На море в България 2020 г.! - 8

• 55 994
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • в града на младостта
Субективни са ми тези.......... слисъци.Зависи цена- качество, верно е , но е хубаво  да се описва и подробно и всеки да си прави сметка.Понеже сме ходили много пъти в Блу ориндж, ако някой беше питал, щеше да знае че там хубаво кафе няма(купувахме си винаги), нито коктейли, а скара още по- малко , че хавлиите се мятат към 7 и т.н.Докато работеха с але турс беше що- годе добре откъм обща храна, но вече дори и заради плажа(а не сме и с малко дете) за нас не струва, а държи цена по периоди, сравнено с други наистина по- класни хотели.
В момента Сола ни излезе без пари направо, около 1300 лв (а през агенция е още 100 лв надолу)а е на светлинни години от хвалените Белависта например, Аркутино и т.н.
Няма много хора , шезлонги и чадъри по всяко време, аквапарка 10-17 не на график,всичко си е ок.Може би някой ще намери кусур, въпреки че не се сещам на какво..даже румънците са възпитани Simple Smile , странно..Ние сме стая парк, 4 етаж и ми е тихо и спокойно.
Интересно ми е и не съм си отговорила още- как се спира извън паркинга..на пътя..
.              СОЛА.... за кой точно хотел имате предвид, за да го погледна? 🤗

# 76
През уикенда пътуваме за Слънчев бряг. Първо посещение ще ни е, защото винаги сме бягали от лудницата там. Надяваме се, както много от вас са писали, че тази година там е по-спокойно. Още повече в края на сезона. Проблемът е, че ще сме с куче (9 кг.) и родители Simple Smile И понеже не познавам плажа на Слънчев бряг, бихте ли ме ориентирали в коя част биха ни позволили куче? А ако има и тоалетна, още по-добре Simple Smile Предварително благодаря!

# 77
  • Сф
Субективни са ми тези.......... слисъци.Зависи цена- качество, верно е , но е хубаво  да се описва и подробно и всеки да си прави сметка.Понеже сме ходили много пъти в Блу ориндж, ако някой беше питал, щеше да знае че там хубаво кафе няма(купувахме си винаги), нито коктейли, а скара още по- малко , че хавлиите се мятат към 7 и т.н.Докато работеха с але турс беше що- годе добре откъм обща храна, но вече дори и заради плажа(а не сме и с малко дете) за нас не струва, а държи цена по периоди, сравнено с други наистина по- класни хотели.
В момента Сола ни излезе без пари направо, около 1300 лв (а през агенция е още 100 лв надолу)а е на светлинни години от хвалените Белависта например, Аркутино и т.н.
Няма много хора , шезлонги и чадъри по всяко време, аквапарка 10-17 не на график,всичко си е ок.Може би някой ще намери кусур, въпреки че не се сещам на какво..даже румънците са възпитани Simple Smile , странно..Ние сме стая парк, 4 етаж и ми е тихо и спокойно.
Интересно ми е и не съм си отговорила още- как се спира извън паркинга..на пътя..
.              СОЛА.... за кой точно хотел имате предвид, за да го погледна? 🤗
Сол Луна Бей Обзор, днес имаше змиорка за обяд Simple Smile

# 78
  • София
Аз съм опитвала змиорка, някъде в Доминиканската република, но не ми стана любимо туй нещо. Вие пробвахте ли я? Мъжа ми би подскочил 10 метра над земята ако види, че се сервира изобщо нещо подобно Grinning представям си го Fearful

# 79
  • В.Търново

axxxelll , приятна почивка!  Simple Smile Всяко мнение е полезно. Защо да не те видим през новата година?

# 80

axxxelll , приятна почивка!  Simple Smile Всяко мнение е полезно. Защо да не те видим през новата година?
Благодаря! Ами защото нито ще търся информация по темата/както ми се наложи тази година/, нито ще има какво да кажа конкретно за някое място, свързано с темата защото няма да ходя на такива места. Но може да се "видим" в една друга подобна тема тук, пак е на море, само че не в Бг.

