас бийч нещо не ме грабна, старичък ми изглежда, в трипа има снимки от 2019г. и се вижда телевизор от квадратните??? Не са ли с плоски екрани? Ето :
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g499086-d498437-Reviews … &category=106

Чудя се кой хотел да избера- Бургас бийч, Гранд хотел Съни бийч или Гларус.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 13:18 от stani.1997

# 94
miron77
Може ли конкретно да кажеш защо точно не би го предпочела този хотел? Аз ходя две години там и нямам забележки. Големите хотели са и с високи цени. Тук хем си с по-ниски цени, хем си на плажа, хем и имаш включени чадър и шезлонг на плажа, ако си  ОИ. Доколкото знам собствениците на Казабланка го държат.
[/quote]
Аз предпочитам хотели с голяма територия и с градина. Освен това плажът пред хотела не ми харесва, защото е тесен. По същият начин на подобен плаж в Радва се чувствах като захлупена от сградите отзад. Като цени тези на Казабланка са по-ниски за съответният тип помещение, т. к. там са само студия и апартаменти, а в Парайзото цената е за двойна стая. Цените на Казабланка са по-конуретнни най-вече за семейства с деца. В Парайзо намалението за дете е до 12  г., а в Казабланка е до 13 г. Също така в Парайзо второто дете плаща 60 % от цената, а в Казабланка две деца до 13 г. се настаняват безплатно. Сънрайз Ол Суитс Ризорт на ранни записвания и на Last Minute също имат по-ниска цена от тази на Парайзото.

# 95
polij, в Бургас бийч храната по-добра ли беше от Престиж, по-разнообразна, по-вкусна? По снимки пък Бургас бийч нещо не ме грабна, старичък ми изглежда, в трипа има снимки от 2019г. и се вижда телевизор от квадратните??? Не са ли с плоски екрани? Ето :
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g499086-d498437-Reviews … &category=106

Чудя се кой хотел да избера- Бургас бийч, Гранд хотел Съни бийч или Гларус.

Храната в Бургас бийч бе по-добра, въпреки че закуската не беше ок за мен - имитиращи продукти основно на сирене и колбаси. За разнообразна, не чак толкова, но вкусна определено. Но чистотата в Бургас бийч е в пъти над Престиж-а. Иначе и мен не ми беше ок в Слънчев бряг - не за друго, а защото не приемам да си хотел на първа линия и да нямаш сносна тераса или градина/бар,/ресторант/сладкарница/ към морето, пък дори и да не е към морето.Стар реновиран хотел, огромен - мисля 19 етажа, на пясъка, но ....някак си затворен към околния свят - архитектура ли, разположение ли, вътрешен дизайн ли....и аз не знам точно, но всичко ти е в хотела - освен басейните, които пък някак странно са на втори етаж, в парковата зона на Голдън ина. Иначе плажа на Слънчака - няма равен със Златните.

# 96
  • Велико Търново
miron77
Може ли конкретно да кажеш защо точно не би го предпочела този хотел? Аз ходя две години там и нямам забележки. Големите хотели са и с високи цени. Тук хем си с по-ниски цени, хем си на плажа, хем и имаш включени чадър и шезлонг на плажа, ако си  ОИ. Доколкото знам собствениците на Казабланка го държат.
Аз предпочитам хотели с голяма територия и с градина. Освен това плажът пред хотела не ми харесва, защото е тесен. По същият начин на подобен плаж в Радва се чувствах като захлупена от сградите отзад. Като цени тези на Казабланка са по-ниски за съответният тип помещение, т. к. там са само студия и апартаменти, а в Парайзото цената е за двойна стая. Цените на Казабланка са по-конуретнни най-вече за семейства с деца. В Парайзо намалението за дете е до 12  г., а в Казабланка е до 13 г. Също така в Парайзо второто дете плаща 60 % от цената, а в Казабланка две деца до 13 г. се настаняват безплатно. Сънрайз Ол Суитс Ризорт на ранни записвания и на Last Minute също имат по-ниска цена от тази на Парайзото.
[/quote]

За Сънрайз не е вярно, защото на ранни записвания ми излизаше с 250 лв. повече. Но всеки сам си решава. Вашите преценки са на база четене на оферти, а не реално посещение на място.

