На море в България 2020 г.! - 8

• 56 145
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
ТС травъл ми даде на мен най-ниска цена за Грифид Арабела.

# 136
Фаталина, приятна почивка. 😀
Има ли много хора и най-вече чужди туристи?
Благодаря! Има туристи, но определено не са много. Спокойно е. Има малко чужденци основно са  поляци. По твоят въпрос, който те спря от Серенити, да знаеш, че може, но като се поизпразни външната част на ресторанта.😄 От хотела ни казаха, че дори да има много желаещи, нямат право да запълват целият хотел. Петият етаж тази година изобщо не са го пускали.

# 137
  • Sofia
😀 Много ти благодаря Фаталина!
Страхотна почивка, много слънце и положителни емоции ти пожелавам. 🤗

# 138
  • Сф
ТС травъл ми даде на мен най-ниска цена за Грифид Арабела.
Той , ТС травел (1 човек) хубаво ти я даде  тая цена, но осъществи ли си почивката без изненади?
Аз не съм склонна да си дам парите на незнайна "агенция" на 30% по- ниска цена от хотелската на отдел резервации.И + обичайните  10 % печалба на туроператора се получава нереален марж.
Не подкрепям!

# 139
Да, почивката беше чудесна и без изненади. Всъщност не знам какви изненади би трябвало да очаквам, за първи път резервирах с тази агенция и всичко беше точно.

# 140
Аз откак открих Холидей Планет не съм презервирала през Съни Турс (visit.bg)

# 141
От вчера може да сложите Магнолиите директно в черния списък.
Главно заради "храната" в ресторанта. 5 пъти ги посетих тази година и от началото към края на сезона положението става от хубаво към трагично. Значи нЕма толкоз тъпо и алчно животно като българина (за мениджмънта иде реч).

# 142
Що не споменавате категорията на хотелите за които давате отзиви. Едно е да си недоволен от 5*, съвсем друго е да очакваш супер ОИ от 2*.

# 143
  • Sofia
Що не споменавате категорията на хотелите за които давате отзиви. Едно е да си недоволен от 5*, съвсем друго е да очакваш супер ОИ от 2*.
Болшинството от хотелите са 4* и положителните отзиви за тях този сезон се брояха на на пръстите на едната ръка. Магнолиите  са 3*, независимо, че държаха цени, като за 4*  За съжаление категорията на хотела не винаги е гаранция за качество.

# 144
То щото сложно да ползваш Гугъл Simple Smile
Конкретно ония горе, на входа им седят 4 звезди от време оно, но са 3 реално, но храната им и хигиената им винаги си е отговаряла за 4.

# 145
Гуглосването не ми е проблем, но отнема време, защото в регистъра на местата за настаняване инфото за някои хотели е дублирано на разлини страници и за ниско категорийните пада ровичкане.

# 146
  • Sofia
То щото сложно да ползваш Гугъл Simple Smile
Конкретно ония горе, на входа им седят 4 звезди от време оно, но са 3 реално, но храната им и хигиената им винаги си е отговаряла за 4.
Не знам, къде пише 4* ,лично аз си го знам като 3*.
Скрит текст:

# 147
Звездите се проверяват ТУК, а не в сайтовете за резервация.

# 148
  • Sofia
И разлика?! Все си е 3* Simple Smile

# 149
А как точно работи този сайт?

Общи условия

Активация на акаунт