# 81
  • Sofia
Да споделя и аз моите впечатления, макар и доста встрани от темата за ОИ, която вълнува повечето хора тук. Намерихме си нашето местенце, с което горе-долу да заменим гръцката почивка. В Синеморец сме от 3 дни. Намерихме хубав, просторен и чист апартамент с гледка море и прилично голяма тераса в Sea Life Ring. Намерихме и диви, чисти плажове, обаче храната ми е голямо разочарование за сега . А добрата храна ни е част от почивката. Само в една пицария на плажа до сега благоволиха да ни посрещнат и обслужат добре и пицата също беше добра, ама не сме на морето да ядем пица.
Иначе чакаш, чакаш, чакаш и накрая получаваш едно голямо нищо. Имаме още време, надявам се да случим и на вкусна, прясна храна и добро обслужване. Ей това ми липсва най-много от Гърция. Удоволствието да те посрещнат любезно и с усмивка, да те обслужат добре и да си оближеш пръстите, не просто да се наядеш, защото аз скара мога да си направя и в апартамента, без да трябва да чакам час и някой да ми се кара.
Много са ми големи снимките, за да го прикача. Като се приберем ще подбера няколко.

# 82
  • Sofia
Скрит текст:

Благодаря! Ами защото нито ще търся информация по темата/както ми се наложи тази година/, нито ще има какво да кажа конкретно за някое място, свързано с темата защото няма да ходя на такива места. Но може да се "видим" в една друга подобна тема тук, пак е на море, само че не в Бг.
[/quote]
Давай  да не избързваме, за съжаление още не знае, нищо чудно сезонът догодина да е още по-зле от този. Много се надявам да не стане така, че аз също се "точа" на едни други места...  Предлагам да не бързаш със сбогуванията. 😀

# 83
  • В.Търново
Мисля, че ще бъде същия сезон и другата година.
Възможно е въобще да не пуснат ранни резервации. Поне преди януари-февруари може и да няма.

# 84
  • Sofia
Мисля, че ще бъде същия сезон и другата година.
Възможно е въобще да не пуснат ранни резервации. Поне преди януари-февруари може и да няма.
Аз мисля, че ще пуснат ранни резервации, агенциите имат да връщат пари (раздадените ваучери в момента са хартийки, без никаква стойност), а хотелите ще искат да си направят сметката дали изобщо да отварят. Да не се лъжем, хотелиерите разчитат основно на чуждите туристи и не толкова на българите. Друг е въпросът дали ще има мераклии за ранни резервации. 😊 Аз определено мисля да чакам до последно, хич не ми харесва да съм спонсор на ТО/ТА и разни знайни, и незнайни хотелиери. 😊

# 85
Големите хотели, колкото и да са невероятни трудно се разпродават в последната минута. Ранните резервации гарантират туристи, а туризъм не се прави само в България.
Тази година ние преоткрихме родните планини и море, утре заминаваме финално. От всички почивки досега бяхме много доволни и искрено се надявам да се повиши качеството на предлаганите услуги. Това, което мен ме дразни са платения паркинг ,и чадъри и шезлонги до изчерпване на количествата, както и малкия капацитет на ресторантите в хотелите, поради което се налага хранене на смени.