# 97
Ето ме,с пресни отзиви от Гларус,Слънчев бряг.Две двойни стаи с врата помежду им.Големи,чисти.Цялото удоволствие на цена от 225,70 лв на вечер+9 лв кошара.Паркинг -безплатен.Хотела чист, стаята май само веднъж я изчистиха(4 нощувки бяхме),но пък баните всеки ден бяха привеждани в изряден вид.Храната-става.Сиренето беше истинско,кафето с мляко хубаво, прясното мляко имаше вкус.Междинните закуски бяха една пица и някакви сладки,един вид.Водата в басейните много студена, веднъж ги ползвахме само.Чист хотел е,сравнен с Сънрайз ол суитс,доста повече се чисти по време на храненията.ММ каза,че няма много храна,пак сравнено със Сънрайза ол суитс.Абе,за тези пари става,излизам от хотела и съм на пясъка.Но на ММ сестра му бяха с нас,в някакво друго крило,не беше доволна,с теракот пода,пясък имало,паяжини,мръсно много.Тя го сравнява с Бест уестърн премиум.Там много им харесало.Някой спомена,че на Беста ресторанта е тесен.Там за първа година сега имало ОИ и за първа година посрещат българи.
За Парайзо, Обзор: наистина хотела няма пространство,басейна им е все едно у дома в двора басейна, малък.Но лично за мен само за спане би било добре там.
За различните разбирания за качество: вече ми се иска да пробвам на скъп ОИ, защото ми писна от буламачите честно казано. Десертите ги гледаш едни хубави,а на вкус,нищо особено.Ако и там не ми е ок,минаваме на свободно изхранване.И без друго подрастващия изкара на пица и Снежанка всички дни.Ами ,това е от мен,ще ви следя с удоволствие и занапред.Темата е много полезна.

# 98
  • Сф
Не съм виждала почти оферти на Парадизо бийч през годините, най- малкото не и на конкурентни цени.Не знам дали собствениците и менъджерите са едни и същи.Предполагам.Но.., нямам добри впечатления от собствениците, не бих очаквала и добър мениджмънт.Професионална ми е била срещата и не бих отишла.Това е личното ми виждане.
Не мисля че имат общо с Казабланка, освен ако последните години не се е сменила собствеността на Парадизо, в което не вярвам, тъй като е семеен хотел по-скоро.

# 99
За Сънрайз не е вярно, защото на ранни записвания ми излизаше с 250 лв. повече. Но всеки сам си решава. Вашите преценки са на база четене на оферти, а не реално посещение на място.
[/quote]
Само за сведение да кажа, че в Казабланка съм била 4 пъти подред. Лично аз по офрети сравнявам цените, а вие  не знам къди ги гледате и резервирате, за да Ви излиза толкова по-висока цената. Само преди 2 седмици имаше отстъпки с 40 % на Сънрайз, а преди това за Казабланка с 10 %. На ранни съм резервирала на 30 % и на 25 % през Съни Турс.

# 100
polij, благодаря за обясненията. Били сме в Престижа преди 2-3- год., м.май, тогава много ми хареса всичко, храна, чистота...А плажа на Златните никак не е хубав, много миди, черупки, някъде във водата камъни и т.н. Аз исках да сравня плажа на Албена и на Слънчев бряг, затова сега го мисля.
И още нещо- имахте ли включени в цената чадър и шезлонг на плажа? В оферта в грабо за Бургас бийч пише че са включени.

# 101
  • в града на младостта
Привет, може ли да споделите, ако някой е почивал този сезон в Bella Vista... Синеморец как е било. Мисля за догодина да го посетим. Хубави, ☀ слънчеви последни дни на всички! 💕

# 102
  • Пловдив
Да ви питам за оставянето на бакшиши как ги оставяте в кутиите или на ръка на този от който сте доволен?Дъщеря ми работеше в Радисан в Лондон там им беше забранено да си ги прибират дори и да са за тях а трябва да се събират и накрая на месеца всичко се дели.В Турция когато почивам ги давам на ръка или ги оставям на леглото.В България не съм почивала от доста време и за това питам.

# 103
Да ви питам за оставянето на бакшиши как ги оставяте в кутиите или на ръка на този от който сте доволен?Дъщеря ми работеше в Радисан в Лондон там им беше забранено да си ги прибират дори и да са за тях а трябва да се събират и накрая на месеца всичко се дели.В Турция когато почивам ги давам на ръка или ги оставям на леглото.В България не съм почивала от доста време и за това питам.

В кутиите .

# 104
На камериерката оставам на шкаф, тоалетка. Ако съм доволна от цялостно обслужване - в кутии. Ако съм доволна персонално от  сервитьор/барман издебвам го  на смяна, купувам си нещо извън инклузива и оставам бакшиш.

Общи условия

Активация на акаунт