# 86
Върнахме се от Калиакра палас на Златни пясъци. обобщено- положителен отзив, но трябва да се има предвид, че имахме ранна резервация на друго място и ни пренасочиха за същите пари на по-висока категория, така че цялата почивка може да се разглежда като бонус и стартирана със силно положителна нагласа.
Плажът към хотела е почти пред него, чадъри и шезлонги на голямо отстояние един от друг, но затова пък- по-малко и недостатъчни. Опити за мятане на хавлии бяха пресичани с обиране на зарязаните метнати кърпи около 8 сутринта, което пък налагаше супер ранно ставане и заемане на място. Мъж ми става рано, преди 7 отиваше и вече нямало място на първи ред. Плажът е мръсноват, не видях да се чисти. По пясъка- изобилие от фасове и по-едри неща.
Басейните бяха чисти.
Храната беше добре, нямаше безкраен избор, но поне 2 меса обед и вечер, понякога и риба, гарнитури, готвени яденета по-малко, предимно с кайма. Вкусно приготвени. Пържени картофи вечер предимно. Салати доста варианти, плодове хубави и достатъчно. Каквото се свъши, изнасяха своевременно. Сладките неща не бяха особено вкусни, предимно пасти, единични случаи и други неща.
Газирани напитки и кафе/какао от машина 24 ч в денонощието на самообслужване, алкохол пак 24 ч, но го сипват.
Почистването беше добре, редовно и съвестно, зареждаха консумативи редовно, сменяха кърпи.
Имаше детска /и не само/ анимация, вечерна програма.
Ако някой нещо по-конкретно иска да пита- да заповяда, ще отговарям.

# 87
  • Сф
Аз съм опитвала змиорка, някъде в Доминиканската република, но не ми стана любимо туй нещо. Вие пробвахте ли я? Мъжа ми би подскочил 10 метра над земята ако види, че се сервира изобщо нещо подобно Grinning представям си го Fearful
Хаха, тя е нарязана.Аз не обичам риба, но се жертвах.Миришеше ми малко на тинясал шаран.Мм и детето леко опитаха и се отказаха.

Днес беше червен флаг, но пускаха.
Разходихме се и до града, видя ми се пусто там-Обзор.И видях по плажната баш от тия АТМ банкомати, ничии, за които даваха съвсем скоро по новините, че ти дърпат такси по 10 , 20 лв на суми от 100,200 лв.( мм твърди че само при обмен на валута ти реже главата, но реших да не пробвам все пак да тегля оттам).Та намерих ДСК по тоя случай, внимавайте, това явно е новата простотия по морето.
Анимацията е скучничка, вече имам поглед и като че ли надойдоха още румънци, та така.Дано не ви отегчавам с постовете си.Може би ще пусна едно ревю в темата за Обзор като приключи почивката ни.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 22:35 от PureLove

# 88
Ровя, ровя и не мога да намеря кой беше почивал в Парайзо бийч тази година. Похвалиха ми го и искам да прочета и мнение на потребител от темата (за да правя сметка за другата година, но без ранни).

# 89
Привет, кратък коментар за хотел Престиж и Аквапарк на Златни пясъци - като цяло не бих повторила, сред плюсовете - апартаментите са големи и имат добра морска гледка от висок етаж, бързи асансьори макар и два, близо - около 100-200 метра от плажа, налични пързалки за децата, силно казано аквапарк. От минусите - проблем, поне за мен чистотата, мокета в спалнята не беше чистен въобще, мърляви общи части - за три дни асансьорите не видях да са почистени, външни врати също, 90 на сто от плажуващите край басейна не спазваха елементарна хигиена, външните маси към ресторанта са досами басейните, където децата скачат и се къпят, а ти се храниш. Непочистване на масите, силно замърсен външен мокет, с който е покрит терена под шезлонгите, мръсни съоръжения в детския басейн - почернели и непипвани от началото на сезона. Храната - не оставаш гладен, както се казваше в едно клише, еднообразна, но все има какво да ти сложат. Може би огромната навалица по празниците ми нагорча, но като цяло хотела не ми допадна и то заради липсата на старателно почистване. В ресторанта ти сипват зад пластмасови прегради и това създава опашки и нервно чакане. За сравнение преди седмица в Бругас бийч на Слъчев бряг - еднократни ръкавици, бързо почистване на масите, до последно зареждане на храната и отличен персонал по отношение на обслужването. Ако някой има конкретни въпроси за двата хотела - насреща съм.

Общи условия

Активация на акаунт